• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

دوستان من برای لینک دهی به یک فایل جاوا اسکریپت از کد زیر در هدر استفاده می کنم ولی ظاهرا کار نمیده . مشکل از کجاست ؟


<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('jquery', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery.bxslider.min.js');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو نباید تو هدر قرار بدید .

این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید .

موفق باشید ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این رو نباید تو هدر قرار بدید . این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید . موفق باشید ;)

شما مطمئنید ؟ من توی چن تا قالب دیدم که این کد رو توی هدر گذاشته بودن .

خلاصه توی فانکشن کار نداد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

من کد شما رو برای لینک دادن به فایل جی کوئری قرار دادم ولی کار نداد .


<?php
function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_script( 'myscript' );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js', array(jquery), '1.0.0', true );
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );
?>

از این کد هم استفاده کردم که نتیجش مثل قبلیه :


<?php
function my_scripts_method() {
wp_enqueue_script(
'custom-script',
get_stylesheet_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js',
array( 'jquery' )
);
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method' );
?>

مشکل از این کداس یا فایل من مشکل داره ؟

من همه ی کدای جی کوئری رو کپی کردم توی نوت پد و پسوندش رو js گذاشتم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

کلافه کنندس اگه بگم کار نداد ؟

من کتابخانه جی کوئری 1.7.2 رو توی فایلی با نام jquery در پوشه js قالب ذخیره کردم و بعد از کامنت هاش ready... رو قرار دادم . نتیجه این شد :


<?php
function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . 'js/jquery.js', 'jquery', '1.7.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/js/modernizr.js', array('jquery'));
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );
?>

من چک کردم هیچ لینک دهی دیگه ای به کتابخانه جی کوئری نداشتم .

مشکل از افزونه هاس ؟

ویرایش شده در توسط sajjadmp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

بله متوجه منظور شما شدم .

من یه سری کد توی هدر قرار دادم برای دکمه بازگشت به بالا و ... که فقط با لینک دادن کتابخانه جی کوئری با این کد کار می کنند :


<script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js'></script>

اما به محض برداشتن این کد و قرار دادن کد شما در فانکشنز ، از کار می افتند .

با deregister کردن جی کوئری وردپرس هم یه سری مشکلات خاص برام به وجود میاد . با incllude کردن جی کوئری خود وردپرس هم باز کد ها کار نمی کنند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

فک نمی کنم کار نکردن کدها ربطی به ورژن جی کوئری داشته باشه ، مشکل اینه که جی کوئری برای من فقط از راه script src کار میده .

نمیشه فایل جی کوئری رو توی همون قالب بزارم باشه و به یه طریقی از طریق script src بهش لینک بدم ؟

البته اینجوری نباشه چون کار نمیده :


<script language="javascript" type="text/javascript" src="jquery-1.8.3.js"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

خدا را شکر این کد کار داد . از دست این جی کوئری داشتم از برنامه نویسی زده می شدم .

ولی امتحان کردم با ورژن 7 هم کار داد ، فک نکنم به ورژن مربوط بشه .

به هر حال خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kias
      با عرض سلام 
      من سایتم رو طبق اموزش هایی که گزاشته بودن و مطالبی که خوندم تو انجکن چون با کلمه کلیدی من تو صفحه گوگل نمیومد بهینه کردم طبق فرمایش یکی از دوستان با gtmrtix
      بعد از اینکه بهینه کردم و کار تموم شد دیگه قالب درست کار نمیکنه مثلا اسلایدر هدر کار نمیکنه اسلایدر وبلاگ از کار افتاده ایکون هام حذف شدن
      و تو موبایل هم علاوه بر اینا بعضی دکمه ها کثل فهرست ها دیگه باز نمیشه و کار نمیکنه 
      سرچ کردم فهمیدم از جی کوئری هست ولی چون هیچی از کد نویسی نمیدونم کسی هست بتونه کمکم کنه که مشکلم حل بشه لطفا
      با سپاس
       [visabook . [ir
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      چطوری میتونم با کلیک کردن بر روی یه دکمه محتویات همون صفحه رو در قالب html ذخیره کنم؟
    • توسط unid_user
      سلام
      کسی میتونه کمک کنه موردی که در ویدئو مشخص کردم چطور درست میشه؟
      خیلی مهمه و جالب خواهش میکنم راهنمایی کنید. حجم ویدئو حدود 1 مگابایت
       
      هزاران بار سپاس
      C.mp4
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      برای ترکیب دو یا چند فایل جاوا اسکریپت چه باید کرد؟
      همینطور برای ترکیب دو یا چند فایل css ؟
       
      ممنون و سپاس گذار
    • توسط unid_user
      دوستان سلام
      لطفا به لینک زیر بروید و انیمیشن لوگوی سایت در گوشه بالا سمت چپ و همینطور وسطای صفحه انیمیشن عکسهایی که روی هم قرار گرفتن رو نگاه کنید. خیلی خلاقانه وزیباست.
      https://layerslider.kreaturamedia.com/
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه این افکت زیبا چطور ایجاد میشه؟
       
      خیلی ممنون و سپاسگذار