• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

12 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

چجوری میشه یه اسلایدر رو زماندار ( اتوماتیک ) کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی به کد اجراش داره ولی شکل کلیش ایجوریه


function autoslider() {
setTimeout(function() {
$("#slider").each(function() {
//دستورات اجرای اسلایدر
});
$("#slider").promise().done(function() {
autoslider()
});
},1200//);
}
autoslider();

1200 دو ثانیه مکث ایجاد می کنه به همین نسبت تایم رو تغییر بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی به کد اجراش داره ولی شکل کلیش ایجوریه


function autoslider() {
setTimeout(function() {
$("#slider").each(function() {
//دستورات اجرای اسلایدر
});
$("#slider").promise().done(function() {
autoslider()
});
},1200//);
}
autoslider();

1200 دو ثانیه مکث ایجاد می کنه به همین نسبت تایم رو تغییر بدید

#slider رو هم باید تغییر داد ؟

من میخوام از این اسلایدر استفاده کنم http://temphaa.com/Demo/CSS3SlidingImagePanels/index4.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اسلایدر شما که با css نوشته شده باید اسلایدر جی کوئری داشته باشید یا خودتون به تبدیل کدهای css به جی کوئری مسلط باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اسلایدر شما که با css نوشته شده باید اسلایدر جی کوئری داشته باشید یا خودتون به تبدیل کدهای css به جی کوئری مسلط باشید

خوب اگه ما از خیر زماندار کردنش بگذریم ، میشه آخرین پست های یه دسته رو توی همچین اسلایدری نشون داد یا اون هم نیاز به جی کوئری داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه این اسلایدر شما کلش css و به این راحتی نمی شه تبدیلش کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه این اسلایدر شما کلش css و به این راحتی نمی شه تبدیلش کرد

یعنی شما منظورتون اینه که ساخت اسلایدر با سی اس اس عملا به درد نخوره درسته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه من این رو عرض نکردم

اسلایدر شما چهار تصویر را به عنوان پس زمینه در css معرفی کرده

اگر بخواهیم داینامیکش کنیم در فایلهای css که نمی شه php نوشت مجبوریم اون بخش از کدها را به یک فایل php قالب منتقل کنیم و بعدش تابعی که برای احضار تصویر شاخص وجود داره تصویر رو کامل لود می کنه یعنی کد زیر رو می آره


<img src="http://site.com/wpcontent/uploads/2015//2/image.jpg" class="some classes" alt="یک تصویر">

ولی برای استفاده از این اسلایدر باید کد نشانی تصویر رو داشته باشید که بشه در css به این شکل قرارش داد


background-image:url('http://site.com/wpcontent/uploads/2015//2/image.jpg');

پس باید براش تابع اختصاصی نوشت که کار راحتی نیست

برای استفاده از این اسلایدر در وردپرس باید برنامه نویسی رو کامل بدونید که در اون صورت نیازی به اینکار نیست می تونید با نوشتن یک جی کوئری اسلایدر را به مراتب بهتر از این بسازید با دردسر کمتر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه من این رو عرض نکردم

اسلایدر شما چهار تصویر را به عنوان پس زمینه در css معرفی کرده

اگر بخواهیم داینامیکش کنیم در فایلهای css که نمی شه php نوشت مجبوریم اون بخش از کدها را به یک فایل php قالب منتقل کنیم و بعدش تابعی که برای احضار تصویر شاخص وجود داره تصویر رو کامل لود می کنه یعنی کد زیر رو می آره


<img src="http://site.com/wpcontent/uploads/2015//2/image.jpg" class="some classes" alt="یک تصویر">

ولی برای استفاده از این اسلایدر باید کد نشانی تصویر رو داشته باشید که بشه در css به این شکل قرارش داد


background-image:url('http://site.com/wpcontent/uploads/2015//2/image.jpg');

پس باید براش تابع اختصاصی نوشت که کار راحتی نیست

برای استفاده از این اسلایدر در وردپرس باید برنامه نویسی رو کامل بدونید که در اون صورت نیازی به اینکار نیست می تونید با نوشتن یک جی کوئری اسلایدر را به مراتب بهتر از این بسازید با دردسر کمتر

دردسر زیادی نداره تعریف چهار تا تایع برای تصویر شاخص چهارتا پست ، ولی همونطور که گفتید پی اچ پی در فایل سی اس اس کار نمی ده .

تو چن تا سایت خارجی برای استفاده از کد پی اچ پی داخل سی اس اس ، ساخت فایل استایل با پسوند پی اچ پی یا قرار دادن استایل مورد نظر بین تگ <head> رو داده بودن ولی من از اولی زیاد سر در نیوردم و دومی هم کار نداد . چون اسلایدهای این اسلایدر یه جوریه که فقط توی فایل سی اس اسه که میشه براش بک گراند تعریف کرد .

شما می تونید راهنمایی کنید که چجوری فایل سی اس اس با پسوند پی اچ پی میشه ایجاد کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با جی کوئری هم میشه همین افکت را ایجاد را کرد جستجو کنید می یابید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 5/5/2015 at 05:48، imanfakhar گفته است :

بستگی به کد اجراش داره ولی شکل کلیش ایجوریه

 

 

function autoslider() {
setTimeout(function() {
$("#slider").each(function() {
//دستورات اجرای اسلایدر
});
$("#slider").promise().done(function() {
autoslider()
});
},1200//);
}
autoslider();

 

1200 دو ثانیه مکث ایجاد می کنه به همین نسبت تایم رو تغییر بدید

سلام ، این کجا قرار میگیره ؟ من از قالب https://wordpress.org/themes/one-page/ استفاده میکنم ، خودش اسلایدر داره ولی به صورت دستی عمل میکنه !! اگه میشه یه راهنمایی بکنید درستش کنم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، khafan11 گفته است :

سلام ، این کجا قرار میگیره ؟ من از قالب https://wordpress.org/themes/one-page/ استفاده میکنم ، خودش اسلایدر داره ولی به صورت دستی عمل میکنه !! اگه میشه یه راهنمایی بکنید درستش کنم 

سلام به پاسخ دقت کنید این کد دستور کلی است و باید داخلش کدهای اسلایدر قرار بگیرند و الا کدها فقط فراخوانند و کاری انجام نمی ده

ایمن کد رو  بگذارید انتهای فایل footer.php و قبل از بسته شدن تگ body که انتهای فایل به این صورت بشه 

<script>
jQuery(document).ready(function() {
  function sliderAutoRun() {
  setTimeout(function() {
  jQuery("#slider").find("#nav-arrows").find(".glyphicon-chevron-right").click();
  sliderAutoRun();
  },3500);
  }
  sliderAutoRun();
  });
</script>
</body>

</html>

برای کم و زیاد کردن زمان 3500 را تغییر بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MK2
      با سلام
      در  اسلایدر revslider
      با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params.
      مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
      تشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.
    • توسط Siaavash
      یک صفحه برای نمایش پروژه هست، که شامل متن، عکس و Thumbnail عکس های پروژه می شه!
      می خوام متن توی یک ستون لود بشه، تمام عکس ها به صورت یک اسلایدر داخل ستون وسط و thumbnail ها هم در ستون دیگه!
      به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم؟ که کاربر متن رو وارد کنه و تمام عکس ها رو هم داخل پست آپلود و وارد کنه، بعد به صورت اتوماتیک متن داخل ستون خودش قرار بگیره (div) تمام عکس ها داخل اسلایدر قرار بگیرند و بند انگشتی عکس ها هم ساخته و داخل ستون مربوطه فراخوانی بشن.
      بهترین راه برای انجام این کار چیه؟
      با استفاده از فرمت گالری توی post formats می شه این کار رو انجام داد؟
       
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط kias
      با عرض سلام 
      من سایتم رو طبق اموزش هایی که گزاشته بودن و مطالبی که خوندم تو انجکن چون با کلمه کلیدی من تو صفحه گوگل نمیومد بهینه کردم طبق فرمایش یکی از دوستان با gtmrtix
      بعد از اینکه بهینه کردم و کار تموم شد دیگه قالب درست کار نمیکنه مثلا اسلایدر هدر کار نمیکنه اسلایدر وبلاگ از کار افتاده ایکون هام حذف شدن
      و تو موبایل هم علاوه بر اینا بعضی دکمه ها کثل فهرست ها دیگه باز نمیشه و کار نمیکنه 
      سرچ کردم فهمیدم از جی کوئری هست ولی چون هیچی از کد نویسی نمیدونم کسی هست بتونه کمکم کنه که مشکلم حل بشه لطفا
      با سپاس
       [visabook . [ir