• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

نمونه بارز این کار سایت wordpress.org هست .

من فقط میخوام دسته ی مادر هایلایت بشه نه خود دسته ی زیر مجموعه .

من برای انجام این کار از کد زیر استفاده کردم ولی کار نداد ، ممنون می شم راهنمایی کنید .

<script>

$(document).ready(function() {

var active_cat_name = $("body.single div.post").attr("title");

$("ul.menu li.menu-item-object-category a").filter(function(index) {

return $(this).text() == active_cat_name; }).parent().addClass("current-menu-item");

});

</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$('li.current-cat').parent().parent().addClass('highlight');

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$('li.current-cat').parent().parent().addClass('highlight');

با تشکر از پاسخ ولی برای من جواب نداد .

منویی که من ازش استفاده می کنم به طور پیشفرض این کد رو داره برای اکتیو کردن دسته ی جاری ولی فقط توی صفحه ی اصلی کار میده ، یعنی خانه را اکتیو می کنه ولی توی بقیه ی صفحه ها دسته ها رو اکتیو نمی کنه :

/* Add active class */

if(in_array('current-menu-item', $classes)) {

$classes[] = 'active';

unset($classes['current-menu-item']);

}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این کد رو حذف کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو هم چک کنید


<?php if(is_category()) : ?>
<script>
$(document).ready(function() {
$(".menu").find("a").each(function() {
var t = $(this).text();
if(t=="<?php single_cat_title( '', true ); ?>") {
$(this).parents("ul").prevAll("a").addClass("highlight");
}
});
})
</script>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این کد رو حذف کنید

توی این کدی که شما دادید li.current-cat رو باید با چی جایگزین کرد ؟

یه سوال دیگه این که فرقی هم می کنه این کد رو توی هدر گذاشت یا توی فانکشن ؟

این رو هم چک کنید


<?php if(is_category()) : ?>
<script>
$(document).ready(function() {
$(".menu").find("a").each(function() {
var t = $(this).text();
if(t=="<?php single_cat_title( '', true ); ?>") {
$(this).parents("ul").prevAll("a").addClass("highlight");
}
});
})
</script>
<?php endif;?>

نحیر جواب نداد .

همونطور که برای دوستمون اون بالا هم توضیح دادم ، این منویی که من استفاده می کنم یه کدی رو به طور یشفرض توی فایل فانکشن قرار داده بود من اون کد رو حذف کردم و کد شما رو گذاشتم که جواب نداد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد من ارتباطی با فانکشن نداره باید از صفحه سورس کد بگیرید و کلاس اصلی منو را پیدا کنید و جایگزین menu توی کد کنید و کد را در header.php قرار بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد من ارتباطی با فانکشن نداره باید از صفحه سورس کد بگیرید و کلاس اصلی منو را پیدا کنید و جایگزین menu توی کد کنید و کد را در header.php قرار بدید

همه ی کد هایی که من استفاده کردم


استایل
.current_page_item a {
background: #cccccc !important;
border: 1px solid #cccccc !important;
color: #787878 !important:
}
محل مورد نظر
<?php
wp_nav_menu(array(
'menu' => 'Main Navigation',
'container_id' => 'cssmenu',
'walker' => new CSS_Menu_Maker_Walker()
));
?>
هدر
<?php if(is_category()) : ?>
<script>
$(document).ready(function() {
$("#cssmenu").find("a").each(function() {
var t = $(this).text();
if(t=="<?php single_cat_title( '', true ); ?>") {
$(this).parents("ul").prevAll("a").addClass("current_page_item a");
}
});
})
</script>
<?php endif;?>

اما کار نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سئوالتون این بود که در صفحه ی دسته فرزند دسته مادر های لایت بشه درسته؟

کدی که دادم اینکار را می کنه اما اگر برگه های والد و فرزندی رو می خواهید های لایت کنید بحثش فرق می کنه

الان توی این کدتون کلاس


current_page_item a

را به پارنت نسبت دادید که توی کدهاتون این کلاس وجود نداره


.current_page_item a {
}

مفهومش عنصر a که فرزند عنصری با کلاس current_page_item است برای استایل دادن به کلاس current_page_item a باید به اینصورت عمل بشه


.current_page_item.a

نشانی آنلاین بگذارید چون فکر کنم کلا دارید راه را اشتباه می رید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سئوالتون این بود که در صفحه ی دسته فرزند دسته مادر های لایت بشه درسته؟

کدی که دادم اینکار را می کنه اما اگر برگه های والد و فرزندی رو می خواهید های لایت کنید بحثش فرق می کنه

الان توی این کدتون کلاس


current_page_item a

را به پارنت نسبت دادید که توی کدهاتون این کلاس وجود نداره


.current_page_item a {
}

مفهومش عنصر a که فرزند عنصری با کلاس current_page_item است برای استایل دادن به کلاس current_page_item a باید به اینصورت عمل بشه


.current_page_item.a

نشانی آنلاین بگذارید چون فکر کنم کلا دارید راه را اشتباه می رید.

بله من برای هایلایت کردن دسته میخوام و نه برگه .

اما استایل با استایل چه فرقی می کنه ؟

من توی کدی که شما دادید داخل add class دستور اجرای استایلcurrent_page_item a رو دادم .

این استایل بدون کد جاوا هم نام برگه ها رو توی منوبار اکتیو می کنه ولی دسته ها رو نه .

نشانی آنلاین ندارم ولی اگه خواستید فایل استایل منوبار و کد هاش رو براتون پیوست کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایلی که شما دادید تگ a را که داخل تگ دیگه ای با کلاس current_page_item باشه را هایلایت می کنه یعنی در


<ul id="cssmenu">
<li><a>item</a></li>
<li class="current_page_item"><a>parent</a>
<ul>
<li><a>child1</a></li>
<li><a>child2</a></li>
<li><a>Current Cat</a></li>
</ul>
</li>
<li><a>item</a>
</ul>

تمامی تگهای a مربوط به parent , chil1, child2, Current Cat رو هایلایت می کنه در صورتیکه شما می خواهید فقط تگ a مربوز به parent را های لایت کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایلی که شما دادید تگ a را که داخل تگ دیگه ای با کلاس current_page_item باشه را هایلایت می کنه یعنی در


<ul id="cssmenu">
<li><a>item</a></li>
<li class="current_page_item"><a>parent</a>
<ul>
<li><a>child1</a></li>
<li><a>child2</a></li>
<li><a>Current Cat</a></li>
</ul>
</li>
<li><a>item</a>
</ul>

تمامی تگهای a مربوط به parent , chil1, child2, Current Cat رو هایلایت می کنه در صورتیکه شما می خواهید فقط تگ a مربوز به parent را های لایت کنید.

current_page_item a یه کلاس قراردادیه برای برگه ی جاری ، حتما لازم نیست که همچین کلاسی رو توی منو داشته باشیم .

منوی من فاقد همچین کلاسیه ولی برگه ی جاری رو اکتیو می کنه .

خوب حالا بگذریم ، چر فرقی داره چه کلاسی رو به add class معرفی کنیم ؟

مهم اینه که کد شما اشکالی داره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه منظور من نشدید

نشانی آنلاین بگذارید

سایتتون رو توی یک هاست آنلاین آپ کنید و بعد از آماده شدن اطلاع دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه منظور من نشدید

نشانی آنلاین بگذارید

سایتتون رو توی یک هاست آنلاین آپ کنید و بعد از آماده شدن اطلاع دهید

بفرمایید اینم نشانی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeeddeeas
      سلام 
      من میخوام دسته بندی هام به همون نام در ادرس دیده شوند مثلا 
      site.com/blog
      اما الان به شکل زیره 
      site.com/category/blog
    • توسط BenTo
      با سلام و خسته نباشید
      میخواستم بدونم طبق عکس زیر کد دسته بندی موضوعاتش که بین <ul> و <li> چیست ؟

      اگه کسی کد کاملشو هم داره ممنون میشم بفرسته
      مرسی
    • توسط shamea
      این تعداد دسته ها تو ووکامربس چطوری از بین میره؟
      عکسش رو ضمیمه میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      همون قسمتی که با قرمز دورشون خط کشیدم

    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان خسته نباشید من می خوام صفحه ای داشته باشم که کلیه دسته بندی های سایتم رو توش بیاره و لینک بده به دسته بنده و آخرین مطلب از همون دسته بندی رو نمایش بده .
      اینم آدرسش : http://tabfile.ir
      که چیزی حدود 111 تا دسته بندی داره من می خوام بدون دردسر کل دسته بندی هام توی صفحه اول نشون داده بشه و اگه بشه یه جستجوی درون صفحه هم داشته باشه


       
    • توسط Ratinum
      با سلام
      همانطور که می دانید افزونه  " all in one seo pack " به صورت پیش فرض از no index برای دسته بندی ها استفاده می کند. بنده بعد از مدتی متوجه این موضوع شدم و تیک مربوط به " مستثنی کردن دسته بندی ها " را برداشتم. اما همچنان دسته بندی ها در گوگل ایندکس نمی شوند. علت چیست؟
      آدرس سایت: http://Rkanal.ir
      با سپاس