• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
miladg4

bloginfo مشکل آدرس دهی

6 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی با

('php bloginfo(‘template_url

آدرس دهی میکنم هیچ فایلی آدرس دهی درست نمیشه؟

فایل های تصویرو css , js, کار نمی کنند

به نظر شما مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید دستور رو اشتباه مینویسین ، این یه نمونه کد درست برای لود عکس هست از پوشه images قالب البته سایز هم داره عکس


<img height="173px" width="980px" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/head-bg.jpg" />

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که نوشتم آپلود کردم لطفا یه نگاه کوچیکی بندازین ممنون میشم


<?php bloginfo('template_directory'); ?>/

رو هم استفاده کردم باز نمایش داده نمیشه

لطفا کمکم کنین

post-10056-0-49853200-1430990078_thumb.j

post-10056-0-92678600-1430990078_thumb.p

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قسمت view source هم به این صورت نمایش داده میشه

عنوان سایت 3vomNews هست به نظر شما مشکل از تنظیمات بخش همگانی نیست؟

سایز هم اضافه کردم ولی کار نداد

post-10056-0-97183400-1430990836_thumb.j

ویرایش شده در توسط miladg4
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،


<div class="banner"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/calender.jpg"></div>

کد بالا آدرس زیر رو به نمایش میذاره:


http://yoursite.com/wp-content/themes/theme-name/images/calender.jpg

با اطمینان به اینکه عکس در آدرس وجود داره دوباره امتحان کنید.

موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره از این کد استفاده کنید


<?php echo get_template_directory_uri(); ?>

چون ممکنه از child theme استفاده کنید و bloginfo('template_url') و bloginfo('template_directory') هر دو آدرس قالب پوسته مادر رو بر میگردونن ، اما در مورد کدی که دادم اینجور نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری