• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
GHASEM402

مشکل درفوتر

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام.نمیدونم دراین مورد بحث شده یانه ولی من با فوتر سایتم مشکل دارم نمیدونم چرا اینطوریه و به این طرف و اون طرف رفته

اینم از فوتر(پیوست شد)

اینم شات:opn8fd53hjs66c0ya0p.png

footer.php

ویرایش شده در توسط GHASEM402
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش آمدید

1- این کد را پیدا کنید:


<div class="footer">

و بعد از آن این کد را اضافه کنید:


<?php wp_footer();?>

2- اگر درست نشد ممکنه از استایل شما باشه و در اینصورت آدرس بدید استایلشو ببینم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون داداش.ولی درست نشد

www.cafeir.com

style.css

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این استایل را جایگزین کنید:


.footer {
width: 960px;
float: right;
height: 52px;
margin: 10px -236px 15px 0px;

و کوکی و تمپ مرورگر را حذف کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون درست شد.نمیدونم از وقتی که فوتر خراب شد چرا صفحه بندی سایت خراب شده

یعنی نمیاد صفحه 1.2.3و...:|

میدونی مشکلشو؟یاباید افزونه ای چیزی نصبید؟

ویرایش شده در توسط GHASEM402
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با افزونه درست شد

www.cafeir.com

ولی قبلا میومد بدون افزونه

ویرایش شده در توسط GHASEM402
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه درست شد

www.cafeir.com

ولی قبلا میومد بدون افزونه

سایتتونو ساعت 16 یا 17 بود دیدم و نمیدونم نصب کرده بودید یا نه, هر 3 صفحه ای که داشتید نمایش میداد و کار میکرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامی دوباره

الان دیدم مشکلی درقسمت تک نوشت به وجود اومده

اونم فوتر باز هم مشکل قبلی اونم فقط تو تک نوشت

نمونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه 404 شما مشکل داره.

مثلا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ممکنه ترتیب قرار گرفتن اشتباه توابع پوستتون دلیلش باشه.

فایل index.php را ببینید و ترتیب توابعی که استفاده شده درست مثل همون باشه مثلاً اگر اول تابع هدر لود شده و بعد سایدبار در فایل


404.php

نیز این ترتیب را رعایت کنید و همچنین در فایل های دیگر مثل: single.php و archive.php و ...

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط thismoment
      سلام
      فونت بکار رفته در باایمیل چیه و کجا میشه نسخه woff ش رو گیر آورد
      قسمت باایمیل چیست رو مد نظرمه


      http://baaemail.com/

    • توسط msm1365
      هر چند فونت های فارسی لایسنس مشخصی ندارند اما برخی از آنها را میتوان به لحاظ اعتبار لایسنس تشخیص داد. بهتر است برخی فونت ها مانند Iranian Sans یا yekan در وردپرس فارسی لحاظ شوند. چون در سیستم عامل هایی مانند لینوکس که از تاهوما پشتیبانی نمی کنند با مشکل مشاهده حروف مواجه میشویم. شخصا فکر میکنم irsans به لحاظ زیبایی در حد تاهوما باشد. صفحه فونت اینجا است :
      http://openfontlibrary.org/en/font/iranian-sans
    • توسط mhd6621
      وقت بخیر دوستان
      در بعضی پوسته های فارسی شده دیده میشه ، که از درون قسمت تنظیمات اون پوسته میشه فونت های فارسی رو انتخاب کرد ، یعنی به 40 فونت فارسی دسترسی موجوده!
      سوال من اینه ، چطور میشه اینکار رو کرد ، فرض کنیم من یک پوستنه داریم که در تنظیماتتش قسمتی به نام فونت داره و فونتهای گوگل به طور پیشفرض وجد دارند
      آیا راهی است که فونت های فارسی رو به تنظیمات پوسته اضافه کرد؟
    • توسط skyfall
      سلام دوستان فونت دسته هارو چطور میتونم در این قالب تغییر بدم؟؟
      http://dl.moviebaz.net/
      ممنون میشم
    • توسط Alireza Xn
      با سلام
      من راستش اومدم منو بار خودمو فونتش رو از بی کودک به بی یکان تغییر دادم اما متاسفانه در مرورگر گوکل کروم بهم ریخته و با سایز بزرگتر نشون داده میشه
      ولی در فایر فاکس به خوبی نمایش داده میشه .. کدی وجود داره که تعریف کنم در مرورگر کروم به این صورت نمایش داده بشه و در فایرفاکس به این صورت ؟؟
      فایر فاکس :

      گوگل کروم :