mohsenmrd7

فاصله گرفتن سایدبار و پست ها از هدر سایت !!

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من تازه کدنیوس قالب وردپرس شدم

من اول html نوشتم بعد دارم به وردپرس تبدیل میکنم

وقتی که کدهای ربوط به سایدبار رو تو فایل sidebar.php سیو میکنم و از تابع <?php get_sidebar(); ?> تو فایل index.php استفاده میکنم . سایدبار و پست ها از بالا فاصله میگیره

پیش نمایش مشکل:

http://up.vbiran.ir/uploads/37042143098052318220_demooooo.JPG

دمو در قالب اچ تی ام ال ( سالم ) :

http://up.vbiran.ir/uploads/9508143098056510486_demo87.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به انجمن خوش آمدین !

الان با این عکس ها که گذاشتین انتظار کمک نداشته باشید ! نهایتش من میتونم با فتوشاپ به شما راهنمایی کنم :D که فاصله رو کم کنید !

دموی آنلاین یا کد ها ! که دمو انلاین بهتره !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فعلا رو هاست نذاشتم

لینک دانلود قالب رو میذارم . البته نصفه وردپرس شده تو سایدباش موندم هنوز :D

http://up.vbiran.ir/uploads/2960214310242789124_music.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب از کجا شروع کنم ! ببینید نهایتا این این مشکل شما با یک مارجین از پایین حل میشه ! ولی در کل طرح کلی پیاده سازی شما اشتباه است ! به نظر من از اول شروع کنید و تجربه میشه ! من یک سری مشکلاتتون رو میگم ! کلاس site چرا برای سایدبار و محتوا و تبلیغات استفاده شده ؟ چه وجه مشترکی دارن مگه اینا ؟ که عرض رو هم 1048 دادین ! سایدبار 1048 هست عرضش آیا ؟

بعد این که تگ های


</body>
</html>

باید در فوتر قالب باشند نه درفایل ایندکس بسته بشن !

مورد بعدی این که چند تا کلاس ها دیدم که یا نبسته بودین کلاس را یا به اشتباه بسته بودین و این به دلیل رعایت نکردن دندانه گذاری هست ! به فرض کلاس headerباید به این صورت باشه نه همه تو ی خط :


<div class="header">
<div class="site">
<div class="logo">
</div>
<div class="ads">
<div class="ads-price">
<a href="test">تعرفه تبلیغات</a>
</div>
<div class="ads-order">
<a href="test">سفارش تبلیغات</a>
</div>
<a href="test"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/468.gif" alt="tablighat"></a>
</div>
</div>

مورد بعدی این شما دو تا سایدبار داری یکی چب یکی راست ! چطوری جفتش رو تو یک فایل ذخیره کردی و فراخوانی کردی ؟ داخل دو تا فایل باید باشه !

الان کلاس بادی ارتفاع 403 از کجا گرفته !

کلن کلاس بندی رومشکل دارین !


<header>
</header>

<div class="main">
<div class="sidebar-right">
</div>
<div class="content">
</div>
<div class="sidebar-left">
</div>
</div>

<footer>
</footer>

ی همچین چیزی باید داشته باشین ! ی قالب ایرانی دقت کنید ایرانی از یک سایت دانلود کنید و کلاس بندی رو نگاه کنید !

ویرایش شده در توسط RedPlus
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر ;X

من تا حالا 3 تا قالب نوشتم که 2 تشا این مشکلو داشت و یکیش سالم بود .

اون سالمه هم به همین ترتیب کدنویسی شده بود.

پس چرا اون فاصله نمیگرفت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری