آرشام . رادمهر

گذاشتن عکس و متن دلخواه در دسته بندی های دلخواه

26 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام . اگه ممکنه راهنمایی کنید که ببینم چه جوری میتونم در دسته بندی های مدنظرم ، عکس و متن دلخواه بزارم ؟

به عنوان مثال : 10 دسته بندی دارم که میخوام وقتی کاربر به ادامه مطلب هرکدوم از نوشته های موجود در اون دسته بندی ها رفت ، یک عکس و متن دلخواه که داخل یک کادر قرار گرفته رو ببینه ، که تو دسته های مختلف ، این عکس و متن متفاوت باشه .

البته راهی میخوام که مجبور نباشم چندین فایل single.php بسازم .

امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست برسونم.

با تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

https://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


https://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category

ببخشید رفتم داخل لینکی که دادید ولی حقیقت چیزی دستگیرم نشد که مطمئنا به خاطر دانش کم من در زمینه برنامه نویسیه . اگه پاسخ سوالم رو میدونید میشه لطف کنید و واضح بگید که چکار باید انجام بدم تا مشکلم رفع بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
if ( in_category( 'test' )) {
//cod
} else {
// cod
}
?>

فایل سینگل باز کنید و این کد رو اون قسمتی که میخواید چیزی بذاری بذارید و بعد در قسمت test اسم کت گوری خودتون بنویسید برای کت گوری های دیگه هم به این صورت عمل کنید و زیرش همین کد رو تکرار کنید

اگر میخواید در چند کت گوری یک چیز را قرار بدید از کد زیر استفاده کنید


<?php if ( in_category( array( 'fruits', 'apples', 'bananas', 'cantaloupes', 'guavas', /*etc*/ ) )) {
// cod
}
?>

در قسمت هایی هم که نویسته شده //cod کد مورد نظر خودتون رو قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر . فقط ببخشید چندتا مشکل وجود داره که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :

1- آیا امکانش نیست که به جای نام Category ، آیدی Category گذاشته بشه ؟ چون فکر میکنم بهتر باشه .

2- آیا امکانش نیست که به کد نهایی ، بشه یک class داد که بشه در style.css بهش استایل بدیم و کادر و ... بهش اضافه کنیم ؟

3- میشه لطف کنید و یک نمونه کدی که متن و عکس در کنار هم هستند ، مثال بزنید که بدونم چه جوری میتونم اینکارو کنم ؟

( یه چیزی میخوام شبیه به بیوگرافی نویسنده در سایتهای مختلف ، که عکس در گوشه و نوشته در رو به روش باشه و کادر و استایل داشته باشه . )

ضمنا یک سوال هم داشتم که آیا این کد ، زیردسته های دسته مادر رو هم شامل میشه ؟ آخه میخواستم وقتی آیدی دسته مادر رو در کد میزارم ، مطلب و عکس مد نظرم هم در کت گوری مادر نمایش داده بشه و هم در کلیه زیردسته های دسته مادر که نیاز نباشه کلی آیدی دسته رو در کد بزارم .

بینهایت تشکر .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره چیزی که میخواین رو خودتون تست کنید

اگر مشکلی داشت مطرح کنید

میتوانید از id استفاده کنید

دسته فقط شامل idهایی میشود که تعریف شده و زیر دسته یا parent رو شامل نمیشه


if(in_category(5,6)){
echo '<div class="test"><img src="url" ></div>';
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره چیزی که میخواین رو خودتون تست کنید

اگر مشکلی داشت مطرح کنید

چه چیزی رو بایستی تست می کردم ؟ متأسفانه از کدنویسی چیز زیادی سر در نمیارم و واسه همینم هست که سوالاتم رو در انجمن مطرح می کنم وگرنه که لازم به مطرح کردن نبود و خودم حلشون می کردم !!!

میتوانید از id استفاده کنید

دسته فقط شامل idهایی میشود که تعریف شده و زیر دسته یا parent رو شامل نمیشه


if(in_category(5,6)){
echo '<div class="test"><img src="url" ></div>';
}

دستتون درد نکنه کد جواب داد و الان مشکل اولی که در پست قبلیم پرسیده بودم حل شد ولی چندتا مشکل دیگه وجود داره که امیدوارم اینارو هم بتونید حل کنید .

1- یک کلاس در css ساختم و استایل دادم و نام کلاس رو در کد بالا گزاشتم ولی استایل نگرفت . چکار کنم استایل بگیره ؟

2- فقط می شد عکس گذاشت، درحالیکه متن و عکس رو در کنار هم می خوام ( چیزی شبیه به بیوگرافی نویسنده در سایتهای مختلف ) . چکاری باید انجام بدم ؟

3- طبق گفته شما این کد ، زیر دسته هارو پشتیبانی نمیکنه . میخواستم بدونم راهی نیست که زیردسته ها هم پشتیبانی بشه و با دادن آیدی دسته ،زیردسته هم شاملش بشه ؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حلی وجود نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
چه چیزی رو بایستی تست می کردم ؟ متأسفانه از کدنویسی چیز زیادی سر در نمیارم و واسه همینم هست که سوالاتم رو در انجمن مطرح می کنم وگرنه که لازم به مطرح کردن نبود و خودم حلشون می کردم !!! دستتون درد نکنه کد جواب داد و الان مشکل اولی که در پست قبلیم پرسیده بودم حل شد ولی چندتا مشکل دیگه وجود داره که امیدوارم اینارو هم بتونید حل کنید . 1- یک کلاس در css ساختم و استایل دادم و نام کلاس رو در کد بالا گزاشتم ولی استایل نگرفت . چکار کنم استایل بگیره ؟ 2- فقط می شد عکس گذاشت، درحالیکه متن و عکس رو در کنار هم می خوام ( چیزی شبیه به بیوگرافی نویسنده در سایتهای مختلف ) . چکاری باید انجام بدم ؟ 3- طبق گفته شما این کد ، زیر دسته هارو پشتیبانی نمیکنه . میخواستم بدونم راهی نیست که زیردسته ها هم پشتیبانی بشه و با دادن آیدی دسته ،زیردسته هم شاملش بشه ؟ باتشکر

1: استایل میگیره ، به احتمال زیاد شما فراموش کردید F5 رو بزنید تا style.css دوباره بارگزاری بشه.

2: هر HTMLی رو میتونید استفاده کنید

برای درک بیشتر به مثال زیر توجّه کنید:


<?php
if(in_category(5,6,'نام دسته بندی','اسلاگ-دسته-بندی')){ ?>
<a href="/" title="یه لینک"><img src=".jpg" title="یه عکس"></a>
<p>یه متن</p>
<textarea readonly>یک تکست آرئا</textarea>
<span>یا هر کد دیگه ای که علاقه داشتی</span>
<tag class="با هر کلاس"></tag>
<?php } ?>

3: در این مورد اطلاعی ندارم ، یه سری کد توی خود این منبع داده بود که فکر کنم بشه ازش استفاده کرد ، بازم اگر دوستان نتونستن راهنمایی کنن بگین تا جستجو کنم در موردش.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1: استایل میگیره ، به احتمال زیاد شما فراموش کردید F5 رو بزنید تا style.css دوباره بارگزاری بشه.

2: هر HTMLی رو میتونید استفاده کنید

برای درک بیشتر به مثال زیر توجّه کنید:


<?php
if(in_category(5,6,'نام دسته بندی','اسلاگ-دسته-بندی')){ ?>
<a href="/" title="یه لینک"><img src=".jpg" title="یه عکس"></a>
<p>یه متن</p>
<textarea readonly>یک تکست آرئا</textarea>
<span>یا هر کد دیگه ای که علاقه داشتی</span>
<tag class="با هر کلاس"></tag>
<?php } ?>

3: در این مورد اطلاعی ندارم ، یه سری کد توی خود این منبع داده بود که فکر کنم بشه ازش استفاده کرد ، بازم اگر دوستان نتونستن راهنمایی کنن بگین تا جستجو کنم در موردش.

خیلی خیلی ممنون از پاسختون ولی با این مثال یکم گیج شدم و دقیق متوجه نشدم چی به چی شد ؟ ( ببخشید که کدنویسیم در حد مبتدیه )

کدهایی که دادید رو در فایل سینگل گذاشتم و متأسفانه خطا داد و کلا صفحه باز نشد .

ببینید من یک چیزی شبیه به عکس زیر میخوام .

post-9984-0-90587100-1432398810_thumb.pn

که هم استایل داره ، هم عکس داره و هم متن .

آیا میشه اینو درست کرد ؟ چه جوری باید درست کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
if(in_category(5)){ ?>
<div class="rulesbox"><img src="" alt="قوانین دیدگاه ها">
<span>دیدگاه خود را فقط راجع با این موضوع ثبت کنید</span>
<span>استفاده از سایت های تبلیغاتی و....</span>
<span>دیدگاه شما را تأیید نخواهیم کرد</span>
</div>
<?php } ?>

فقط جملات داخل span رو خودتون دوباره بازنویسی کنید.

استایلش هم اگر نمیدونین چه شکلیه بگید تا بنویسم (عکس رو فلوت بدید به راست و یه بک گراند صورتی براشون بذارید ، اسپن ها هم تک تک فلوت بدین به همون طرف)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
if(in_category(5)){ ?>
<div class="rulesbox"><img src="" alt="قوانین دیدگاه ها">
<span>دیدگاه خود را فقط راجع با این موضوع ثبت کنید</span>
<span>استفاده از سایت های تبلیغاتی و....</span>
<span>دیدگاه شما را تأیید نخواهیم کرد</span>
</div>
<?php } ?>

فقط جملات داخل span رو خودتون دوباره بازنویسی کنید.

استایلش هم اگر نمیدونین چه شکلیه بگید تا بنویسم (عکس رو فلوت بدید به راست و یه بک گراند صورتی براشون بذارید ، اسپن ها هم تک تک فلوت بدین به همون طرف)

بسیار عالی . همونیه که می خواستم .

فقط ببخشید یه چندتا مشکل وجود داشت:

1- اینکه همه ی نوشته هایی که در تگ span بودن ، پشت سر هم بودن و زیر هم ( مثله عکسی که صفحه قبل گذاشتم ) نبودن .

2- من در style.css یک کلاس واسه این کدها ساختم و در کد بالا ، کلاس رو فراخوانی کردم ، بک گراندی که دادم بدون مشکل روی کدها جواب داد ولی واسه عکس و تگ span متوجه نشدم که چه جوری float:right بدم ؟

3- کدی که دادید فقط یک دسته بندی رو ساپورت می کرد و وقتی یک آیدی دیگه به کد اضافه کردم جواب نداد !!! نمیشه چندتا دسته بندی رو با هم ساپورت کنه ؟

بازهم تشکر بابت پاسخگوییتون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php
if(in_category(5,4,3,2,1)){ ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

<?php
if(in_category(5,4,3,2,1)){ ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

تشکر بابت کدتون .

ببخشید کدی که دادید متأسفانه هنوز فقط یک دسته بندی رو ساپورت میکنه و اگه بیشتر از یک آیدی رو در کد بزارم ، کد عملا از کار میفته . نمیشه امکان گذاشتن چند آیدی رو در کدتون ایجاد کرد ؟

یک مشکل کوچیک هم در استایلی که تعریف کرده بودید وجود داشت .

خروجی استایل شما مثله عکس زیر شد :

post-9984-0-83366400-1432569237_thumb.pn

در حالیکه من میخواستم اگه براتون مقدوره شبیه به عکس ابتدایی که دادم بشه یعنی اینطوری :

post-9984-0-01465700-1432569286_thumb.pn

همونطور که در عکس بالا ملاحظه میکنید ، لوگوی وردپرس به طور کامل در کادر رنگی قرار گرفته و وسط کادره و همچنین نوشته ها با فاصله از عکس و به شکلی که در عکس ملاحظه میکنید قرار گرفتن .

آیا امکانش هست که این شکلی بشه ؟

ویرایش شده در توسط آرشام . رادمهر
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله میشه، بهش margin و padding بدین. درمورد چند تا هم از شکل زیر استفاده کنید فکر کنم یه اشتباهی کردم تو کد بالا

<?php
if(in_category( array( 5, 4, 3, 2, 1, 'نام دسته بندی' ,'اسلاگ-دسته-بندی' ) )){ ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله میشه، بهش margin و padding بدین.

طبق راهنمایی شما خدارو شکر مشکل حل شد و همونی شد که میخواستم

درمورد چند تا هم از شکل زیر استفاده کنید فکر کنم یه اشتباهی کردم تو کد بالا

<?php
if(in_category( array( 5, 4, 3, 2, 1, 'نام دسته بندی' ,'اسلاگ-دسته-بندی' ) )){ ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

این کد هم مشکل چند دسته رو حل کرد . بی نهایت ممنون.

فقط جناب علی زینلی عزیز تنها مشکلی که موند ، همون مشکل ابتدایی بود که اگه اینم بتونید طبق تجربه و علم برنامه نویسیتون حل کنید که دیگه عالیه عالی میشه .

مشکل : اینکه با دادن آیدی دسته مادر در کد بالا ، تمام زیردسته ها رو هم شامل بشه و دیگه نیازی نباشه که آیدی زیردسته هارو هم وارد کرد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق راهنمایی شما خدارو شکر مشکل حل شد و همونی شد که میخواستم

این کد هم مشکل چند دسته رو حل کرد . بی نهایت ممنون.

فقط جناب علی زینلی عزیز تنها مشکلی که موند ، همون مشکل ابتدایی بود که اگه اینم بتونید طبق تجربه و علم برنامه نویسیتون حل کنید که دیگه عالیه عالی میشه .

مشکل : اینکه با دادن آیدی دسته مادر در کد بالا ، تمام زیردسته ها رو هم شامل بشه و دیگه نیازی نباشه که آیدی زیردسته هارو هم وارد کرد .

پاسختون رو جناب پارسا فرمودند شرط فقط می تونه شامل خود دسته بشه (حداقل فعلا شاید در نسخه های بالاتر متغیری براش تعریف بشه ولی تا الان متغییری برای مشخص نمودن والد یا فرزند در شرط نداریم)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسختون رو جناب پارسا فرمودند شرط فقط می تونه شامل خود دسته بشه (حداقل فعلا شاید در نسخه های بالاتر متغیری براش تعریف بشه ولی تا الان متغییری برای مشخص نمودن والد یا فرزند در شرط نداریم)

ممنون از پاسختون ولی من مطابق فرمایش آقای علی زینلی گفتم شاید یه راهی باشه ، یعنی امیدوارم که یه راهی باشه .

3: در این مورد اطلاعی ندارم ، یه سری کد توی خود این منبع داده بود که فکر کنم بشه ازش استفاده کرد ، بازم اگر دوستان نتونستن راهنمایی کنن بگین تا جستجو کنم در موردش.

یعنی هیچ راهی نیست که این کار امکانپذیر بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شامل شدن زیر دسته ها ( دسته بندی های فرزند ) در کد شرطی in_category :

البتّه خود این منبع یه راه حل معرفی کرده که برای اون باید ابتدا کد زیر رو داخل فایل functions.php بذارید (مراقب باشید که کد باید داخل <?php ?> قرار بگیره)


/**
* Tests if any of a post's assigned categories are descendants of target categories
*
* @param int|array $cats The target categories. Integer ID or array of integer IDs
* @param int|object $_post The post. Omit to test the current post in the Loop or main query
* @return bool True if at least 1 of the post's categories is a descendant of any of the target categories
* @see get_term_by() You can get a category by name or slug, then pass ID to this function
* @uses get_term_children() Passes $cats
* @uses in_category() Passes $_post (can be empty)
* @version 2.7
* @link http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category#Testing_if_a_post_is_in_a_descendant_category
*/
if ( ! function_exists( 'post_is_in_descendant_category' ) ) {
function post_is_in_descendant_category( $cats, $_post = null ) {
foreach ( (array) $cats as $cat ) {
// get_term_children() accepts integer ID only
$descendants = get_term_children( (int) $cat, 'category' );
if ( $descendants && in_category( $descendants, $_post ) )
return true;
}
return false;
}
}

بعد حالا اگه میخواین دسته بندی های مادر و فرزند با هم گرفته بشن اینجوری باید کد رو استفاده کنید:

 // Post is assigned to "fruit" category or any descendant of "fruit" category?
<?php if ( in_category( 'parent' ) || post_is_in_descendant_category( 11 ) ) {
// These Are All childs and parent
}
?>

توجّه کنید که این کد فقط برای آیدی دسته بندی ها کار میکنه و اگر میخواین که تبدیلش کنین به اسم باید آیدیش رو استخراج کنید.

توضیحات بیشتر راجع به این کد:

https://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category#post_is_in_descendant_category_function

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شامل شدن زیر دسته ها ( دسته بندی های فرزند ) در کد شرطی in_category :

البتّه خود این منبع یه راه حل معرفی کرده که برای اون باید ابتدا کد زیر رو داخل فایل functions.php بذارید (مراقب باشید که کد باید داخل <?php ?> قرار بگیره)


/**
* Tests if any of a post's assigned categories are descendants of target categories
*
* @param int|array $cats The target categories. Integer ID or array of integer IDs
* @param int|object $_post The post. Omit to test the current post in the Loop or main query
* @return bool True if at least 1 of the post's categories is a descendant of any of the target categories
* @see get_term_by() You can get a category by name or slug, then pass ID to this function
* @uses get_term_children() Passes $cats
* @uses in_category() Passes $_post (can be empty)
* @version 2.7
* @link http://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category#Testing_if_a_post_is_in_a_descendant_category
*/
if ( ! function_exists( 'post_is_in_descendant_category' ) ) {
function post_is_in_descendant_category( $cats, $_post = null ) {
foreach ( (array) $cats as $cat ) {
// get_term_children() accepts integer ID only
$descendants = get_term_children( (int) $cat, 'category' );
if ( $descendants && in_category( $descendants, $_post ) )
return true;
}
return false;
}
}

خیلی خیلی ممنون . من کد بالا رو طبق فرمایش شما در فایل فانکشن و داخل <?php ?> قرار دادم ، ولی کد زیر رو متوجه نشدم چه جوری باید در فایل سینگل بزارم ؟

بعد حالا اگه میخواین دسته بندی های مادر و فرزند با هم گرفته بشن اینجوری باید کد رو استفاده کنید:

 // Post is assigned to "fruit" category or any descendant of "fruit" category?
<?php if ( in_category( 'parent' ) || post_is_in_descendant_category( 11 ) ) {
// These Are All childs and parent
}
?>

آخه کد قبلی که فرمودید در فایل سینگل بزارم کد زیر بود :


<?php
if(in_category( array( 5, 4, 3, 2, 1, 'نام دسته بندی' ,'اسلاگ-دسته-بندی' ) )){ ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

که بر اساس آیدی دسته ها ، میشد چند تا آیدی رو در کد گذاشت .

حالا سئوالم اینجاست که بعد از گذاشتن اون کدی که گفتید در فانکشن بزارم کد بالا رو به چه شکل باید در سینگل بزارم ؟

ضمنا معنی جمله ی زیر رو هم درست متوجه نشدم .

توجّه کنید که این کد فقط برای آیدی دسته بندی ها کار میکنه و اگر میخواین که تبدیلش کنین به اسم باید آیدیش رو استخراج کنید.

من دقیقا مد نظرم آیدی دسته بندی هاست ، نه اسم دسته بندی ها !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php if ( in_category( 5 ) || post_is_in_descendant_category( 5 ) ) {
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if ( in_category( 5 ) || post_is_in_descendant_category( 5 ) ) {
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
}
?>

جناب زینلی ببخشید ولی وقتی کد رو در سینگل گذاشتم به طور کل خطا داد و اصلا صفحه بالا نیومد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
جناب زینلی ببخشید ولی وقتی کد رو در سینگل گذاشتم به طور کل خطا داد و اصلا صفحه بالا نیومد

بله ببخشید اشتباه کرده بودم :)


<?php if ( in_category( 5 ) || post_is_in_descendant_category( 5 ) ) { ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php if ( in_category( 5 ) || post_is_in_descendant_category( 5 ) ) { ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

واقعا دست مریزاد . کد به خوبی جواب داد . بینهایت ممنون . فقط نمیدونم چرا دوباره تا یک آیدی به کد اضافه می کردم ( یعنی بیش از یک آیدی در کد میزاشتم ) دوباره غیرفعال میشد و کد از کار میفتاد . مثلا اگه کد رو به شکل زیر میزاشتم کار نمیکرد .


<?php if ( in_category( 5,1,2,3 ) || post_is_in_descendant_category( 5,1,2,3 ) ) { ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

ویرایش شده در توسط آرشام . رادمهر
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if ( in_category( array( 5, 4, 3, 2, 1,) ) || post_is_in_descendant_category( array( 5, 4, 3, 2, 1,) ) ) { ?>
<div class="rulesbox">
<img src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/profile/photo-thumb-9984.jpg?_r=1430405304">
<span>متن سطر اوّل</span>
<span>متن سطر دوم</span>
<span>متن سطر سوم</span>
</div>
<style>
body{direction:rtl;}
.rulesbox {background:#F47983;height:120px}
.rulesbox span{display:block;padding:5px;color:#fff;}
.rulesbox img{float:right;margin:5px;border:solid #fff }
</style>
<?php } ?>

انشاءالله تمام شد؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری