• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yaserjvani

منوی خاص توی صفحه

11 پست در این موضوع قرار دارد

نمیدونم عنوان نوشتم درسته یا نه ولی من می خوام توی صفحه اصلی موقعی که کاربر روی یکی از صفحات کلیک کرد و به صفح مربوطه رفت تنها منوی خاص نمایش داده بشه که اون منو هم شامل کاتگوری های خاص می باشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از منوی خاص ابزارک هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ببینید من در اصل می خوام این کار رو بکنم توی صفحه اول اگر کار بر روی یکی از صفحات نوی نویگیشن کلیک کرد وقتی به اون صفحه میره کاتگوری های مخصوص به خودش رو ببینه مثلا اگر کاربر روی صفحه کتاب کلیک کرد بیاد وتوی صفحه کتاب در ساید بار کناری تنها دسته های مرتبط با کتاب رو ببینه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای این کار تنها کافیه از افزونه "Dynamic Widget" رو نصب کنید.و تنظیمات هر ابزارک رو برای هر دسته ای که میخواید انجام بدین...درضمن بایستی از یک افزونه استفاده کنید که بتونید محتوی اون دسته بندی رو فقط نمایش بدین.(اگه خواستین بگین تا به شما معرفی کنم)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم لطف بزرگی می کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد من این افزونه رو امتحان کردم برای هر صفحه نمیتونم یه گروه خاص از دسته بندی روقرار بدم اگر میشه لطف کنید یکمی تنظیماتش روتوضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این گروه خاص از دسته ها منظورتون چی هست؟ یک دسته جدا؟ یا یک زیر دسته هست؟

میتونید از شرط و فهرست دلخواه هم استفاده کنید. البته کدنویسی نیاز هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد گرامی من دارماینکار رو می کنم می خوام اگر توی صفحه اول و توی نویگیتور کسی روی منوی پزشک کلیک کرد بیاد تویصفحه پزشک و توی ساید بار لیست همه منوها نشون داده بشه (شغلهای دیگه ای هم دارم)من اومدم یه افزونه نصب کردم(jQuery Vertical Accordion Menu Plugin) توی اون منویی روکه از اسم پزشکها(اسم پزشک ها رو به عنوان کاتگوری وارد کردم) دارم اضافه کردم و اون افزونه رو به ساید بارم اضافه کرد حالا من در واقع می خوام برای هر صفحه یه ساید بار مرتبط با اون صفحه داشته باشم .که توی صفحات دیگه نمایش داده نشه حالا من نمی دونم چجوری برای هر صفحه باید یه ساید بار خاص اون صفحه رو اضافه کنم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


if ( is_page('blog') ) get_sidebar('Fourth Footer Widget Area');
if ( is_page('links') ) get_sidebar('links');
?>

فکر کنم منظور شما از کد نوشتن یه همچین چیزی بود من نتونستم ازش استفاده کنم میشه بیشتر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یکمی تنظیماتش روتوضیح بدید

دوست من،من الان در حال نوشتن آموزش این افزونه هستم،بعد از نوشتن شما هم میتوانید در وبلاگ من بخوانید هم در قسمت آموزش همین سایت..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.آموزش این افزونه نوشته شد و هم در وبلاگم قرار گرفت.هم در انجمن.

مطالب موجود در وبلاگم کامل ترند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری