• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

نمونه بارز این کار سایت wordpress.org هست .

من فقط میخوام دسته ی مادر هایلایت بشه نه خود دسته ی زیر مجموعه .

من برای انجام این کار از کد زیر استفاده کردم ولی کار نداد ، ممنون می شم راهنمایی کنید .

<script>

$(document).ready(function() {

var active_cat_name = $("body.single div.post").attr("title");

$("ul.menu li.menu-item-object-category a").filter(function(index) {

return $(this).text() == active_cat_name; }).parent().addClass("current-menu-item");

});

</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$('li.current-cat').parent().parent().addClass('highlight');

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$('li.current-cat').parent().parent().addClass('highlight');

با تشکر از پاسخ ولی برای من جواب نداد .

منویی که من ازش استفاده می کنم به طور پیشفرض این کد رو داره برای اکتیو کردن دسته ی جاری ولی فقط توی صفحه ی اصلی کار میده ، یعنی خانه را اکتیو می کنه ولی توی بقیه ی صفحه ها دسته ها رو اکتیو نمی کنه :

/* Add active class */

if(in_array('current-menu-item', $classes)) {

$classes[] = 'active';

unset($classes['current-menu-item']);

}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این کد رو حذف کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو هم چک کنید


<?php if(is_category()) : ?>
<script>
$(document).ready(function() {
$(".menu").find("a").each(function() {
var t = $(this).text();
if(t=="<?php single_cat_title( '', true ); ?>") {
$(this).parents("ul").prevAll("a").addClass("highlight");
}
});
})
</script>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این کد رو حذف کنید

توی این کدی که شما دادید li.current-cat رو باید با چی جایگزین کرد ؟

یه سوال دیگه این که فرقی هم می کنه این کد رو توی هدر گذاشت یا توی فانکشن ؟

این رو هم چک کنید


<?php if(is_category()) : ?>
<script>
$(document).ready(function() {
$(".menu").find("a").each(function() {
var t = $(this).text();
if(t=="<?php single_cat_title( '', true ); ?>") {
$(this).parents("ul").prevAll("a").addClass("highlight");
}
});
})
</script>
<?php endif;?>

نحیر جواب نداد .

همونطور که برای دوستمون اون بالا هم توضیح دادم ، این منویی که من استفاده می کنم یه کدی رو به طور یشفرض توی فایل فانکشن قرار داده بود من اون کد رو حذف کردم و کد شما رو گذاشتم که جواب نداد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد من ارتباطی با فانکشن نداره باید از صفحه سورس کد بگیرید و کلاس اصلی منو را پیدا کنید و جایگزین menu توی کد کنید و کد را در header.php قرار بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد من ارتباطی با فانکشن نداره باید از صفحه سورس کد بگیرید و کلاس اصلی منو را پیدا کنید و جایگزین menu توی کد کنید و کد را در header.php قرار بدید

همه ی کد هایی که من استفاده کردم


استایل
.current_page_item a {
background: #cccccc !important;
border: 1px solid #cccccc !important;
color: #787878 !important:
}
محل مورد نظر
<?php
wp_nav_menu(array(
'menu' => 'Main Navigation',
'container_id' => 'cssmenu',
'walker' => new CSS_Menu_Maker_Walker()
));
?>
هدر
<?php if(is_category()) : ?>
<script>
$(document).ready(function() {
$("#cssmenu").find("a").each(function() {
var t = $(this).text();
if(t=="<?php single_cat_title( '', true ); ?>") {
$(this).parents("ul").prevAll("a").addClass("current_page_item a");
}
});
})
</script>
<?php endif;?>

اما کار نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سئوالتون این بود که در صفحه ی دسته فرزند دسته مادر های لایت بشه درسته؟

کدی که دادم اینکار را می کنه اما اگر برگه های والد و فرزندی رو می خواهید های لایت کنید بحثش فرق می کنه

الان توی این کدتون کلاس


current_page_item a

را به پارنت نسبت دادید که توی کدهاتون این کلاس وجود نداره


.current_page_item a {
}

مفهومش عنصر a که فرزند عنصری با کلاس current_page_item است برای استایل دادن به کلاس current_page_item a باید به اینصورت عمل بشه


.current_page_item.a

نشانی آنلاین بگذارید چون فکر کنم کلا دارید راه را اشتباه می رید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سئوالتون این بود که در صفحه ی دسته فرزند دسته مادر های لایت بشه درسته؟

کدی که دادم اینکار را می کنه اما اگر برگه های والد و فرزندی رو می خواهید های لایت کنید بحثش فرق می کنه

الان توی این کدتون کلاس


current_page_item a

را به پارنت نسبت دادید که توی کدهاتون این کلاس وجود نداره


.current_page_item a {
}

مفهومش عنصر a که فرزند عنصری با کلاس current_page_item است برای استایل دادن به کلاس current_page_item a باید به اینصورت عمل بشه


.current_page_item.a

نشانی آنلاین بگذارید چون فکر کنم کلا دارید راه را اشتباه می رید.

بله من برای هایلایت کردن دسته میخوام و نه برگه .

اما استایل با استایل چه فرقی می کنه ؟

من توی کدی که شما دادید داخل add class دستور اجرای استایلcurrent_page_item a رو دادم .

این استایل بدون کد جاوا هم نام برگه ها رو توی منوبار اکتیو می کنه ولی دسته ها رو نه .

نشانی آنلاین ندارم ولی اگه خواستید فایل استایل منوبار و کد هاش رو براتون پیوست کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایلی که شما دادید تگ a را که داخل تگ دیگه ای با کلاس current_page_item باشه را هایلایت می کنه یعنی در


<ul id="cssmenu">
<li><a>item</a></li>
<li class="current_page_item"><a>parent</a>
<ul>
<li><a>child1</a></li>
<li><a>child2</a></li>
<li><a>Current Cat</a></li>
</ul>
</li>
<li><a>item</a>
</ul>

تمامی تگهای a مربوط به parent , chil1, child2, Current Cat رو هایلایت می کنه در صورتیکه شما می خواهید فقط تگ a مربوز به parent را های لایت کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایلی که شما دادید تگ a را که داخل تگ دیگه ای با کلاس current_page_item باشه را هایلایت می کنه یعنی در


<ul id="cssmenu">
<li><a>item</a></li>
<li class="current_page_item"><a>parent</a>
<ul>
<li><a>child1</a></li>
<li><a>child2</a></li>
<li><a>Current Cat</a></li>
</ul>
</li>
<li><a>item</a>
</ul>

تمامی تگهای a مربوط به parent , chil1, child2, Current Cat رو هایلایت می کنه در صورتیکه شما می خواهید فقط تگ a مربوز به parent را های لایت کنید.

current_page_item a یه کلاس قراردادیه برای برگه ی جاری ، حتما لازم نیست که همچین کلاسی رو توی منو داشته باشیم .

منوی من فاقد همچین کلاسیه ولی برگه ی جاری رو اکتیو می کنه .

خوب حالا بگذریم ، چر فرقی داره چه کلاسی رو به add class معرفی کنیم ؟

مهم اینه که کد شما اشکالی داره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه منظور من نشدید

نشانی آنلاین بگذارید

سایتتون رو توی یک هاست آنلاین آپ کنید و بعد از آماده شدن اطلاع دهید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه منظور من نشدید

نشانی آنلاین بگذارید

سایتتون رو توی یک هاست آنلاین آپ کنید و بعد از آماده شدن اطلاع دهید

بفرمایید اینم نشانی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      سلام دوستان
      میخواستم نقش دسته مادر در سئو بدونم!
      و اینکه برای دسته های اصلی چه چیزی قرار بدیم برای سئو بهتره!
    • توسط shayan201680
      سلام دوستان 
      من میخواستم دسته بندی رو از ادرس های سایتم به کمک افزونه Yoast حذف کنم اما یادم رفته چطوری این کار انجام میشد!
      کسی اگر بلده راهنمایی کنه لطفا... 
      مثال:
      www.xxx.com/category/news
      تبدیل شود به=
      www.xxx.com/news
    • توسط yousefamini
      سلام و عرض ادب
      دوستان من یک پست تایپ درست کردم . صفحه archive-download.php و single-download.php رو هم درست کردم .
      همه چیز در دو فایب بالا درسته . وقتی میخام برم تو یک دسته بندی از download صفحه آرشیو رو دیگه نمیخونه . محتویات رو درست بالا میاره اما قالب برگه archive.php رو میخونه .
      یعنی وقتی http://site.cpm/download_category/کامپیوتر   رو میزنم بجای اینکه آرشیو دنلود ها با قالب archive-download.php بالا بیاد با قالب archive.php  میاد .
      خواهش میکنم اگر کسی بلده راهنمایی کنه .
      تشکر
    • توسط farahani
      سلام به تمامی عزیزان
      من یک سایت وردپرسی زدم و به حالت وردپرس شبکه درآوردم فقط من یه سوال دارم به چه صورت من می توانم در تمامی سایت های ساخته شده و یا سایت هایی که بعدا ساخته می شود یک دسته بندی خاص داشته باشم ؟
       
      میشه لطفا راهنماییم کنید
    • توسط saeeddeeas
      سلام 
      من میخوام دسته بندی هام به همون نام در ادرس دیده شوند مثلا 
      site.com/blog
      اما الان به شکل زیره 
      site.com/category/blog