• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
adel

کمک فوری

13 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی میخوام برم به سایت میگه

Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/inc/theme-options.php in /home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php on line 86

Warning: require(/home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/inc/theme-options.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php on line 86

Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/inc/theme-options.php in /home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php on line 86

Warning: require(/home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/inc/theme-options.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php on line 86

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/inc/theme-options.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/howzeham/public_html/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php on line 86

راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو حذف كنيد و دوباره اپلود كنيد/.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا به سایتم نمیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طريق هاست بايد اينكارو انجام بديد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قالب رو خذف کردم ولی صفحه سفید میاد

من تازه وارد هستم کمک کنید

ویرایش شده در توسط adel
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو بدون تغييرات دوباره اپلود كنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست من

وارد پنل هاست شو

وارد پوشه wp-contact

themes

و بعدش اون فولدر که به اسم پوسته است پاک کن و دوباره جایگزین کن

یا اگر نشد

اسم پوشه wp-content رو تغییر بدید. ببینید بالا میاد؟

باز اگه مشکل داشت کافی در سایت کمی جستجو کنید

ویرایش شده در توسط Black_sky
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید مشکل از دیتا بیس هاییه که قالبتون نیاز داره،قالب تازه اینجوری شده؟یا این که تازه آپلودش کردین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به دیتابیس احتیاج نداره .

شما پوشه قالب رو حذف کنید .

بعد وارد مدیریت بشید قالب دیگه ای رو استفاده کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه بخوای میتونم چند تا قالب که نیاز به دیتابیس داره معرفی کنم،عادل عزیز همونطور که دوستان گفتند از توی هاست قالب رو پاک کنید،بعد وارد مدیریت سایت بشید و یه قالب دیگه نصب کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این وارینگ معمولا به این دلیله که قالب در محلی دیگه (مثلا لوکال) همراه با افزونه ای استفاده شده که کدهاش رو توی فانکشن قالب ایجاد کرده و حالا چون اون افزونه نیست یا فعال نیست قالب پیغام اخطار می ده راه حلش هم همونی است که دوستان فرمودند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل functions.php تیک (include unicode signature (bom زدید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری