Shadmehr Aghili

متغییر پلاگین نظر سنجی چیه ؟

15 پست در این موضوع قرار دارد

تو صفحه توضیحات افزونه نوشته بود :

1- اگر قالبتون از ابزارک پشتیبانی میکنه:

که می تونید از اون استفاده کنید

2- اگر قالبتون از ابزارک پشتیبانی نمیکنه:

الف )کد زیر رو به sidebar.php قالبتون اضافه کنید


<?php if (function_exists('vote_poll') && !in_pollarchive()): ?>
<li>
<h2>Polls</h2>
<ul>
<li><?php get_poll();?></li>
</ul>
<?php display_polls_archive_link(); ?>
</li>
<?php endif; ?>

ب) برای نمایش یک نظرسنجی خاص از این کد استفاده کنید


<?php get_poll(2); ?>

که عدد 2 شناسه (آی دی) نظرسنجی مورد نظرتون هست

پ) جهت نمایش نظرسنجی رندوم از این کد استفاده کنید


<?php get_poll(-2); ?>

ت) جهت قرار دادن یک نظرسنجی خاص توی متن پستتون از این کد استفاده کنید


[poll id="2"]

عدد 2 شناسه نظرسنجی مورد نظرتون هست

ث) جهت قرار دادن نظرسنجی رندوم توی متن پستتون از این کد استفاده کنید


[poll id="-2"]

ج) و آخرین مورد ، جهت نمایش نتیجه یک نظرسنجی در متن پستتون از این کد استفاده کنید


[poll id="2" type="result"]

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مرسی من از کد بالا استفاده کردم در قالبم ولی دکمه " ارسال " نظر سنجی کار نمیکنه !!

یعنی گزینه رو انتخاب میکنم ولی وقتی رو دکمه اش کلیک میکنم چیزی اتفاق نمیفته !! انگار دکمه خشک شده !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا مشکل از دو تابع wp_head , wp_footer هست

این کد رو قبل از تگ </head> قرار دهید (فایل header)

<?php wp_head(); ?>

و این کد رو قبل از تگ </body> (فایل فوتر)

<?php wp_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی کنید جکوئری در سایت فعال باشه و خطایی در جاوااسکریپت برگه نباشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی سورس صفحه تون ببینید فایلی به اسم jquery.js وجود داره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس فعال نشده.

این تابع رو به فایل فانکشن اضافه کنید:

wp_enqueue_script("jquery");

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اضافه کردن به فایل فانکشن قالب ولی بازم تغییر نکرد

شاید جای مناسب نذاشتم کد فانکشن قالب رو اینجا بذارم درست میکنید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نداره هرجای فانکشن بزارید باید درست عمل کنه. بزارید اول فایل.

بعد ببینید فایل جی کوئری اضافه شده یا خیر؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا مشکل از دو تابع wp_head , wp_footer هست

مال منم کار نمیکرد کدو به فوتر اضافه کردم درست شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com