• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yaserjvani

ایراد از تابع wp_get_current_user()

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من دارم یه پوسته طراحی می کنم ولی وقتی که می خوام یه صفحه رو به وجود بیارم این ارور رو میگیره ولی وقتی که صفحه رو توی یه تم از پیش ساخته شده ورد پرس میبرم ایراد نمی گیره و خوب کار میکنه این متن ارور است:

Fatal error: Call to undefined function wp_get_current_user() in C:\xampp\htdocs\wordpress\User_Profile.php on line 9

و یه سوال دیگه چطور میتونیم به این صورت عمل کنیم که مثلا اگر روی یه زیر منویی کلیک کردیم بره و مشخصاتی رو از جدول بخونه و نشون بده.من کلا توی کار با جداول توی وردپرس مشکل دارم اگر یه رفرنس خوب معرفی کنیدممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزارید مشکل رو این جوری بگم من دارم یه پوسته طراحی می کنم حالا به این قسمت رسیدم که می خوام برای کاربر یه پروفایل بسازم بخشاول به این صورت است


<?php
/*
Template Name: Custom_Profiler
*/
?>
<?php

و اونرو توی یه صفحه جدید به اسم user_profile.php ذخیره کردم و اما مشکل از خط بعدی است که به این صورت نوشته شده


//get current user information
wp_get_current_user();

و موقع اجرا این ایراد رومیگیره


Fatal error: Call to undefined function wp_get_current_user() in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\2\User_Profile.php on line 9

لطف کنید پاسخ بدید .اگر اساتید بتونند طرز ساختن پروفایل روبرای یه پوسته جدید بگن که خیلی عالی میشه :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا داره میگه تابع شناسایی نمیشه.

ولی این جزء توابع وردپرس هست و نبایدخطا بده.

این صفحه user_profile.php رو شما چطور دارید فراخوانی میکنید؟ مستقیم یا در برگه های وردپرس؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مثلا به این شکل؟

forum.wp-parsi.com/user_profile.php

اگر اینطور که مشخصا خطا میده چون خارج از وردپرس داره فراخوانی میشه.

برای اینکه مستقیم فراخوانی بشه باید بهش فایل wp-load.php رو الحاق کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یخورده بیشتر توضیح بدید ؟روش الحاق رو بگید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل user_profile.php رو توی پوشته پوسته قرار بدید.

یک صفحه به نام پروفایل ایجاد و قالبش رو روی Custom_Profiler ست کنید.

بعد صفحه رو باز کنید.

اینجوری صفحه بدون مشکل باز میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس فایل wp-load.phpکه توی پست قبلی گفتید چی شد؟

2-فایل user_profile.phpرو ساختم و صفحه و قالب رو هم بهش نسبت دادم ولی ایراد برطرف نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری