Hadi00

اضافه کردن Alt به این تصاویر؟!!!!

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطور میشه به این 4 تصویر طول و عرض اضافه کرد ؟ عکسو ببیند

http://p30up.ir/images/r0x5zo3mmk7289aobey.jpg

ادرس: persianteb.com

توو هیچ جای قالب نیستن این عکسا؛ چون از پنل اضافه شدن

پنلش هم اینطوریه. جایی واسه اضافه کردن طول و عرض نیست!

http://p30up.ir/images/4q51fddsl16hcelxc26q.jpg

چاره کار چی میتونه باشه؟؟؟!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جای ممکن به خود تصاویر کلاس بدید و به کلاسشون استایل اگر راهی نداشتید

کدهایی شبیه


img[src=http://p30up.ir/images/r0x5zo3mmk7289aobey.jpg] {width:468px;height:60px;}

را بعد از اصلاح ارتفاع و عرض بگذارید در style.css

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

من کد زیر رو به آخر

style.css

اضافه کردم اما تغییری مشاهده نشد.


img[src=http://persianteb.com/01ads/manto.gif] {width:468px;height:60px;}
img[src=http://persianteb.com/01ads/chagho.gif] {width:468px;height:60px;}
img[src=http://persianteb.com/01ads/mio 0mio.gif] {width:468px;height:60px;}
img[src=http://persianteb.com/01ads/grengo.gif] {width:468px;height:60px;}
img[src=http://persianteb.com/01ads/kif.gif] {width:468px;height:60px;}
img[src=http://persianteb.com/01ads/darbe tori.gif] {width:120px;height:240px;}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تصاویر که کلاس مشخص دارند


.banner img {width:468px;height:60px;}
.adas img {width:468px;height:60px;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز توو gtmetrix این قسمت "Specify image dimensions" ارور میده!

راه حلی که گفتین هم کار نداد.

اینکه کلاس مشخصی دارند رو نمی دونم. بفرمایید چطوری مشکل رو رفع کنم...

اگه استایل هم لازمه هم نمیدونم چطوری میشه. لطفا کد استایل رو قرار بدید یا راه حلی که مشکل حل شه.

ویرایش شده در توسط Hadi00
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حل این مشکل باید توی تک تک فایل های قالب بگردید تا کد این بخش رو بیابید و کد width height رو اضاف کنید

لطفا تمامی فایلهای قالب رو برای دانلود بذارید تا دانلود کنم و راهکار رو بهتون بگم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حل این مشکل باید توی تک تک فایل های قالب بگردید تا کد این بخش رو بیابید و کد width height رو اضاف کنید

لطفا تمامی فایلهای قالب رو برای دانلود بذارید تا دانلود کنم و راهکار رو بهتون بگم

خب بفرمایید چه کدی رو باید بگردم. کدی که آقای فخار قرار دادند؟ یعنی این ؟


.banner img {width:468px;height:60px;}
.adas img {width:468px;height:60px;}

قالب اختصاصیه نمیتونم برای دانلود بذارم!

ضمن اینکه کد آقای فخار رو توو تمامی قالب گشتم. چنین چیزی نبود!

ویرایش شده در توسط Hadi00
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، اون اروری که توی GTmetrix میده به style.css مربوط نیست! به طول و عرض اضافه کردن به کد های HTML مربوطه!

به دلیل همین توضیحات اشتباهتون تاپیک طولانی شده...

اگر کلّ قالب اختصاصیه شما فقط بخش تبلیغات رو (یعنی اگر توی header.php هست همون قسمت رو بذارید) یا هم که به یکی از افراد انجمن دسترسی بدید تا براتون انجام بدن.

در کل توی قالب شما یه قسمت باید باشه که کدی شبیه به کد زیر استفاده شده باشه توش:

<a href="<?php get_option(); ?>"><img src="<?php get_option(); ?>"></a>

البتّه میگم شبیه به کد بالا

به قسمت عکس (یعنی img) باید width=468 height=60 رو اضافه کنید.

موفّق باشید.

ویرایش شده در توسط علی زینلی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، اون اروری که توی GTmetrix میده به style.css مربوط نیست! به طول و عرض اضافه کردن به کد های HTML مربوطه!

به دلیل همین توضیحات اشتباهتون تاپیک طولانی شده...

اگر کلّ قالب اختصاصیه شما فقط بخش تبلیغات رو (یعنی اگر توی header.php هست همون قسمت رو بذارید) یا هم که به یکی از افراد انجمن دسترسی بدید تا براتون انجام بدن.

در کل توی قالب شما یه قسمت باید باشه که کدی شبیه به کد زیر استفاده شده باشه توش:

<a href="<?php get_option(); ?>"><img src="<?php get_option(); ?>"></a>

البتّه میگم شبیه به کد بالا

به قسمت عکس (یعنی img) باید width=468 height=60 رو اضافه کنید.

موفّق باشید.

ممنونم ازت

اما من که حرفی از style.css نزده بودم . کلا گفتم طول و عرض میخام برا اون 4 تا تصاویر :D

البته الان با راهنمایی شما سه دوست عزیز و با آزمون و خطا، طول و عرضشون رو اضافه کردم و حل شد.

ممنون از همتون

ویرایش شده در توسط Hadi00
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممنونم ازت اما من که حرفی از style.css نزده بودم . کلا گفتم طول و عرض میخام برا اون 4 تا تصاویر :D البته الان با راهنمایی شما سه دوست عزیز و با آزمون و خطا، طول و عرضشون رو اضافه کردم و حل شد. ممنون از همتون

خب طول و عرض یعنی اینکه براش یه استایل تعریف کنین دیگه!

شما باید اسم ارور رو بگین تا 2 سوت کمکتون کنن دوستان.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارور های طول و عرض برای تصاویر در GTmetrix خطا نیستند هشدارند و اگه به تصویر از محل دیگه ای سایز داده باشید تو سئو بی تاثیرند

اما برای اینکه در خط خود تصویر بهش طول و عرض بدید باید به تگش طول و عرض رو اضافه کنید و اون هم به اینکه تصویر را چطوری در قالب لود می کنید مربوط می شه جایی که کد تصویر را گذاشتید با طول و عرض بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارور های طول و عرض برای تصاویر در GTmetrix خطا نیستند هشدارند و اگه به تصویر از محل دیگه ای سایز داده باشید تو سئو بی تاثیرند

اما برای اینکه در خط خود تصویر بهش طول و عرض بدید باید به تگش طول و عرض رو اضافه کنید و اون هم به اینکه تصویر را چطوری در قالب لود می کنید مربوط می شه جایی که کد تصویر را گذاشتید با طول و عرض بگذارید

لطفا عکسو ببینید

http://p30up.ir/images/rx09znso689eol9ne4u.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار ارتفاع را 60 گذاشتید و نستیدش


height="XXX"

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوشحالم که مشکلتون حل شده اما من نفهیدم تیتر این تاپیک چه ربطی به متنش داره :D alt با عرض و اتفاع فرق داره (صرفا جهت اطلاع)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جهت اطلاع اعداد width و height نیازی به " نداره و بدون اون انجام بشه بهتره! دلیلشم اینکه حجم فایل html شما کاهش پیدا میکنه و همین GTmetrix هم توی فایل های HTML آپتیمایز شده اش " رو برای اعداد بر میداره!

نکته بعدی اینکه سایت GTmetrix روی سرعت لود سایت شما در مرورگر ها و فشاری که بر سیستم عامل میاره تمرکز کرده!

همانطور که میدونین سرعت لود فقط به هاست مربوط نیست! بلکه سهم عمده ای رو درست استفاده کردن از کد ها دارن که مثلاً شما جاوا اسکریپت ها رو کجای صفحه فراخوانی کرده باشین!

حتّی گاهی ممکنه که چند ثانیه ای باشه که سایت به صورت کامل لود شده باشه توی اینترنت ولی مرورگر شما هنوز در حال پردازش صفحه وب شما باشه (این اتفّاق در گوشی ها بسیار بسیار محسوس تر هستن که از لحاظ سخت افزاری نسبت به کامپیوتر ضعیف تر هستند)

یکی از دلایل تعریف width و height هم اینکه قبل از اینکه فایل های CSS و یا عکس ها لود بشن معلوم نیست که این عکس دقیقاً چه ابعادی داره! و مرورگر مجبوره صفحه رو پس از لود دوباره پردازش کنه که هم ظاهر زشت و به هم ریخته رو هنگام لود صفحه خواهید داشت و هم فشار بیشتری روی مرورگر میاد.

حتّی در تمامی موارد مثل تصویر های شاخص هم (که معلوم نیست شما در چه ابعادی میخواین استفاده اشون کنین) شما میتونید به جای قرار دادن عدد 0 در array اعداد 1 و 2 رو بذارید که ابعاد عکس رو به مرورگر داده و این خیلی در سرعت لود تأثیر خواهد داشت.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم علی جان بابت توضیحاتت

اما گمونم الان من گیج شدم؛ چون بین علما اختلاف افتاده و من و نمی دونم حرف کدوم از دو بزرگوار رو پیاده کنم :D

اون قسمت که در مورد تصویر شاخص گفتی رو از کجا میشه فهمید که روو صفره یا ... ؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اختلافی در نظر نیست برای تساوی هایی که مقدارشون عدد می شه اصلا گیومه نگذاشت ولی نمیشه اول عدد " را بگذارید و آخر عدد نگذارید

البته در سرعت سایت تاثیر آنچنانی ای نداره ولی چون ورژن های قدیمی html یعنی html3.2 و پایین تر اعداد داخل گیومه را نمی شناختند اگر بدون گیومه بگذارید سیستم هایی که خیلی قدیمی هستند هم بی مشکل می بینند و بجز اعداد مقدار


dir="rtl"

در تگ html سایت هم برای اون نسخه ها


dir=RTL

نوشته می شه

نکته: نسل این نسخه های html منقرض شده و شاید کمتر از یک بازدیدکننده در سال ممکن باشه با چنین سیستمی سایتتون رو بخواد باز کنه چون سیستمی که از html4 پشتیبانی نکنه قطعا نیم ساعتی رندر یک صفحه وردپرسی توش طول می کشه و تمام آنچه گفته شد شاید در سایتهای استاتیک کارآیی ای داشته باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممنونم علی جان بابت توضیحاتت اما گمونم الان من گیج شدم؛ چون بین علما اختلاف افتاده و من و نمی دونم حرف کدوم از دو بزرگوار رو پیاده کنم :D اون قسمت که در مورد تصویر شاخص گفتی رو از کجا میشه فهمید که روو صفره یا ... ؟؟

نه عزیزم چرا گیج؟

شما یه کدی رو دادید که با هر دو شکل استفاده میشه و استاد یه نوعش رو گفتن و منم یه نوعش رو (دلیل استفاده ازشم استاد و من گفتیم؛ حجم کمتر و نسخه های خیلی خیلی خیلی قدیمی)

بیشتر تأکید روی استفاده از height و width در تمامی عکس ها هست

0 رو همینجوری نمیشه روی تصاویر شاخص استفاده کرد

از کد زیر استفاده کنید:

<?
$full_img_size = wp_get_attachment_image_src(get_post_thumbnail_id(), 'full');; // abade akse full shoma
?>

یادتون نره که full رو به دلخواه تغییر بدید.

حالا با اینکار شما در $full_img_size یک array دارید که میتونید از محتواش استفاده کنید

مثلاً:

$full_img_size[0]; // آدرس عکس
$full_img_size[1]; // width
$full_img_size[2]; // height

و اطلاعات دیگه اش که ما به این 3 عدد اکتفا میکنیم.

حالا مثلاً میخوایم یه عکس رو به صورت کامل همراه با alt و title بذاریم!

اینکار رو میکنیم:

<img src="<?php echo full_img_size[0]; ?>" width=<?php echo full_img_size[1]; ?> height=<?php echo full_img_size[2]; ?> alt="<?php echo get_the_title(); ?>" title="<?php echo get_the_title(); ?>">

امیدوارم گیجیتون برطرف شده باشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری