irblues

ایجاد سازماندهی پرونده آپلود روزانه

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

یکی از موضوعاتی که هنگام راه اندازی سایت میبایست لحاظ کنیم، شکل و مکان آپلود فایل ها می باشد

در بخش تنظیمات رسانه گزینه ای با نام " پرونده‌ها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن" وجود دارد

اما بنده می خواهم پرونده ها علاوه بر داشتن آرشیو ماهانه و سالانه، آرشیو روزانه نیز داشته باشند

یعنی اگر امروز فایلی را آپلود کردم به جای آپلود در فولدر:

2015/05/

در فولدر

2015/05/16

فایل من آپلود شود

سپاس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همگی

یکی از موضوعاتی که هنگام راه اندازی سایت میبایست لحاظ کنیم، شکل و مکان آپلود فایل ها می باشد

در بخش تنظیمات رسانه گزینه ای با نام " پرونده‌ها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن" وجود دارد

اما بنده می خواهم پرونده ها علاوه بر داشتن آرشیو ماهانه و سالانه، آرشیو روزانه نیز داشته باشند

یعنی اگر امروز فایلی را آپلود کردم به جای آپلود در فولدر:

2015/05/

در فولدر

2015/05/16

فایل من آپلود شود

سپاس

سلام

به صورت خودکار ندیدم این قابلیت رو داشته باشه.برای این کار می تونید از افزونه های موجود استفاده کنید.به عنوان مثال:اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به صورت خودکار ندیدم این قابلیت رو داشته باشه.برای این کار می تونید از افزونه های موجود استفاده کنید.به عنوان مثال:

اینجا

ممنون

اما موردی که معرفی نمودین، یک فایل منیجر است و ارتباطی با سوال پرسیده شده ندارد

ویرایش شده در توسط irblues
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اما موردی که معرفی نمودین، یک فایل منیجر است و ارتباطی با سوال پرسیده شده ندارد

خواهش می کنم.

بله دوست عزیز متوجه بودم.با فایل منیجر می تونید خودتون برای هر روز پوشه رو ایجاد کنید و فایل های هر روز رو در پوشه مربوطه قرار بدین. :) البته مطمئنا افزونه های دیگه هم هست که این کار رو مستقیم انجام بدن.اما با استفاده از فایل منیجر هم یک روششه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش می کنم.

بله دوست عزیز متوجه بودم.با فایل منیجر می تونید خودتون برای هر روز پوشه رو ایجاد کنید و فایل های هر روز رو در پوشه مربوطه قرار بدین. :) البته مطمئنا افزونه های دیگه هم هست که این کار رو مستقیم انجام بدن.اما با استفاده از فایل منیجر هم یک روششه.

ممنون عزیز، ولی خوب دقیقاً نمیخوام اینکار رو انجام بدم، چون اگه قرار باشه فولدر بسازم که کلاً باید کلی براش هر روز وقت بزاری ، بعد دونه دونه عکسها را با لینکشون داخل مطالب درح کنی که اصلاً منطقی نیست!

اساتید گرامی من هنوز به نتیجه نرسیدم در این خصوص لطفاً راهنمایی بفرمایید

تشکر

ویرایش شده در توسط irblues
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه دوستان
      من اگه بخوام یه تگ آپلود فایل با یه باکس بزارم هنگامی که عکسی انتخاب میشه تو اون باکس نشون بده و دوباره روی تگ کلیک کنم و کنسل کنم که قاعدتا فایل انتخابی پاک میشه و باید در اون باکس هم پاک بشه
      ای چیزی که من میخوام چند خطی کد نیازه اما مورد مهمش اینه اگه بخوام از این کپی بگیرم و به 6 تا اضافه کنم نمی تونم به صورت داینامیک کدشو بزنم بلکه باید دوباره برای هر کدوم آیدی و کلس مجزا استفاده کنم از نو فراخونی کنم
       
      راهی هست که هر چند تا تگ فایل و باکس کپی بگیرم یا همون یه دستور اول ست در بیاد و نیاز نباشه چند بار کد های جی کوئری رو کپی کنم!؟
    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      سایت asrbourse.ir  حدود 14 ثانیه طول می کشد تا بالا بیاید در حال حاضر تمامی افزونه های که فعلا باهاشون کار نداریم توسط طراح سایت غیر فعال شده است و زمانی که کش نصب کردیم سایت بالا نمی آمد. قالب سایت SAHIFA می باشد به نظر شما باید چیکاری انجام دهیم تا سایت زیر 5 ثانیه بالا بیاید. با تشکر
    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      سایت asrbourse.ir دارای سرعت آپلود کم می باشد کسی می تواند این مشکل را حل نماید.
      با تشکر
    • توسط masihm90
      سلام جدیدا داخل قسمت رسانه عنوان عکی هایی که فارسی اپلود کرده بودم اینطوری نشون میده چه کنم ؟ جالبیش این هست که یه سری عکس ها اینطوری شده به سریش نشده مشکل چیه ؟
      ممنون