muhammadn

مشکل در ترجمه با poedit

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من افزونه Awesome Support را که ناقص ترجمه شده بود را دانلود کردم و با poedit سعی در ترجمه ناقصی ها کردم

در خود poedit ترجمه بدون مشکل و خوانا هست اما در سایت اینطور دیده میشه :

%d9%88%d8%b6%d8%b9%db%8c%d8%aa

پاسخ

ایراد از کجاست ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیکربندی PoEdit خودتون رو اینجا بزارید تا بررسی کنیم.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیکربندی PoEdit خودتون رو اینجا بزارید تا بررسی کنیم.

موفق باشید.

منظور از پیکر بندی چیه ؟!

من فایل .po ضمیمه رو باز میکنم با poEdit, چند عبارت رو بهش اضافه میکنم و جفتشون رو اور رایت میکنم سر جاشون تو پوشه language خود افزونه

کارم اشتباهه؟!

توی catalog properties هم هر دوی "مجموعه نویسنده" و مجموعه نویسنده کد منبع" روی "UTF-8 (recommended)" هست

awesome.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل شما احتمالاً با قسمت path هست، شما اونو درست تنظیم نکردید، آموزش‌های زیادی در این باره توی نت هست که راهنماییتون میکنه چجوری مسیردهی کنید.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل شما احتمالاً با قسمت path هست، شما اونو درست تنظیم نکردید، آموزش‌های زیادی در این باره توی نت هست که راهنماییتون میکنه چجوری مسیردهی کنید.

موفق باشید.

ممنون از زمانی که میگذارید

اما مشکل نمیتونه از این موضوع باشه

چون من یک فایل ترجکه که درست کار میکرد رو برداشتم و این چند کلمه را بهش اضافه کردم ، قبل از کار من تو فایل ترجمه برای ترجمه این لغات انگلیسی نوشته شده بود، و همون انگلیسی ها نمایش داده می شدند، اما وقتی من فازسی مینویسم بهم میریزن !

امکانش هست به فایل های پیوست نگاهی بیندازید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از زمانی که میگذارید

اما مشکل نمیتونه از این موضوع باشه

چون من یک فایل ترجکه که درست کار میکرد رو برداشتم و این چند کلمه را بهش اضافه کردم ، قبل از کار من تو فایل ترجمه برای ترجمه این لغات انگلیسی نوشته شده بود، و همون انگلیسی ها نمایش داده می شدند، اما وقتی من فازسی مینویسم بهم میریزن !

امکانش هست به فایل های پیوست نگاهی بیندازید ؟

از این استفاده کنید ببینید درست میشه؟

awesome.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این استفاده کنید ببینید درست میشه؟

نه متاسفانه

ممکنه از Enfold باشه ؟!

post-10364-0-48639200-1433840016_thumb.j

post-10364-0-51469400-1433840018_thumb.j

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه

ممکنه از Enfold باشه ؟!

افزونه رو به نسخه جدید به روزرسانی کردید؟

چون یه سری گزینه توی تصویر دارید که من نسخه جدید رو نصب کردم ندارم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو به نسخه جدید به روزرسانی کردید؟

چون یه سری گزینه توی تصویر دارید که من نسخه جدید رو نصب کردم ندارم.

راستش افزونه را پاک کردم و از خود مخزن وردپرس نسخه آهر رو نصب کدم و مشکلم ظاهرا برطرف شد ... اما هنوز برام سوال هست که چرا encoding اونجا بهم میریخت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این راه حل برای googler ها

اولا که نسخه جدید (الآن 3.11) خیلی امکاناتش از نسخه 2.1.4 کمتره ... و نهایتا من مجبور شدم از 2.1.4 استفاده کنم

حالا مشکل اون کلمه ها اینجاست:

1- اول که با PoEdit اون کلمه ها رو ترجمه کنید

2- بعد این فایل روکپی کنید :

wp-content\plugins\wp-awesome-support\templates\part-submission-form.php

توی این آدرس :

wp-content\plugins\wp-awesome-support\templates\YOUR_THEME_NAME\part-submission-form.php

مسلما YOUR_THEME_NAME با اسم Theme شما عوض میشه

3- خط زیر رو توی فایلی که کپی کردین پیدا کنید :

<label for="ticket_<?php echo $taxo; ?>"><?php echo ucwords( sanitize_title( $tax['label'] ) ); ?></label>

و با این خط عوض کنید:

<label for="ticket_<?php echo $taxo; ?>"><?php echo $tax['label'] ; ?></label>

و تمام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری