solmaz

عدم دریافت ابمبل در افزونه newsletters

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از اقزونه newletters استفاده میکنم ولی وفتی خبر نامه رو ارسال میکنم کلمه "sent" رو مینویسه اما در ایمیلم هیچی دریافت نمیکنم

دلیلش چیه؟؟

آیا تنظیمات خاصی هست که رعایت نکردم؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من از اقزونه newletters استفاده میکنم ولی وفتی خبر نامه رو ارسال میکنم کلمه "sent" رو مینویسه اما در ایمیلم هیچی دریافت نمیکنم

دلیلش چیه؟؟

آیا تنظیمات خاصی هست که رعایت نکردم؟؟

سلام بنده هم همين مشكل رو دارم و از هميار وردپرس فيلم آموزشي تنظيماتش رو دانلود كردم ولي بازم ارسال نميشه!!

از دوستان و اساتيد خواهش دارم راهنمايي بفرمايد واقعا افزونه جالب و كاربردي هست..!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هم با gmail هم با yahoo مشکل دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

هم با gmail هم با yahoo مشکل دارید؟

من پوزش ميخوام از دوستمون solmaz استارتر اين مطلب و اينكه مشكلمون مشترك هست و دوست دارم مشكل زودتر حل بشه و يكجا نظرات و پاسخ ها داده بشه

تا تمركز بيشتري روي اين مضوع داشته باشيم چنانچه موافق نيستن و نميخوان بنده پاسخي بدم لطفا اعلام بكنيد..!!

جناب مهدوي عزيز با خود PHP سايت و سرور با تنظيمات پيش فرض تست كردم ايميل تست ارسال شد/ايميل خوش آمد گويي ارسال شد

ولي ايميل خبر نامه به نظر ارسال ميشه ولي به دست كاربر نميرسه همون طور كه دوستمون solmaz گفتن براي خبرنامه sent رو نوشون ميده ولي ايميلي به

مقصد نرسيده..با yahoo تست نكردم..!!

با Gmail تست كردم ولي ارسال هيچ ايميلي حتي تست هم ارسال نشد و خطاهاي زير رو نشون ميده

SMTP -> ERROR: Failed to connect to server: Invalid argument (22)SMTP connect() failed.

SMTP -> ERROR: Failed to connect to server: Connection timed out (110)SMTP connect() failed.

البته فيلد هاي اين بخش جابه جا هستش و معلوم نيست چي به چيه كه تمامي احتمالات رو امتحان كردم و همين دو خطا رو ميده

اسكرين شات از اين بخش هم پيوست كردم

حالا نميدونم مشكل از كجاست..چنانچه دوستان از اين افزونه استفاده كردن و ميكنن لطفا راهنمايي بكنيد تا ماهم استفاده بكنيم..!!

post-4267-0-46408500-1434439099_thumb.jp

ویرایش شده در توسط omid22
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اساتيد كسي نميخواد راهنمايي بكنه :blink:

يعني هيچ كس با اين افزونه كار نكرده ؟؟؟ :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده