• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
مرتضی نظری

استفاده از گراواتار به صورت عمومی

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان،ببخشید میخواستم بپرسم که چگونه میتونم توی یک سرویس دهنده ی وبلاگ که از وردپرس استفاده نمیکنه از گراواتار استفاده کنم؟(بلاگ دات ای ار)

کد قسمت آواتر فعلی اینه:


</div>
<div class="dets_right">
<li class="avatar"><img src="(*comment_avatar*)"></li>
<li class="txt">(*comment_fullname*)</li>
</div>
</div>

من از کد تقریبا چیزی متوجه نمیشم.اگه لطف کنید خودتون بگید چجوری ممنونتون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواید ثابت بزارید

باید ابتدا ایمیلتون رو با متد md5 هش کنید (با php یا سایتهای کمک)

سپس به انتهای آدرس درخواست گراواتار بدهید

آموزش:

http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/how-to-implementing-gravatar-in-your-php-application/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نه پارسا جان آواتار خودمو نمیگم.اواتار ارسال کننده های دیدگاه رو میگم.برای خودم اصلا نیاز به گراواتار ندارم چون کاربران بلاگ دات آی ار خودشون آواتار میتونن داشته باشند...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب نمیشه!

به پشتیبان بلاگ بگید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد چی کار میکنه؟:

import java.util.*;
import java.io.*;
import java.security.*;
public class MD5Util {
public static String hex(byte[] array) {
StringBuffer sb = new StringBuffer();
for (int i = 0; i < array.length; ++i) {
sb.append(Integer.toHexString((array[i]
& 0xFF) | 0x100).substring(1,3));
}
return sb.toString();
}
public static String md5Hex (String message) {
try {
MessageDigest md =
MessageDigest.getInstance("MD5");
return hex (md.digest(message.getBytes("CP1252")));
} catch (NoSuchAlgorithmException e) {
} catch (UnsupportedEncodingException e) {
}
return null;
}
}

اخه تو خود گراواتار بود دقیقا نمیدونم چی کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد جاوا هست.

میشه از php توی کدهای پوسته وبلاگ استفاده کرد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه پی اچ پی نمیشه.فقط جاوا و اچ تی ام ال و سی اس اس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس از دست شما کاری برنمیاد!

باید به پشتیبانی وبلاگ تیکت بزنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مرتضی جان این به چه کاری میاد پس!(فقط میخوام بدونم این چیه!)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خب مرتضی جان این به چه کاری میاد پس!(فقط میخوام بدونم این چیه!)

یه دونه کلاسه با دو تا متد (بیشتر از این رو باید بری توی انجمنهای جاوا بپرسی .)

برای حل مشکلت ، برای گرفتن آواتار از سایت گراواتار باید md5 آدرس ایمیل رو بفرستی .

تابع md5 یک هش هست که توی پی اچ پی موجود هست .

یه جا هم دیدم (یادم نیست) توی جاوااسکریپت هم همین تابعو پیاده سازی کردن ، پیداش کنی بقیه اش حله .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد جاوا هست نه جاوااسکریپت

برای تبدیل به md5 با جاوااسکریپت میشه

http://pajhome.org.uk/crypt/md5/

اما باید ببینید شما میتوانید ایمیل کاربر رو بدست بیارید یا نه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایناهاش پیداش کردم

http://www.webtoolkit.info/javascript-md5.html

این دستورات رو توی یه فایل js بنویس بذار توی قالب .

بعد اینو بزن .

مثلاً آدرس آواتار من


<img src='http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5('yannisoft19@gmail.com'))</script>?s=100' width=100 height=100 />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fa.gravatar.com/site/implement/

این جا چیز هایی هست اما نمیدونم چی هست...

(*comment_email*)

این ایمیل کاربرارو بالا میاره.یعنی برای عموم نمایش میتونه بده...

یعنی باید اینجوری بنویسم:

<img src='http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5('(*comment_email*)'))</script>?s=100' width=100 height=100 />

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام الان تونستم عوضش کنم ولی فقط عکس گراواتار پیشفرض رو نشون میده

http://mywplog.blog.ir/post/hi-world

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل jsی که آقا رضا گفت رو هم به قالب اضافه کردید؟

مطمئنید با کدمیانبر ایمیل چاپ میشه؟

خروجی کد شما:


<img src="http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5(">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهراً اشکال ایجاد میکنه .

مرتضی خان ، یه کار دیگه کن .

هاست داری؟

روی اون یه فایل بذار تموم کارها رو انجام بده .

از اینور ایمیل رو فقط بعنوان یه پارامتر بفرست براش .

site.ir/show_avatar.php?email=info@rezaonline.net

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل jsی که آقا رضا گفت رو هم به قالب اضافه کردید؟

مطمئنید با کدمیانبر ایمیل چاپ میشه؟

خروجی کد شما:


<img src="http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5(">

ظاهراً اشکال ایجاد میکنه .

مرتضی خان ، یه کار دیگه کن .

هاست داری؟

روی اون یه فایل بذار تموم کارها رو انجام بده .

از اینور ایمیل رو فقط بعنوان یه پارامتر بفرست براش .

site.ir/show_avatar.php?email=info@rezaonline.net

پارسا جان اره خود بلاگ اون کد رو تغییر میده...

رضا جان دقیقا متوجه نشدم چی گفتین... تو هاست خودم چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
رضا جان دقیقا متوجه نشدم چی گفتین... تو هاست خودم چیکار کنم؟

باید یک فایل php ایجاد و داخلش کدهایی که کار تبدیل رو انجام میده قرار بدی.

بعد تعیین کنی که ورودی های ایمیل رو بکیره و تبدیل و خروجی بده.

بعد خروجی رو از آدرس دهی هاستت بدی بیرون.

کدنویسی php :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونوقت چجوری ادرس ایمیل رو بهش بدم؟

من پی اچ پی بلد نیستم... از اینکه بخوام بگم یک نفر زحمتش رو بکشه خیلی خجالت میکشم... اما راهی جز این ندارم.میشه یک نفر زحمت این کد رو بکشه؟ (البته اگه کدش سخته بیخیال این گراواتار میشم.چون از اینکه یک نفر بخاطر من به زحمت بی افته اصلا حال نمیکنم...)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو توی یه فایل توی هاستت بذار مثلاً بنویس avatar.php


<?php
$email = ( ! empty($_GET['emai'])) ? $_GET['emai'] : '';
$size = ! empty($_GET['size']) ? intval($_GET['size']) : 100 ;
$img = file_get_contents("http://www.gravatar.com/avatar/".md5($email)."?s={$size}");
echo $img ;
header('Content-type: image/jpeg');

حالا توی اون وبلاگ آدرس عکس آواتار رو اینجوری بذار


<img src="http://example.ir/avatar.php?size=100&email=(*comment_email*)" />

خودم تست نکردم ولی باید درست کار کنه . :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان هیچ عکسی نشون داده نمیشه!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس فایل پی اچ پی که توی سایت گذاشتی بده .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی خط اول


$email = ( ! empty($_GET['emai'])) ? $_GET['emai'] : '';

به جای email نوشتم emai . :rolleyes:

درستش کن .


<?php
$email = ( ! empty($_GET['email'])) ? $_GET['email'] : '123٬123.com';
$size = ! empty($_GET['size']) ? intval($_GET['size']) : 100 ;
$img = file_get_contents("http://www.gravatar.com/avatar/".md5($email)."?s={$size}");
echo $img ;
header('Content-type: image/jpeg');

بعدم توی لوکال هاست من درست کار میکنه .

1378414329.png

شاید مشکل از سروره که تابع file_get_contents رو بسته .

یا شایدم نوع عکسهایی که برمیگردونه فرق میکنه آخه من گذاشتم

jpeg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم نمایش داده نمیشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال: از اونجایی که بیان از پایتون استفاده کرده این کد php است مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی نمیتونه بخاطر این بالا نیاورده باشه؟نتیجه گفتگو هم شد این:post-41-0-30561000-1352144235_thumb.png

البته گفتگو با پشتیبانی بیان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری