ghandeasal

یکی در مورد کار با nextgen gallery بهم کمک کنه

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام به شما دوستان عزیز.

دوستانی که قلاً نوشته های من رو خوندن می دونن که نابینا هستم. واسه همین اگر سوالاتم 1کم ساده بود ببخشید.

من می خواهم با افزونه nextgen gallery واسه سایتم 1گالری درست کنم. این افزونه رو نصب و فعال کردم. حالا من چندتا پوشه عکس دارم. چه طور می تونم اینا رو گالری

کنم؟ فرق آلبوم و گالری تو این افزونه چیه؟

من باید هر کدوم از این پوشه ها رو تو 1گالری نمایش بدم یا تو ... من باید چندتا آلبوم بسازم یا چندتا گالری؟ این 2تا چه فرقی دارن؟ لطف کنید واسم توضیح بدید.

ممنونم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

شما در گالری عکس ها رو قرار بدید. مجموع چند گالری هم میشه یک البوم.

میتونید از طریق ابزارک و یا از طریق شورت کدها این گالری/آلبوم ها رو توی سایتتون نمایش بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مرتضی جان. ممنونم.

یه سوال دیگه هم دارم.

آیا امکانش هست که من مثلاً کد های گالری رو تو چند تا برگه قرار بدم. اما اون برگه ها تو قسمت برگه های سایت نباشه؟ یعنی خودم بهش لینک بدم.

از قسمت ویرایش برگه حالت خصوصی رو انتخاب کردم. خصوصی شد. اما وقتی بازش می کردم بالای برگه می نوشت خصوصی. آیا راهی هست که بشه برگه رو بدونه این که بالاش بنویسه خصوصی از قسمت برگه هاحذف کنم؟ ممنونم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله.

اگردر پوسته از تابع wp_list_pages استفاده شده میتونید از خاصیت exclude استفاده کنید.

codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_pages

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟