Mr.Mohamad

درخواست پلیر برای پخش آنلاین موسیقی در پست ها

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض احترام

دوستان من دنبال پلیر یا افزونه ای هستم که بتونم از اون در پست ها استفاده کنم

میخوام در هر پست اون پلیر رو قرار بدم تا کاربر قبل از دانلود موزیک بتونه به آهنگ گوش بده

من پلیر هایی که دیدم فقط میشد تو صفحه ی اصلی استفاه کرد. اما من میخوام تو هر پست استفاده کنم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کد زیر بدون افزونه میتونید موزیک پلیر آنلاین داشته باشید :

<audio controls=""><source src="لینک مستقیم آهنگ" type="audio/mpeg"></audio>

کد فوق را در single.php (ادامه مطلب) هر قسمت خواستید بگذارید .

بجای لینک مستقیم آهنگ نیز میتونید یک زمینه دلخواه ایجاد کنید ،

کد کامل تر همراه با زمینه دلخواه :

<?php $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'music',true); if (!empty($post_meta)) { ?><audio controls=""><source src="<?php echo $post_meta; ?>" type="audio/mpeg"></audio><?php } ?>

نام زمینه دلخواه : music

موفق باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کد زیر بدون افزونه میتونید موزیک پلیر آنلاین داشته باشید :

<audio controls=""><source src="لینک مستقیم آهنگ" type="audio/mpeg"></audio>

کد فوق را در single.php (ادامه مطلب) هر قسمت خواستید بگذارید .

بجای لینک مستقیم آهنگ نیز میتونید یک زمینه دلخواه ایجاد کنید ،

کد کامل تر همراه با زمینه دلخواه :

<?php $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'music',true); if (!empty($post_meta)) { ?><audio controls=""><source src="<?php echo $post_meta; ?>" type="audio/mpeg"></audio><?php } ?>

نام زمینه دلخواه : music

موفق باشید .

ممنون از پاسخ شما

یعنی با این کد میتونم آهنگ های موجود در پست ها رو پخش کنم؟

من سایت موزیک راه اندازی کردم، طبیعتا هر پست شامل آهنگ جدیدی هست

که من میخوام پلیر ، در هر پست ، موزیکی رو پخش کنه که برای دانلود قرار داده شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله قربان ، شما لینک دانلود رو در زمینه دلخواه بهش میدید ،

هر پست که ایجاد میکنید ، در قسمت زمینه دلخواه "music" لینک موزیک رو وارد میکنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله قربان ، شما لینک دانلود رو در زمینه دلخواه بهش میدید ،

هر پست که ایجاد میکنید ، در قسمت زمینه دلخواه "music" لینک موزیک رو وارد میکنید .

ممنون از راهنمایی شما

من خیلی مبتدی هستم ، لطفا تا انجام کامل این مورد منو راهنمایی کنید

من وارد single.php قالب شدم و کد زیر رو بالای <div class="tag"> قرار دادم :


<?php $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'music',true); if (!empty($post_meta)) { ?><audio controls=""><source src="<?php echo $post_meta; ?>" type="audio/mpeg"></audio><?php } ?>

حالا رفتم یک نوشته رو ویرایش کنم و بهش لینک موزیک بدم

اما تو قسمت زمینه های دلخواه گزینش رو زدم فقط enclosure بود :

الان باید چیار کنم؟

g63klihn2j2q01ns0qd5.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونجا که نوشته افزودن اونو بزنید بعد music وارد کنید و در قسمت مقدار هم لینکتون رو در سری های بعد از اون لیست بازشو میتونید مقدار music رو انتخاب کنید و بعد لینک رو جلوش قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونجا که نوشته افزودن اونو بزنید بعد music وارد کنید و در قسمت مقدار هم لینکتون رو در سری های بعد از اون لیست بازشو میتونید مقدار music رو انتخاب کنید و بعد لینک رو جلوش قرار بدید

ممنون از شما

من این کارو انجام دادم اما وقتی وارد پست میشم، وقتی لود صفحه تمام میشه پس از چند ثانیه پلیر ناپدید میشه

اینجا مشاهده کنید :

www.up.mihanvij.ir/images/player.avi

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک مستقیم آهنگ رو همراه با http و فرمت mp3 وارد کنید .

به این صورت :


http://example.com/music.mp3

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

لینک مستقیم آهنگ رو همراه با http و فرمت mp3 وارد کنید .

به این صورت :


http://example.com/music.mp3

ممنون از شما

درست شد

اما وقتی روی لینک دانلود موزیک کلیک میکنم وارد صفحه ای میشه و آهنگ رو پخش میکنه

ویرایش شده در توسط Mr.Mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دیگه برای ما همه به همین صورت هست ،

برای دانلود آهنگ باید روی آن راست کلیک و سپس گزینه Save Link as... انتخاب و Save شود تا دانلود شود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دیگه برای ما همه به همین صورت هست ،

برای دانلود آهنگ باید روی آن راست کلیک و سپس گزینه Save Link as... انتخاب و Save شود تا دانلود شود .

آهان ممنون

برای اینکه بخوام چند تا آهنگ رو در یک پست اجرا بکنه چیکار باید بکنم؟

مثلا آلبوم که 15 تا آهنگ داره توش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا باید ضمینه دلخواه به صورت پیشرفته ایجاد کنید ،

یا به صورت دستی آهنگ های آلبوم را در ادامه مطلب وارد کنید .

برای مثال :


1. Artist - Music.Mp3
2. Artist - Music.Mp3
3. Artist - Music.Mp3
4. Artist - Music.Mp3
5. Artist - Music.Mp3
6. Artist - Music.Mp3
7. Artist - Music.Mp3

سپس بهش لینک بدید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یا باید ضمینه دلخواه به صورت پیشرفته ایجاد کنید ،

یا به صورت دستی آهنگ های آلبوم را در ادامه مطلب وارد کنید .

برای مثال :


1. Artist - Music.Mp3
2. Artist - Music.Mp3
3. Artist - Music.Mp3
4. Artist - Music.Mp3
5. Artist - Music.Mp3
6. Artist - Music.Mp3
7. Artist - Music.Mp3

سپس بهش لینک بدید .

من آهنگ هارو در ادامه مطلب اضافه کردم

اما کاش میشد پلیری مثل این پلیر ساخت که این قابلیت رو داره:

e91u99kogkif43lcccsy.png

post-9812-0-30754600-1432675032_thumb.pn

ویرایش شده در توسط Mr.Mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 5/24/2015 at 23:50، محمدرضـا گفته است :

از کد زیر بدون افزونه میتونید موزیک پلیر آنلاین داشته باشید :

 

 

<audio controls=""><source src="لینک مستقیم آهنگ" type="audio/mpeg"></audio>

 

کد فوق را در single.php (ادامه مطلب) هر قسمت خواستید بگذارید .

بجای لینک مستقیم آهنگ نیز میتونید یک زمینه دلخواه ایجاد کنید ،

کد کامل تر همراه با زمینه دلخواه :

 

 

<?php $post_meta = get_post_meta($post->ID, 'music',true); if (!empty($post_meta)) { ?><audio controls=""><source src="<?php echo $post_meta; ?>" type="audio/mpeg"></audio><?php } ?>

 

نام زمینه دلخواه : music

موفق باشید .

سلام

چرا تو رزبلاگ نمیشه گذاشت !؟
من این کدو با یه کده دیگع تو یه سایت دیگه امتحان کردم درست بود ولی تو رزبلاگ نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط تو قسمت بلوک ها میشه گذاشت تو پست نمیشه گذاشت ! 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید