runy

مشکل ووکامرس با وردپرس چند سایته

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من روی وردپس چند سایته ووکامرس نصب کردم. چند تا مشکل پیدا کردم

1- به محض فعال کردن پوسته و انجام تنظیمات در وبلاگم (نه سایت اصلی) وبلاگم دیگه بالا نمیاد

2- ووکامرس فقط در سایت اصلی تنظیم میشه (واحد پولی و کشور و ... ) در وبلاگ هام تنظیم سیو نمیشه و برمی گرده به حالت اولش (کشور انگلیس و واحد پولی سنت و..)

مشکل از کجاست ؟

ووکامرسی با سایت چند سایته هم خوانی نداره ؟

nedaj.ir/shop

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- دیگه بالا نمیاد یعنی چی؟ صفحه سفید؟ یا مشکل دیگه؟

2- فکر نمیکنم ووکامرس روی چندسایته درست کار کنه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از ووکامرس استفاده میکنم و مشکلی نداشته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی توضیحاتشون بود که روی چند سایته شاید درست کار نکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shimasgs
      سلام و احترام.
      در سایت ووکامرسی من در برگه ی تسویه حساب وقتی روی دکمه ثبت سفارش کلیک می کنم ، خطا می دهد که استان ها و شهرستان ها نا معتبر است.
      افزونه های persian-woocommerce-shipping و persian-woocommerce نصبه.
      ووکامرسم ورژن 3.2.1 است و وقتی آپدیت می کنم خطای 5.3 می دهد.
      ووکامرس فارسمم آپدیت می کنم سایت صفحه سفید میشه.
      هاست رو ورژن 5.3 است.
      افزونه های مرتبط با ووکامرسم عدد 1 کنار پوشش گذاشتم تا غیر فعال بشن اما بازم مشکل داشت.
      معمولا در برگه ی تسویه حساب وقتی فرم رو پر می کنم و خطا میده ، صفحه رو رفرش می کنم ، در سری بعد فرم ارسال میشه و دفعه ی اول خطای شهرها و استان ها را می دهد.
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان بنده میخوام افزونه سئو: ووکامرس رو فعال کنم که با خطای زیر مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رو برطرف کنم
      به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.
      Fatal error: Cannot redeclare yoast_wpseo_woocommerce_missing_error() (previously declared in /home/niyazero/public_html/wp-content/plugins/wpseo-woocommerce1/wpseo-woocommerce.php:1374) in /home/niyazero/public_html/wp-content/plugins/wpseo-woocommerce/wpseo-woocommerce.php on line 1384
    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس