• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
electro-bargh

توضیح درباره این Combine images using CSS sprites

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

خوب هستین .. الحمدوالله .... ولی من خوب نیستم ... :rolleyes: به خاطر این :

ادرس وبسایتم : http://www.electro-bargh.ir/

دوستان برای سئوی وبسایتم خیلی زحمت کشیدم تا اینجا رسیدم .. خوب بریم سر اصل مطلب برین به لینک زیر رجوع کنید

http://gtmetrix.com/reports/www.electro-bargh.ir/6pNoCs9m

خوب قسمت Combine images using CSS sprites خیلی از وبسایت ها رو گشتم ولی مطالب یا ناقص بود یا اصل من هنگ کردم :o

خوب این ارور ها رو داده

The following images served from electro-bargh.ir should be combined into as few images as possible using CSS sprites.

حالا هر کاری می کنم نمیتونم چجوری این ارور ها رو درست کنم ..... این مطلب انگلیسی بالا میگه باید تمام عکس ها بشن یکی .... چجوری ...

خوهشا توضیح کامل باشه .

دوستان راهنمایی کنید............

راستی اگه این یه مورد رو اوکی کنم که میترکونه .... :D البته با کمک شما میترکونیـــــــــــــــــــــم :P

با تشکر ..منتظر نظراتتون هستم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید تصاویری که در بکگراند لینکها ، لیستها، کلیدها و ... استفاده کردید را در یک فایل قرار دهید و با پوزیشن و طول و عرض مکان مورد نظر را در تصویر نشان دهید

http://www.w3schools.com/css/css_image_sprites.asp

http://www.spritecow.com/

http://css-sprit.es/

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم فکر کنم ... دارم درستش می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید تصاویری که در بکگراند لینکها ، لیستها، کلیدها و ... استفاده کردید را در یک فایل قرار دهید و با پوزیشن و طول و عرض مکان مورد نظر را در تصویر نشان دهید

http://www.w3schools...age_sprites.asp

http://www.spritecow.com/

http://css-sprit.es/

ممنون

من متوجه نشدم یعنی اون کدی رو که بهمون می ده یک فایل css درست کنیم براش همون جا قرار بدیم؟ یا تمام عکسها رو که کد کریدم تو یک فایل cssجمع کنیم؟

بعد خود عکس رو چیکار کنیم پاک کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا عکسها رو باید یکی کنید و استفاده کنید

توضیح این ترفند در بخش html-css هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون من یک سرچی زدم

اومدم همه عکسام رو تو یک فایل جمع اوری کردم و همه عکسها رو پاک کردم

الان خوب شده

ولی باید عکس ها پاک می کردم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله دیگه، استفاده‌ای ندارند!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رفتم تمام کارایی که گفته شده رو انجام دادم ، حالا دارم عکس ها رو پاک میکنم و عکس جدید رو آپلود میکنم

از یه طرف Combine images using CSS sprites داره رتبش خوب میشه ، از یه طرف Avoid bad requests داره رتبش بد میشه

همون عکس ها رو داره درخواست میده

توی یه فایل عکس ها رو قرار دادم ، اینجوری که من برداشت کردم باید تکه کد فراخونیش رو اینجوری بنویسم :


.parent-element {background:url(result.png);background-position: 0px 0px;background-position: 0px -16px;background-position: 0px -34px;background-position: 0px -75px;background-position: 0px -121px;background-position: 0px -151px;background-position: 0px -181px;background-position: 0px -200px;background-position: 0px -220px;background-position: 0px -250px;}

و بذارم توی style قالبم ، درسته ؟

عکسه رو هم توی قسمت images آپلودش کردما ، اما بازم نمیدونم مشکل چیه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه شما اشتباه کردین این position ها رو شما میبایست توی هر کدوم از استایل هایی که تصویر لود میکردن استفاده کنید.

مثلا شما عکس چشم رو برای تعداد بازدید با تمامی عکس ها یکی کردین.

حالا میخواین توی کد ها ازش استفاده کنید.

اول از همه شما میاین توی استایل بازدید ها و

background:url(images/view.png);

و کد که داره تصویر view.png رو فراخوانی میکنه رو باید به result.png تغییر بدین و به جز اون باید ببینید که عکس چشم توی عکسی که ساختین چه اندازه ای داره.مثلا:

در اندازه:


background-position: 0px -16px;

قرار داره.حالا اینطوری تصویر به راحتی لود میشه و نیازی به تصویر های قبلی نیست.در اصل کد استایل view این شکلی میشه:


background:url(images/view.png);
background-position: 0px -16px;

البته برای تمامی تصویر ها همین کار باید انجام بشه.

در ضمن اون تصویری که ساخته میشه رو باید در پوشه images قالب بزارین.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل بازدید ها ؟ از کجا بدونم کجا دارن فراخونی میشن ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازدید ها مثال بود.

دقیق بخونید.

شما برید ببینید که تصاویرتون توی استایل کجا فراخوانی میشن.

بعد کار های بالا رو براش لنجلم بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برید ببینید که تصاویرتون توی استایل کجا فراخوانی میشن.

بعد کار های بالا رو براش انجام بدین.

از کجا میتونم بفهمم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ابتدا فایل .css این کد رو اضافه کنید


.Sp-ImageAll-2{background:url(images/ImageAll-2.png) no-repeat;}
.Sp-ImageAll-2.home{background-position:-83px -2px; width:23px; height:23px;}

کد بالا برای مثال هستش

نام ImageAll-2.png باید به عکسی که درست کردید تغییر کنه

آدرس فولدر عکساتون باید نام فولدر عکسهای خودتون باشه images

نام Sp-ImageAll-2.home رو در کلاس تگ div یا a قرار بدید تا عکس برای شما نمایش داده بشه

باید عرض کنم که background-position:-83px -2px;

پوزیشن آیکونی که میخواین نمایش بدید برای اینکه بفهمید پوزیشن عکستون چیه از طریق فتوشاپ این کار رو انجام بدید

در فتوشاپ منوی windows تیک info را بزنید تا ابزاری که پوزیشن عکس ها رو نمایش میده ظاهر میشه

بعد خودتون دستی تک تک برای هر عکس یک


.Sp-ImageAll-2.home{background-position:-83px -2px; width:23px; height:23px;}

تعریف کنید با این تفاوت که باید home رو تغییر نام بدید

البته اساتید باز کمکتون خواهند کرد

از کجا میتونم بفهمم که تصاویر از کجا فراخوانی میشن ؟

خودتون باید تعریف کنید به این صورت


.Sp-ImageAll-2{background:url(images/ImageAll-2.png) no-repeat;}

ویرایش شده در توسط M.At
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.