miladerahmani

مشکل در لود شدن سایت وردپرسی

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

چند وقتی هستش که سایت بطور کامل لود نمیشه، بررسی کردم دیدم در حین لود شدن با یوتیوب هم ارتباط برقرار میکنه که به دلیل فیلتر بودن یوتیوب عمل لود سایت تکمیل نمیشه.

از داخل سایت هم افزونه هایی که پوشه یوتیوب داشتند رو حذف کردم ولی مشکل پابرجاست/خواهش میکنم راهنمایی کنید که از کجا باید url رو چک کنم و دسترسی یوتیوب رو حذف کنم.

باتشکر

محتویات لینک مرتبط با این مشکل

http://gtmetrix.com/reports/giloff.ir/vMd9ekJI/pagespeed/iframe_api_2fa466acbbe800931d451ee638617dea.js


if(!window['YT']){var YT={loading:0,loaded:0};}if(!window['YTConfig']){var YTConfig={'host':'http://www.youtube.com'};}if(!YT.loading){YT.loading=1;(function(){var l=[];YT.ready=function(f){if(YT.loaded){f();}else{l.push(f);}};window.onYTReady=function(){YT.loaded=1;for(var i=0;i<l.length;i++){try{l[i]();}catch(e){}}};YT.setConfig=function(c){for(var k in c){if(c.hasOwnProperty(k)){YTConfig[k]=c[k];}}};var a=document.createElement('script');a.type='text/javascript';a.id='www-widgetapi-script';a.src='https:'+'//s.ytimg.com/yts/jsbin/www-widgetapi-vflEEKrDp/www-widgetapi.js';a.async=true;var b=document.getElementsByTagName('script')[0];b.parentNode.insertBefore(a,;})();}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کش سرور رو خالی کنید تا کد های جدید رو به نمایش بگذاره

در ضمن ادرس سایتتون هم بدید تا سایر مشکلات رو پیدا کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

چند وقتی هستش که سایت بطور کامل لود نمیشه، بررسی کردم دیدم در حین لود شدن با یوتیوب هم ارتباط برقرار میکنه که به دلیل فیلتر بودن یوتیوب عمل لود سایت تکمیل نمیشه.

از داخل سایت هم افزونه هایی که پوشه یوتیوب داشتند رو حذف کردم ولی مشکل پابرجاست/خواهش میکنم راهنمایی کنید که از کجا باید url رو چک کنم و دسترسی یوتیوب رو حذف کنم.

باتشکر

محتویات لینک مرتبط با این مشکل

http://gtmetrix.com/...1ee638617dea.js


if(!window['YT']){var YT={loading:0,loaded:0};}if(!window['YTConfig']){var YTConfig={'host':'http://www.youtube.com'};}if(!YT.loading){YT.loading=1;(function(){var l=[];YT.ready=function(f){if(YT.loaded){f();}else{l.push(f);}};window.onYTReady=function(){YT.loaded=1;for(var i=0;i<l.length;i++){try{l[i]();}catch(e){}}};YT.setConfig=function(c){for(var k in c){if(c.hasOwnProperty(k)){YTConfig[k]=c[k];}}};var a=document.createElement('script');a.type='text/javascript';a.id='www-widgetapi-script';a.src='https:'+'//s.ytimg.com/yts/jsbin/www-widgetapi-vflEEKrDp/www-widgetapi.js';a.async=true;var b=document.getElementsByTagName('script')[0];b.parentNode.insertBefore(a,;})();}

دی ان اس هاتون رو چک کنید مشکل دارند :

http://intodns.com/giloff.ir

در واقع به نظر میاد از شرکتی که هاست خریداری کردید ریسلر هستند ، هاست که ایجاد کردند با دی ان اس های سرور ایجاد شدند .

از پنل WHM در قسمت Edit Dns Zone میتوان آن را حل کرد .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کش سرور رو خالی کنید تا کد های جدید رو به نمایش بگذاره

در ضمن ادرس سایتتون هم بدید تا سایر مشکلات رو پیدا کنیم

با سلام

http://giloff.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کش هم خالی شد ولی بازهم url یوتیوب فراخوانی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مشکلات زیر رو داره

این سه تا لینک پیدا نمیشن

http://giloff.ir/wp-content/plugins/persian-fonts/fonts/yekan1/BKoodakBold.ttf

http://giloff.ir/wp-content/plugins/persian-fonts/fonts/yekan1/BKoodakBold.woff

و

https://www.youtube.com/iframe_api

دوتا اول رو برطرف کنید

اما اخری که مشکل اصلیتونه بخاطر اسکرول پارالکس هست هست

http://giloff.ir/wp-content/plugins/parallax-backgrounds-for-vc-3.4.1/js/min/script-min.js?ver=3.4.1

توی این فایل خط 280 کد


tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";

وجود دارد ...

امیدوارم که این بررسی کمکتون کرده باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مشکلات زیر رو داره

این سه تا لینک پیدا نمیشن

http://giloff.ir/wp-...BKoodakBold.ttf

http://giloff.ir/wp-...KoodakBold.woff

و

https://www.youtube.com/iframe_api

دوتا اول رو برطرف کنید

اما اخری که مشکل اصلیتونه بخاطر اسکرول پارالکس هست هست

http://giloff.ir/wp-...in.js?ver=3.4.1

توی این فایل خط 280 کد


tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";

وجود دارد ...

امیدوارم که این بررسی کمکتون کرده باشه

عذرخواهی میکنم / اسکرول پارالکس چیه و برای ویرایش باید کدوم فایل قالب رو ویرایش کنم؟ آیا این کد آخری باید حذف بشه از داخل فایل؟

باتشکر از پاسخگویی شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه لینکی که دادم رو بررسی میکردید میفهمیدید که شما یه افزونه دارید به نام parallax-backgrounds کارش اینه که وقتی کاربر سایت رو بالا پایین میکنه عکسی فیلمی چیزی پشت زمینه نشون بده ...

شما این افزونه رو غیر فعال کنید کش سرور رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مشکلات زیر رو داره

این سه تا لینک پیدا نمیشن

http://giloff.ir/wp-...BKoodakBold.ttf

http://giloff.ir/wp-...KoodakBold.woff

و

https://www.youtube.com/iframe_api

دوتا اول رو برطرف کنید

اما اخری که مشکل اصلیتونه بخاطر اسکرول پارالکس هست هست

http://giloff.ir/wp-...in.js?ver=3.4.1

توی این فایل خط 280 کد


tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";

وجود دارد ...

امیدوارم که این بررسی کمکتون کرده باشه

بنده این خط رو از فایل پلاگین حذف کردم و حتی کل پلاین رو از هاست حذف کردم و لی متاسفانه بازهم فراخوانی میشه

واقعا متشکر از راهنمایی هاتون

بسیار متشکر

بعداز حذف پلاگین کش رو مجددا پاک کردم و درست شد

واقعا سپاسگذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه این افزونه رو لازم دارید باید فایلش رو ویرایش کنید اما اگر لازمش ندارید همینطور غیر فعالش کنید

خواهش میکنم

خوشحالم که مشکلتون حل شد

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..

    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟