7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان ؛

میشه به من کمک کنید !

میخام ببینم میشه مثلا در یک سایت وردپرسی ، چند موضوع داشته باشی ( دانلود نرم افزار ، دانلود بازی ، دانلود موزیک ) . میشه یه کدی بنویسی که مثلا وختی یک مطلب در مورد دانلود موزیک در سایت میزاری ، بره به ساب دامین music.example.com ؟؟؟

آیا این کار ممکنه؟؟؟؟ خیلی درگیر این کارم!! اگه بشه خیلی خیلی حالم شاد میشه و کسی که به من این راه کار رو بگه ، تا عمر دارم دعاش میکنم!!

لطفا راهنمایی فرمایید.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس ضمیمه شده را مشاهده کنید .

Document Root: را روی public_html (محلی که وردپرس نصب کرده اید ) قرار بدید .

post-10193-0-29495600-1433353342_thumb.p

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهاد من

میتونی برای هر موضوع یک دسته ی خاص در ودپرس درست کنی و از توی سی پنل هم یک ساب دامین برای دسته ی خاص بسازی و ساب دامین رو ریداکت کنی روی دسته ی خودت.اینجوری وقتی پست میزاری اولا میره توی دسته ی خودت و دوما هر کسی روی آدرس ساب دامینت کلیک میکنه ریداکت میشه روی دسته ای که خودت خواستی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

می تونید از افزونه Subdomains استفاده کنید.

و همچنین این افزونه هم شاید بتونه کارتون رو راه بندازه :

https://wordpress.or...y-as-subdomain/

راه دومم اینه که با افزونه های شبکه، وردپرس رو تبدیل به سیستم وبلاگدهی کنید و از اون طریق اقدام کنید.

ویرایش شده در توسط Milad123
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
پیشنهاد من میتونی برای هر موضوع یک دسته ی خاص در ودپرس درست کنی و از توی سی پنل هم یک ساب دامین برای دسته ی خاص بسازی و ساب دامین رو ریداکت کنی روی دسته ی خودت.اینجوری وقتی پست میزاری اولا میره توی دسته ی خودت و دوما هر کسی روی آدرس ساب دامینت کلیک میکنه ریداکت میشه روی دسته ای که خودت خواستی.

با سلام؛

ممنون از راهنمایی تون ! ولی میتونید یکمی واضح تر بگید مثلا این کار ها رو چجوری انجام بدم؟؟

آخه من خیلی با وردپرس و هاست آشنایی ندارم.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام؛

ممنون از راهنمایی تون ! ولی میتونید یکمی واضح تر بگید مثلا این کار ها رو چجوری انجام بدم؟؟

آخه من خیلی با وردپرس و هاست آشنایی ندارم.

با تشکر

اینجوری که دوستمون گفتند کارتون راه نمی‌افته...

همین روشی که دوستمون آقا میلاد گفتند بهتره براتون...

راه دومم اینه که با افزونه های شبکه، وردپرس رو تبدیل به سیستم وبلاگدهی کنید و از اون طریق اقدام کنید.

اقا میلاد افزونه ای برای شبکه کردن وجود نداره... خود وردپرس میتونه شبکه شه...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام؛

ممنون از راهنمایی تون ! ولی میتونید یکمی واضح تر بگید مثلا این کار ها رو چجوری انجام بدم؟؟

آخه من خیلی با وردپرس و هاست آشنایی ندارم.

با تشکر

به عنوان مثال شما یک دسته در وردپرس دارید به نام ورزشی و قصد دارید تمامی مطالب ورزشی خودتون رو در این دسته قرار بدید.ساب دامینی بسازید به نام sport.namedomain.com و این ساب دامین رو ریداکت کنید به روی دسته ی مورد نظر خودتون.

بعد از ریداکت هر کسی آدرس ساب دامین خودتون رو باز کنه میره خبرهای دسته ی ورزش رو نشون میده

ویرایش شده در توسط ::AmiR::
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      در زمینه ارسال و دریافت تیکت که دارای قابلیت ارسال ایمیل به مدیریت سایت ( هنگام ثبت تیکت ) افزونه ایی رایگان سراغ دارید؟