Shadmehr Aghili

متغییر پلاگین نظر سنجی چیه ؟

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من پلاگین wp-polls رو نصب کردم حالا چه جوری تو قالبم بذارمش ؟؟

متغیرش چیه که اضافه کنم به قالب ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه توضیحات افزونه نوشته بود :

1- اگر قالبتون از ابزارک پشتیبانی میکنه:

که می تونید از اون استفاده کنید

2- اگر قالبتون از ابزارک پشتیبانی نمیکنه:

الف )کد زیر رو به sidebar.php قالبتون اضافه کنید


<?php if (function_exists('vote_poll') && !in_pollarchive()): ?>
<li>
<h2>Polls</h2>
<ul>
<li><?php get_poll();?></li>
</ul>
<?php display_polls_archive_link(); ?>
</li>
<?php endif; ?>

ب) برای نمایش یک نظرسنجی خاص از این کد استفاده کنید


<?php get_poll(2); ?>

که عدد 2 شناسه (آی دی) نظرسنجی مورد نظرتون هست

پ) جهت نمایش نظرسنجی رندوم از این کد استفاده کنید


<?php get_poll(-2); ?>

ت) جهت قرار دادن یک نظرسنجی خاص توی متن پستتون از این کد استفاده کنید


[poll id="2"]

عدد 2 شناسه نظرسنجی مورد نظرتون هست

ث) جهت قرار دادن نظرسنجی رندوم توی متن پستتون از این کد استفاده کنید


[poll id="-2"]

ج) و آخرین مورد ، جهت نمایش نتیجه یک نظرسنجی در متن پستتون از این کد استفاده کنید


[poll id="2" type="result"]

موفق باشید

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مرسی من از کد بالا استفاده کردم در قالبم ولی دکمه " ارسال " نظر سنجی کار نمیکنه !!

یعنی گزینه رو انتخاب میکنم ولی وقتی رو دکمه اش کلیک میکنم چیزی اتفاق نمیفته !! انگار دکمه خشک شده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا مشکل از دو تابع wp_head , wp_footer هست

این کد رو قبل از تگ </head> قرار دهید (فایل header)

<?php wp_head(); ?>

و این کد رو قبل از تگ </body> (فایل فوتر)

<?php wp_footer(); ?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام این متغییر هایی که گفتید در خود قالب موجود بود !!

دیگه چیکار کنم دکمه ارسال نظر سنجی درست بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید جکوئری در سایت فعال باشه و خطایی در جاوااسکریپت برگه نباشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه بگید چه جوری تا خودم انجام بدم ..

فکر نکنم مشکلی از این بابت داشته باشم و جی کوئری مشکلی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی سورس صفحه تون ببینید فایلی به اسم jquery.js وجود داره؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس فعال نشده.

این تابع رو به فایل فانکشن اضافه کنید:

wp_enqueue_script("jquery");

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اضافه کردن به فایل فانکشن قالب ولی بازم تغییر نکرد

شاید جای مناسب نذاشتم کد فانکشن قالب رو اینجا بذارم درست میکنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نداره هرجای فانکشن بزارید باید درست عمل کنه. بزارید اول فایل.

بعد ببینید فایل جی کوئری اضافه شده یا خیر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا مشکل از دو تابع wp_head , wp_footer هست

مال منم کار نمیکرد کدو به فوتر اضافه کردم درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟