Esmaeel

مشکل در لود سایت

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، من وبسایتم رو حدود 6 ماهی هستش که راه اندازی کردم:

http://4apps.ir

الان خود وبسایت به کندی لود میشه و پنل پیشخوان هم اصلا لود نمیشه.

نه میتونم مطلبی ارسال کنم و نه هیچی!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همینطور که میبینید، سرعت لود وبسایت رو در pingdom.com خوب نشون میده ولی برای من مشکل داره:

spt.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://gtmetrix.com/reports/4apps.ir/DX6Skisu

سایتتون زیاد خوب نیست لودش (زیاد هم بد نیست )

- Leverage browser caching

- Enable gzip compression

- Make fewer HTTP requests

رو برطرف کنی سایتت تغییر محسوسی میکنه اگه همه مشکلاتش رو برطرف کنی که چه بهتر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره با توجه توضحاتی که در این سایت هست سایت رو بهینه کنید

http://gtmetrix.com/reports/4apps.ir/Smsr9x3m

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، من وبسایتم رو حدود 6 ماهی هستش که راه اندازی کردم:

http://4apps.ir

الان خود وبسایت به کندی لود میشه و پنل پیشخوان هم اصلا لود نمیشه.

نه میتونم مطلبی ارسال کنم و نه هیچی!

سلام

سرعت لود سایتتون نه خوبه نه بده :) اما بهتره که سرعت لودش بهتر بشه.

این مطلب رو بخونید و عمل کنید مشکلتون حل میشه:اینجا

ویرایش شده در توسط m4n
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://gtmetrix.com/...pps.ir/DX6Skisu

سایتتون زیاد خوب نیست لودش (زیاد هم بد نیست )

- Leverage browser caching

- Enable gzip compression

- Make fewer HTTP requests

رو برطرف کنی سایتت تغییر محسوسی میکنه اگه همه مشکلاتش رو برطرف کنی که چه بهتر

مورد اولی و سومی رو میشه توضیح بدین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل کندی سرعت لود 4apps.ir/wp-admin چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل کندی سرعت لود 4apps.ir/wp-admin چیه؟

سلام

مطالعه کنید:اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

- - Leverage browser caching : شما سرور سایتتون رو طوری تنظیم میکنید که یه تاریخ انقضا رو به فایل هاتون اضاف میکنه و اینطوری کسی یه بار سایتتون رو باز کنه (مث الان لود میشه) اما دفعه بعدی مرورگرش قبل از اینکه از سایت شما فایل ها رو بگیره برررسی میکنه ببینه تاریخ انقضا گذشته یا نه اگه نگذشته باشه از حافظه کش خودش فراخوانی میکنه (این یعنی فقط متن سایتتون رو میگیره عکس ها js ها css ها رو از سیستم خود کاربر میخونه) این فاکتور اگه رفع بشه پهنای باند زیادی از سایتت صرفه جویی میشه کاربر هم راضی تره برای اطلاعات بیشتر میتونی این پست رو هم مطالعه کنید تاریخ انقضای فایل

- - Make fewer HTTP requests: این فاکتور میگه هرچقدر تعداد فایل هاتون کمتر بهتر برای رفع این باید تمامی فایل های js رو تبدیل به یکی کنید و تمامی فایل های CSS رو تبدیل به یکی کنید و تمامی فایل های عکس قالب سایتتون رو تبدیل به یک فایل کنید. با رعایت این فاکتور زمان انتظار برای بارگذاری خیلی کم میشه و از طرفی تعداد درخواست های ارسال شده به سرور سایتتون خیلی کمتر میشه و سرورتون کارایی خیلی بهتری خواهد داشت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

- - Make fewer HTTP requests: این فاکتور میگه هرچقدر تعداد فایل هاتون کمتر بهتر برای رفع این باید تمامی فایل های js رو تبدیل به یکی کنید و تمامی فایل های CSS رو تبدیل به یکی کنید و تمامی فایل های عکس قالب سایتتون رو تبدیل به یک فایل کنید. با رعایت این فاکتور زمان انتظار برای بارگذاری خیلی کم میشه و از طرفی تعداد درخواست های ارسال شده به سرور سایتتون خیلی کمتر میشه و سرورتون کارایی خیلی بهتری خواهد داشت

سلام

ببخشید چون من هم این مشکل رو دارم میپرسم، چطور باید این موردی که فرمودید رو انجام بدیم و فایلها رو یکی کنیم؟

سپاس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببخشید چون من هم این مشکل رو دارم میپرسم، چطور باید این موردی که فرمودید رو انجام بدیم و فایلها رو یکی کنیم؟

سپاس

یکپارچه کردن فایل ها یکم نیاز به دانش برنامه نویسی داره

CSS راحت ترین نوع ترکیب هست یه فرد عادی هم میتونه انجام بده روشش اینه

کد سایتتون رو بررسی کنید از بالا به پایین ببینید کدوم فایل اول کدوم دوم ... فراخوانی شدند

بعد یه فایل CSS خالی بسازید کل کدهای فایل اول فراخوانی شده رو اول فایل بنویسید (کپی پیست)

بعد کدهای فایل دوم بعد از کدهای فایل اول بذارید همینطور تا آخر

بعد از فراخوانی فایل های CSS قدیم جلوگیری کنید و فایل یکپارچه شده رو فراخوانی کنید

فقط توجه کنید احتمال داره آخر کدهای بسته نشده باشه (براکت باز باشه) باید حواستون به این چیزا باشه

در مورد فایل های Js یکم بحث سخت تر میشه شما باید فرق یه جاوا اسکریپت معمولی با یه کتابخونه جاوا اسکریپت مثل جی کوئری رو بفهمید

بعد مثل CSS ترکیب کنید

بهتره که فایل های JS یکی یکی ترکیب کنید و تست کنید ببینید مشکلی پیش نیومده ... اینطوری خیلی بهتر میتونید ترکیب کنید

در مورد عکس ها بحث دیگه خیلی تخصصی تر میشه شما باید به CSS تسلط نسبتا خوبی داشته باشید

با فتوشاپ یه عکس بسازید و تمامی عکسهای قالب رو بکشید توی همون یه عکس خالی (شفاف) بعد با کمک دستورات CSS هر بخش اون عکس یکپارچه شده رو در جای خودش استفاده کنید

نمونه همه این سه کار را میتونید توی سایت بنده مشاهده کنید

سئو قالبفا

یه دونه فایل CSS : http://seo.qalebfa.ir/wp-content/themes/evolution/home.css

دو تا فایل JS: http://seo.qalebfa.ir/js/jquery-1.7.1.min.js

http://seo.qalebfa.ir/js/home.js

البته عکسه رو حذف کردم نمونه عکسش توی سایت های بزرگ میتونید ببینید مثلا گوگل

https://ssl.gstatic.com/gb/images/i1_71651352.png

https://www.google.com/images/nav_logo195.png

پیشنهاد میدم برای رفع این مشکلات سایتتون رو به یه متخصص بسپارید (البته یادگیری توسط خود شماهم عالیه)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مرسی از توضیحاتتون، واقعا عالی و کامل بود و بسیار استفاده کردم.

در مورد بهینه سازی سایت هم امکانش هست نگاهی به این تاپیک بندازید:

لینک

بسیار پوزش میخوام که دراین تاپیک عنوان کردم.

بازهم تشکر میکنم

ویرایش شده در توسط sajjad_fx
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مطالعه کنید:اینجا

لود میشه ولی بعد از 15 دقیقه!

قبلا تو 3 الی 4 ثانیه لود میشد.

الان مشکل اصلی بنده لود پنل

4apps.ir/wp-admin هستش، چون نه میتونم مطلب ارسال کنم ونه مطالب قبلی قابل ویرایش هستند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.