10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقتتون بخیر

چه قسمتی از وردپرس فارسی رویه منو های قالب با اینترنت اکسپلورر تاثیر میذاره؟

از یه قالب استفاده میکنم که وقتی رویه وردپرس فارسی نصب میکنم تو اینترنت اکسپلورر منوهای قسمت بالا نشون داده نمیشه!!!!

ولی همین قالب با وردپرس انگلیسی تو اینترنت اکسپلورر ، منوها نشون داده میشه حتی اگه فارسی بنویسم !

چی این وسط با فارسی سازی خراب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط z.sabet
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا فایل rtl.css وردپرس هماهنگ نیست با ie

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب خارجیه،فایل rtl.css نداره!!!

راهی هست در وردپرس فارسی که اصلا قسمت منوهاش رو فارسی نکنه همون انگلیسی اش بهتر کار میکنه؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط z.sabet
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من متوجه نشدم، قالبتون بهم میخوره؟یا خود وردپرستون؟

اگه قالب بهم میخوره خب به این خاطره که فایل rtl نداره.. باید براش دست کنید...

اما اگر دوست دارید وردپرستون انگلیسی باشه ولی سایتتون فارسی، میتونید wp-parsidate رو نصب کنید(همین افزونه انجمن رو) بعد تو تنظیماتش وجود داره که کجا فارسی باشه..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از راهنمائی تون.

چه طوری میتونم فایل rtl.css بسازم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عبارت راستچین سایزی قالب وردپرس رو جستجو کنید(توی گوگل بهتره)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه افزونه هم جواب نداد، تا وردپرس فارسی میشه منوها ناپدید میشن(فقط در ie 9-11)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون رو راستچین کنید درست میشه احتمال 95 درصد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام فونت منو رو عوض کنم چکار باید بکنم؟

و کدوم فونت فارسی بهتر و سازگارتر هست با مرورگرها مخصوصا IE

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ربطی به فونت نداره... از فونت های استاندارد استفاده کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط mohammadrezaom

      با سلام خدمت شما دوستان عزیز
      سیستم عامل من لینوکس(کالی) میباشد و با نرم افزار xampp لوکال هاستم را مدیریت می کنم.
      اولین بارم هست که این کار را میکنم.
      با هزار تا زحمت تونستم صفحه phpmyadmin رو بیارم ولی حالا ۴ تا ارور می ده!!!
      اگر میشه راهنمایی کنید(۱۲ ساعته یک سره دارم روش کار میکنم اما درست نشدش :|