• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
irblues

ایجاد سازماندهی پرونده آپلود روزانه

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

یکی از موضوعاتی که هنگام راه اندازی سایت میبایست لحاظ کنیم، شکل و مکان آپلود فایل ها می باشد

در بخش تنظیمات رسانه گزینه ای با نام " پرونده‌ها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن" وجود دارد

اما بنده می خواهم پرونده ها علاوه بر داشتن آرشیو ماهانه و سالانه، آرشیو روزانه نیز داشته باشند

یعنی اگر امروز فایلی را آپلود کردم به جای آپلود در فولدر:

2015/05/

در فولدر

2015/05/16

فایل من آپلود شود

سپاس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همگی

یکی از موضوعاتی که هنگام راه اندازی سایت میبایست لحاظ کنیم، شکل و مکان آپلود فایل ها می باشد

در بخش تنظیمات رسانه گزینه ای با نام " پرونده‌ها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن" وجود دارد

اما بنده می خواهم پرونده ها علاوه بر داشتن آرشیو ماهانه و سالانه، آرشیو روزانه نیز داشته باشند

یعنی اگر امروز فایلی را آپلود کردم به جای آپلود در فولدر:

2015/05/

در فولدر

2015/05/16

فایل من آپلود شود

سپاس

سلام

به صورت خودکار ندیدم این قابلیت رو داشته باشه.برای این کار می تونید از افزونه های موجود استفاده کنید.به عنوان مثال:اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به صورت خودکار ندیدم این قابلیت رو داشته باشه.برای این کار می تونید از افزونه های موجود استفاده کنید.به عنوان مثال:

اینجا

ممنون

اما موردی که معرفی نمودین، یک فایل منیجر است و ارتباطی با سوال پرسیده شده ندارد

ویرایش شده در توسط irblues
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اما موردی که معرفی نمودین، یک فایل منیجر است و ارتباطی با سوال پرسیده شده ندارد

خواهش می کنم.

بله دوست عزیز متوجه بودم.با فایل منیجر می تونید خودتون برای هر روز پوشه رو ایجاد کنید و فایل های هر روز رو در پوشه مربوطه قرار بدین. :) البته مطمئنا افزونه های دیگه هم هست که این کار رو مستقیم انجام بدن.اما با استفاده از فایل منیجر هم یک روششه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش می کنم.

بله دوست عزیز متوجه بودم.با فایل منیجر می تونید خودتون برای هر روز پوشه رو ایجاد کنید و فایل های هر روز رو در پوشه مربوطه قرار بدین. :) البته مطمئنا افزونه های دیگه هم هست که این کار رو مستقیم انجام بدن.اما با استفاده از فایل منیجر هم یک روششه.

ممنون عزیز، ولی خوب دقیقاً نمیخوام اینکار رو انجام بدم، چون اگه قرار باشه فولدر بسازم که کلاً باید کلی براش هر روز وقت بزاری ، بعد دونه دونه عکسها را با لینکشون داخل مطالب درح کنی که اصلاً منطقی نیست!

اساتید گرامی من هنوز به نتیجه نرسیدم در این خصوص لطفاً راهنمایی بفرمایید

تشکر

ویرایش شده در توسط irblues
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abolfazl20000
      سلام
      بنده یه سایتی دارم که میخوام در بعضی قسمتاش فایل بفروشم. در بعضی قسمتاشم یه سری کاتالوگ میخوام واسه دانلود عموم بزارم. مشکلی که هست اینه که اگه بخوام اینو داخل هاست خودم مستقیم واسه دانلود بزارم زیاد میشه حجمش. آیا روشی هست که بشه جایی فضایی اختصاص داد که وقتی کسی دانلود رو میزنه به سایت دیگه ای مثل 4share و اینا نره و مستقیما دانلود شه.
    • توسط abdossamaddeh
      سلام دوستان من یک هاست دانلود گرفتم که تصاویر سایت رو از اون اپلود کنم قبلا از افزونه upload to ftp استفاده می کردم ولی این افزونه تصاویر رو هم در هاست اصلی و هم هاست دانلود اپلود می کرد و خوب نبود الان هم از افزونه  Hacklog Remote Attachment استفاده می کنم که تصاویر رو تنها در هاست دانلود اپلود می کنه ولی وقتی میخوام داخل نوشته بذارم اولش که میذارم داخل ویرایشگر دیده می شن ولی بعد داخل سایت نوشته رو مشاهده می کنم تصاویر دیده نمیشن 
      لطفا راهنماییم کنید من سایت به مشکل برخورد لطفا سریع تر خواهش می کنم 
    • توسط mahdiar
      سلام
      من می خوام یک فیلد آپلود به کامنت ها اضافه کنم بدون استفاده از افزونه . سرچ کردم ولی مطلب خوبی پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    • توسط Rangarang
      سلام
      چیکار باید کرد که وقتی ویدئویی رو از طریق خود وردپرس آپلود می کنیم، هنگام نمایش اون به مخاطب مثل سایت آپارات، یک کد بهش بده که بتونه تو سایت خودش هم ویدئو رو آپلود کنه. آیا خود وردپرس چنین امکانی داره و اگه نه با چه افزونه ای می شه این کار رو انجام داد؟
      از پاسخ شما ممنونم
    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.