13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

دوستان من برای لینک دهی به یک فایل جاوا اسکریپت از کد زیر در هدر استفاده می کنم ولی ظاهرا کار نمیده . مشکل از کجاست ؟


<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('jquery', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/jquery.bxslider.min.js');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو نباید تو هدر قرار بدید .

این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید .

موفق باشید ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این رو نباید تو هدر قرار بدید . این کد رو داخل فایل functions.php پوسته خودتون قرار بدید . موفق باشید ;)

شما مطمئنید ؟ من توی چن تا قالب دیدم که این کد رو توی هدر گذاشته بودن .

خلاصه توی فانکشن کار نداد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شیوه استفاده http://codex.wordpre...script#Examples

function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_style( 'style-name', get_stylesheet_uri() );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/example.js', array(), '1.0.0', true );
}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );

در فایل functions

من کد شما رو برای لینک دادن به فایل جی کوئری قرار دادم ولی کار نداد .


<?php
function theme_name_scripts() {
wp_enqueue_script( 'myscript' );
wp_enqueue_script( 'script-name', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js', array(jquery), '1.0.0', true );
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts' );
?>

از این کد هم استفاده کردم که نتیجش مثل قبلیه :


<?php
function my_scripts_method() {
wp_enqueue_script(
'custom-script',
get_stylesheet_directory_uri() . '/js/jquery-1.7.2.js',
array( 'jquery' )
);
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method' );
?>

مشکل از این کداس یا فایل من مشکل داره ؟

من همه ی کدای جی کوئری رو کپی کردم توی نوت پد و پسوندش رو js گذاشتم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چیزی که من متوجه شدم شما یک فایل js دارید و یک کتابخانه جی کوئری اگر فرض کنیم فایل js شما نامش script.js باشه این کدها کد معرفیش می شند


function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery.js', 'jquery', '1.10.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/scripts/script.js', array('jquery'), '1.0.0.0');
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );

که باز فرض شده هر دو فایل در پوشه scripts در داخل پوشه قالب دارند

1.10.2 ورژن کتابخانه جی کوئریه و باید متناسب با کتابخانه ای که در قالب قرار دادید باشه

ترتیب کدها نباید تغییر کنه

کل کدهای جی کوئری که خودتون js کردیدشون باید داخل


$(document).ready({function() {
/* محل قرار گرفتن کدها */
});

قرار بگیرند

کلافه کنندس اگه بگم کار نداد ؟

من کتابخانه جی کوئری 1.7.2 رو توی فایلی با نام jquery در پوشه js قالب ذخیره کردم و بعد از کامنت هاش ready... رو قرار دادم . نتیجه این شد :


<?php
function fakhar_scripts() {
if(!is_admin()) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . 'js/jquery.js', 'jquery', '1.7.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_register_script('script', get_template_directory_uri() . '/js/modernizr.js', array('jquery'));
wp_enqueue_script('script');
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_scripts' );
?>

من چک کردم هیچ لینک دهی دیگه ای به کتابخانه جی کوئری نداشتم .

مشکل از افزونه هاس ؟

ویرایش شده در توسط sajjadmp
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از کامنتهاش

ready را قرار دادم یعنی چی کار کردید؟

فایل jquery را نباید دستکاری کنید فایل

modernizr را باز کنید قبل از شروع کدها بنویسید


$(document).ready(function() {

و بعد از اتمام کدهاش


});

بله متوجه منظور شما شدم .

من یه سری کد توی هدر قرار دادم برای دکمه بازگشت به بالا و ... که فقط با لینک دادن کتابخانه جی کوئری با این کد کار می کنند :


<script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js'></script>

اما به محض برداشتن این کد و قرار دادن کد شما در فانکشنز ، از کار می افتند .

با deregister کردن جی کوئری وردپرس هم یه سری مشکلات خاص برام به وجود میاد . با incllude کردن جی کوئری خود وردپرس هم باز کد ها کار نمی کنند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از ورژن 1.10.1 جی کوئری استفاده کنید

از همون نشانی اسکریپت ذخیره اش کنید روی هاستتون ورژن جی کوئریتون خیلی قدیمی منسوخ شده است

فک نمی کنم کار نکردن کدها ربطی به ورژن جی کوئری داشته باشه ، مشکل اینه که جی کوئری برای من فقط از راه script src کار میده .

نمیشه فایل جی کوئری رو توی همون قالب بزارم باشه و به یه طریقی از طریق script src بهش لینک بدم ؟

البته اینجوری نباشه چون کار نمیده :


<script language="javascript" type="text/javascript" src="jquery-1.8.3.js"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه اسکریپت رو مستقیم بگذارید این کدشه:


<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/jquery-1.8.3.js"></script>

نکته: این غیر ممکنه که یک کد برای شما کار نده ولی برای بقیه کار بده!

ورژن جی کوئریتون خیلی مهمه و حتما باید از ورژن 9 به بالا استفاده کنید

خدا را شکر این کد کار داد . از دست این جی کوئری داشتم از برنامه نویسی زده می شدم .

ولی امتحان کردم با ورژن 7 هم کار داد ، فک نکنم به ورژن مربوط بشه .

به هر حال خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
      من داشتم تمرین میکردم که یه کتابخونه ساده بسازم. بعد به یه مشکلی برخوردم. من دو تا متد نوشتم. تو یکی از اونها، اون یکی رو صدا زدم. ولی کار نمیکنه و مقداری که برمیگردونه undefined هست.
      میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکلش چی هست. با تشکر فراوان
      (function (window) { function mathLibrary() { this.plusNums = function (x, y) { return Number(x) + Number(y); }; this.subNums = function(x , y) { this.plusNums(x,-y); } } if(typeof sadra_ml === 'undefined'){ window.sadra_ml = new mathLibrary(); }else { console.log("There is name conflict"); } })(window);  
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، می خوام با کلیک کردن روی یه تگ a هر بار سه تا از تگ های div که کلاس items رو دارن نمایش داده بشه یا به اصطلاح laod بشه.
      شبیه این دکمه توی سایت ها زیاد دیدم و لی آموزش هایی که دربارش هست برای من زیاد مناسب نیست و نتونستم درست کنم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      برای لود کردن فایل های جاوااسکریپت میتونیم اسکریپت رو در تگ head یا قبل از تگ /body بذاریم. وقتی که در تگ head میذاریم، قبل از اینکه محتوای صفحه خونده بشن، این فایل لود میشه. ولی ایا وقتی در اخر صفحه ( قبل از /body ) هم گذاشته میشه، قبل از خونده شدن محتوای صفحه این فایل لود میشه یا بعدش یا همزمان باهاش ؟!
      بعد سوال دیگه اینکه اگه ما فایل رو در اخر سندمون لود کنیم، چه فرقی میکنه با اینکه از attribute defer استفاده کنیم ؟ این attribute که دقیقا همون کار رو انجام میده !
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
      باتشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، می خوام یه منوی آکاردئونی ساده با جی کوئری ایجاد کنم که وقتی روی هر کدوم از آیتم های منو کلیک میکنی، زیر منوی سایر آیتم ها بسته بشه.
      <nav> <ul id="first-ul"> <li> <a>صفحه اصلی</a> </li> <li> <a>خدمات</a> <ul class="second-ul"> <li> <a>آموزش رباتیک</a> </li> <li> <a>طراحی و ساخت ربات</a> </li> </ul> </li> <li> <a>محصولات</a> <ul class="second-ul"> <li> <a>ربات مسیریاب</a> </li> <li> <a>ربات حل ماز</a> </li> </ul> </li> </ul> </nav> با تشکر و سپاس