13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

دوستان من برای لینک دهی به یک فایل جاوا اسکریپت از کد زیر در هدر استفاده می کنم ولی ظاهرا کار نمیده . مشکل از کجاست ؟


<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('jquery', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery.bxslider.min.js');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو نباید تو هدر قرار بدید .

این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید .

موفق باشید ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این رو نباید تو هدر قرار بدید . این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید . موفق باشید ;)

شما مطمئنید ؟ من توی چن تا قالب دیدم که این کد رو توی هدر گذاشته بودن .

خلاصه توی فانکشن کار نداد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

من کد شما رو برای لینک دادن به فایل جی کوئری قرار دادم ولی کار نداد .


<?php
function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_script( 'myscript' );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js', array(jquery), '1.0.0', true );
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );
?>

از این کد هم استفاده کردم که نتیجش مثل قبلیه :


<?php
function my_scripts_method() {
wp_enqueue_script(
'custom-script',
get_stylesheet_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js',
array( 'jquery' )
);
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method' );
?>

مشکل از این کداس یا فایل من مشکل داره ؟

من همه ی کدای جی کوئری رو کپی کردم توی نوت پد و پسوندش رو js گذاشتم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

کلافه کنندس اگه بگم کار نداد ؟

من کتابخانه جی کوئری 1.7.2 رو توی فایلی با نام jquery در پوشه js قالب ذخیره کردم و بعد از کامنت هاش ready... رو قرار دادم . نتیجه این شد :


<?php
function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . 'js/jquery.js', 'jquery', '1.7.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/js/modernizr.js', array('jquery'));
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );
?>

من چک کردم هیچ لینک دهی دیگه ای به کتابخانه جی کوئری نداشتم .

مشکل از افزونه هاس ؟

ویرایش شده در توسط sajjadmp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

بله متوجه منظور شما شدم .

من یه سری کد توی هدر قرار دادم برای دکمه بازگشت به بالا و ... که فقط با لینک دادن کتابخانه جی کوئری با این کد کار می کنند :


<script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js'></script>

اما به محض برداشتن این کد و قرار دادن کد شما در فانکشنز ، از کار می افتند .

با deregister کردن جی کوئری وردپرس هم یه سری مشکلات خاص برام به وجود میاد . با incllude کردن جی کوئری خود وردپرس هم باز کد ها کار نمی کنند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

فک نمی کنم کار نکردن کدها ربطی به ورژن جی کوئری داشته باشه ، مشکل اینه که جی کوئری برای من فقط از راه script src کار میده .

نمیشه فایل جی کوئری رو توی همون قالب بزارم باشه و به یه طریقی از طریق script src بهش لینک بدم ؟

البته اینجوری نباشه چون کار نمیده :


<script language="javascript" type="text/javascript" src="jquery-1.8.3.js"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

خدا را شکر این کد کار داد . از دست این جی کوئری داشتم از برنامه نویسی زده می شدم .

ولی امتحان کردم با ورژن 7 هم کار داد ، فک نکنم به ورژن مربوط بشه .

به هر حال خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط samen
      سلام دوستان
      اگه امکانش هست لطف کنید تو سایت جی تی متریکس سایت ما رو چک کنید و بفرمایید چه کارهایی دقیقا باید انجام بدیم تا سرعت لود سایت بهبود پیدا کنه؟
      با افزونه های مینی فای و فشرده سازی انجام دادیم اما جواب نداد
      آدرس سایت: https://Mosalman.Net
       
      سؤال بعدی اینه که چطور میشه فایل های جاوا اسکریپت رو ادغام کرد.
      ما 10 تا فایل داریم که عبارتند از:
       
      https://mosalman.net/wp-content/themes/Newspaper/js/tagdiv_theme.min.js?ver=8.8

      https://mosalman.net/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4

      https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-116992895-1

      https://mosalman.net/wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1

      http://mosalman.net/wp-content/plugins/a3-lazy-load/assets/js/jquery.lazyloadxt.extra.min.js?ver=1.9.1

      https://mosalman.net/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=4.9.8

      http://mosalman.net/wp-content/plugins/a3-lazy-load/assets/js/jquery.lazyloadxt.srcset.min.js?ver=1.9.1

      https://mosalman.net/wp-includes/js/comment-reply.min.js?ver=4.9.8

      http://mosalman.net/wp-content/plugins/a3-lazy-load/assets/js/jquery.lazyloadxt.extend.js?ver=1.9.1

      https://mosalman.net/wp-content/plugins/add-to-any/addtoany.min.js?ver=1.1
       
      اگر بخواهیم این کدها رو ادغام و با هم دیگه ترکیب کنیم؛ به ترتیب بفرمائید که کدوم یک را از اول تا آخر باید کپی پیست کنیم در یک فایل.
      باسپاس از پاسخ دوستان
       
       
       
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من میخوام با اسکرول کردن background color برای تگ body یا section رو تغییر بدم.
      میخوام از یک متغییر آرایه ای استفاده کنم که به ازای افزایش مقدار متغیر  x در حلقه for هر بار یکی از رنگ ها رو انتخاب کنه و به جای background-color در تگ body یا تگ section قرار بده.
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من می خوام در کد زیر مقدار x را افزایش دهم و این مقدار در کد زیر قرار داده شود. 
      #side-bar span:nth-child(" + x + ") کدهای زیر قطعه کد موردنظر به صورت کامل است.
      $(window).scroll(function() { for(var x = 0, x < 6; x++){ if ($(this).scrollTop() > x) { $("#side-bar span:nth-child(" + x + ")").addClass('active'); } } }); ممنون
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من یه کد نوشتم که با اسکرول کردن مقدار یکی از property های css رو به صورت خودکار تغییر بدم.اما کد زیر کار نمیکنه. اگه کسی آشنایی داره لطفا من رو راهنمایی کنه.
      با تشکر و سپاس
      let x=0; console.log(x++); if ($(this).scrollTop() > x) { $("div#fixdiv #fiximg").css({'opacity':'1','transform':'translateX(x)'}); } قرار هست که مقدار x در translatX() تغییر کنه.
    • توسط samen
      سلام دوستان
      جدیدا در نسخه موبایل سایتم پاپ آپ اجرا میشه (بصورت رندوم) البته در هر بازدید مشاهده نمیشه!
      هر از گاهی مشاهده میشه و به سایت های مختلف میره!
      بررسی که می کنیم آخرش می رسیم به این سایت(ظاهرا منبع اصلی این هست):
      http://vestacp.com/
      فایل مخرب هم ظاهرا این هست
      https://cdn.examhome.net/cdn.js?ver=1.0.5 آدرس سایت ما:
      https://Mosalman.Net
      در ضمن وقتی مطلبی رو ارسال می کنیم؛ در قسمت توضیحات تصویر شاخص مطلب همین فایل مخرب ظاهر میشه!
      دوستان در صورت امکان راهنمایی کنند تا بتونیم حذفش کنیم.
      ممنون