kavoshgar

اعترافات کاربر این انجمن!

18 پست در این موضوع قرار دارد

باید اعتراف کنم از وقتی تو این انجمن عضو شدم، خیلی پیشرفت کردم و این پیشرفت رو مدیون راهنمایی های استاید، مدیران و سایر دوستان انجمن هستم!

از همین جا به همتون خسته نباشید میگم و دست همه شما دوستان و سروران گرامی رو میبوسم!

خیلی مخلصیم

:P

13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید اعتراف کنم از وقتی تو این انجمن عضو شدم، خیلی پیشرفت کردم و این پیشرفت رو مدیون راهنمایی های استاید، مدیران و سایر دوستان انجمن هستم!

از همین جا به همتون خسته نباشید میگم و دست همه شما دوستان و سروران گرامی رو میبوسم!

خیلی مخلصیم

:P

پس تنظیمات پروفایلتو عوض کن و حداق بنویس آشنایی با وردپرس " متوسط " یا خوب :lol::D

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس تنظیمات پروفایلتو عوض کن و حداق بنویس آشنایی با وردپرس " متوسط " یا خوب :lol::D

سلام دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی تاپیک زیر را بخونید.


http://forum.wp-parsi.com/topic/1601-یک-پیشنهاد-عمومی/

سطح آشنایی جناب imanfakhar عزیز را ببینید, با اینکه به بیشتر مسائل تسلط دارند !

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میفرماید که:

افتادگی آموز، گر طالب فیضی

هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی تاپیک زیر را بخونید.


http://forum.wp-parsi.com/topic/1601-یک-پیشنهاد-عمومی/

سطح آشنایی جناب imanfakhar عزیز را ببینید, با اینکه به بیشتر مسائل تسلط دارند !

به نظر من که آريالِا imanfakhr شکسته نفسی می کنند. ایشان در تسلط کامل هستند. ما در میزان آشنایی سه مبحث را اوردیم. وردپرس - برنامه نویسی - طراحی

من خودم بعد از مدتها بعضی از سوالهای دوستان را که در بخش وردپرس هست را می توانم جواب دهم و به نظرم متوسط هستم. چون به مرحله پاسخگویی رسیده ام با اینکه در خیلی از موارد هم باید هنوز درس یاد بگیرم.

اگر وردپرس را قسمت بندی کنیم و قسمتهاش را مشخص کنیم به نظرم خود طرف می تونه بفهمیه چند قسمت را خوب درک کرده. طراحی و برنامه نویسی یک علم نامحدود هستند اما خود وردپرس محدود هست.

به نظر من کسی که بتونه بدون هیچ نرم افزار ویرایش کدنویسی یک سایت خوب را برنامه نویسی کنه او در سطح خیلی حرفه ای است. ( از لحاظ شناخت کدها )

اما کار کردن با خود نرم افزارها هم به دانش و تجربه کافی نیاز داره که وقتی با بند اول در کنار هم قرار می گیرند فرد به خوبی می تواند بهترین وبسایتها را بنویسد.

دو بند بالا مربوط به ساختار فنی سایت هستند. اما ظاهر سایت علاوه بر دانش به خلاقیت هنری فرد نیز خیلی بستگی دارد.

در طراحی طرف باید قوه تجسم خوبی داشته باشد مثل یک نقاش باید عمل کند و بیننده را به طرف خود بکشاند.

من طراحیم خوب هست. اما چون به نرم افزارهای طراحی مسلط نیستم نتوانستم از استعدادم استفاده کنم.

در ضمن به قول دوست عزیزیمون که این تایپیک را ایجاد کردن بیشتر کسایی که اینجا اومدن خیلی خوب پیشرفت کرده اند. اینجا شده سایت نمونه اما رایگان آموزش وردپرس :)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم قصد دارم از این پس سطح آشناییمو تبدیل کنم به مبتدی!! اینجوری بهتره.چون اینجوری همیشه طالب علم بیش تر میباشم :)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم قصد دارم از این پس سطح آشناییمو تبدیل کنم به مبتدی!! اینجوری بهتره.چون اینجوری همیشه طالب علم بیش تر میباشم :)

حالا که مبتدی شدین این سوالهای آسونو بذارین ما متوسطها جواب بدیم . بعضی وقتها دندون تیز می کنم که یک سوالی که جوابشو بلدم را بنویسم که می بینم از من جلوتر جواب دادن. :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید اعتراف کنم از وقتی تو این انجمن عضو شدم، خیلی پیشرفت کردم و این پیشرفت رو مدیون راهنمایی های استاید، مدیران و سایر دوستان انجمن هستم!

از همین جا به همتون خسته نباشید میگم و دست همه شما دوستان و سروران گرامی رو میبوسم!

خیلی مخلصیم

:P

منم هم باید اعتراف کنم که از وقتی اومدم این انجمن خیلی در مورد وردپرس و حتی چیزهای غیر ورپرس خیلی پیشرفت کردم .به جرئت میتونم بگم قبل از اشنایی من با این انجمن هیچ چیز از وردپرس نمیدونستم و یه سری چیز های ساده رو فقط میدونستم :rolleyes:

درضمن به نظر من وردپرس پارسی خیلی بهتر از وردپرس فارسی هست .چون من بار ها اونجا مشکلاتم رو گفتم هیچ کس راهنماییم نکرد (یعنی مرکز اصلی ورپرس هست :D )

لازم هست که همین جا از اقا مرتضی .سعید فرد.NESTED.اقای ایمان فخار و تمامی مدیران و اساتید تشکر کنم و امید وارم در کارشون موفق باشن

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا که مبتدی شدین این سوالهای آسونو بذارین ما متوسطها جواب بدیم . بعضی وقتها دندون تیز می کنم که یک سوالی که جوابشو بلدم را بنویسم که می بینم از من جلوتر جواب دادن. :D

خب هرکی پیش افتاد جواب دان هم با اونه!!!ما که مبتدی هستیم زیاد نمیتونیم به سوال ها جواب بدیم! پس نگران نباشید ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونایی که متوسط هستن به مبتدی ها کمک کنن ، دستشون رو بگیرن تا بیان بالا .

همه ما باید زکات دانسته هامون رو بدیم .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

خیلی دوست دارم اعتراف صادقانه کنم

اون اوایل که انجمن راه افتاد تو یاهو دعوت شدم بیام تو انجمن

راستش تو دلِ خودم گفتم wp-persian با اون همه .....ش به اون وضع افتاد اینجا هم همون میشه

ولی تو یه فروم دیگه سوال پرسیدن و گفتن توی wp-parsi مشکل رو گفتن و نشده حل کنن همینطوری دوباره اومدم و دیدم چه پیشرفتی کرده

حالا یه اعتراف دیگه میکنم اینکه تا قبل آشنا شدن با دوستایی که هستن اینجا فکر میکردم یه چیزایی از وردپرس میدونم اما الآن میبینم که خدارو شکر اونقدر از ما بهتر هست که حالا حالاها باید یاد بگیرم پیششون

ایشاالله چیزای جدید و بهتری اینجا یاد میگیرم واقعن امیدوارم بهترین مرجع اصلی وردپرس پارسی تو ایران باشه و بمونه

سطح خودم رو هم پایین آوردم چون واقعن از من بهترش خیلی هست

ممنون

ویرایش شده در توسط kasra
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گیر دادید به این سطحه ها <_< میگم آقا مرتضی برش داره به جاش "سطح خوشتیپ" بذاره ببینم اونم کم میگید ؟ :P

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از دلایلی که توی وردپرس فارسی (و البته خیلی از انجمن های تخصصی) نمیشد در تاپیک ها به نتیجه برسیم همین مشخص نبودن سطح بود.

مثلا یک کاربر کاملا مبتدی میومد سوال خیلی ساده میپرسید اما یهو همه میومدن حمله میکردن بهش و ....

از اون طرف هم یک کاربر سطح بالا میومد سوال میکرد همه بهش جواب معمولی میدادن اونوقت طرف شاکی میشد که آقا این چه جواب هست...

در هر صورت دوستان توجه کنن که این سطح خیلی برای ماها مهم هست. خواهشی که دارم درست تنظیم کنید و باور کنید در این مورد اصلا نیاز به شکسته نفسی نیست :) که هیچ خیلی هم کاربردی تر هست.

ممنون از همه دوستان

12

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت اخیرا مشکل داره و باز نمیشه و یک لحظه بازه بعدش باز نمیشه

از لحاظ پاسخگویی اساتید خوب هستند و پاسخ ها عالی بعضاً دیده میشه که پاسخ ها سطحی هست و فقط برای خودشون قابل درک هست

با تشکر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از دلایلی که توی وردپرس فارسی (و البته خیلی از انجمن های تخصصی) نمیشد در تاپیک ها به نتیجه برسیم همین مشخص نبودن سطح بود.

مثلا یک کاربر کاملا مبتدی میومد سوال خیلی ساده میپرسید اما یهو همه میومدن حمله میکردن بهش و ....

از اون طرف هم یک کاربر سطح بالا میومد سوال میکرد همه بهش جواب معمولی میدادن اونوقت طرف شاکی میشد که آقا این چه جواب هست...

مرتضی جان اینو کاملن موافقم و به نظرم یکی از مشکلایی که نزاشت اونجا پیشرفت کنه همین بود

خیلی دیده بودم کاربرایی که چیزی بلد نیستن ( وردپرس ) هر سوالی میشد به اجبار یه جوابی میدادن که آره مثلن ما جواب دادیم :|

اما اینجا خیلی خوبه حداقل تا به حال تاپیکی رو ندیدم که بی نتیجه مونده باشه و این نشون از حرفه ای بودن داره

ایشاالله موفق باشید :x

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا که همه نوشتن، حقیر هم اعترافاتی به مضمون صحبت دیگر دوستان میکنم و انگشت صحه بر هر چه دوستان گفتند میزنم. دم همتون همیشه گرم... (عکس گل)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یه چیزی یادم رفت بگم

خدا وکیلی من به عشق این میام تو این فروم => :rolleyes:

وقتی پایین رو نگاه میکنه و یهو چشاش میره بالا، خیلی با مزه میشه

:P

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
:huh:
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟