4 پست در این موضوع قرار دارد

من از سایت های www.imgopt.com , www.smushit.com برای فشرده کردن تصاویر استفاده می کنم ولی باز هم حجم تصاویر بالا می ماند و وقتی که توسط www.gtmetrix.com سرعت سایتم را چک می کنم بیشترین مشکل را مربوط به حجم تصاویر می داند و در بخش Optimize images خودش نسخه بهینه شده تصاویر را می گذارد که دارای حجم بسیار پایینتری می باشند و همان کیفیت قبلی را دارند.

حال من می خواهم بدانم چه سرویسی می تواند کاری را که gtmetrix انجام می دهد را به صورت مجزا انجام دهد؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Kraken.io رو هم امتحان کنین. من از این سرویس استفاده میکنم و معمولا تو تستا گیر خاصی به تصاویر نمیده یا تفاوت چندانی تو حجم وجود نداره.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یکی خیلی بهتره.

چجوری میشه یک افزونه برای وردپرس ساخت که از این سیستم تصاویری را که آپلود می کنیم را بهینه کند و بعد در سرور ذخیره شوند؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://kraken.io/developers

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط irmacfa
      دوستان من سایتمو تو gTmetrix زدم اما قرمز نشون میده نمیشه فهمید جریان چیه ؟
       

    • توسط armania97
      سلام
      توی تست سایتم به یه مشکل برخوردم و اینکه فایل fav.png دیر لود میشه و باعث میشه زمان لودکامل رو به مقدار زیادی بیشتر کنه

      کسی میدونه برای رفعش کمک کنه؟
    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60