مرتضی نظری

استفاده از گراواتار به صورت عمومی

29 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان،ببخشید میخواستم بپرسم که چگونه میتونم توی یک سرویس دهنده ی وبلاگ که از وردپرس استفاده نمیکنه از گراواتار استفاده کنم؟(بلاگ دات ای ار)

کد قسمت آواتر فعلی اینه:


</div>
<div class="dets_right">
<li class="avatar"><img src="(*comment_avatar*)"></li>
<li class="txt">(*comment_fullname*)</li>
</div>
</div>

من از کد تقریبا چیزی متوجه نمیشم.اگه لطف کنید خودتون بگید چجوری ممنونتون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواید ثابت بزارید

باید ابتدا ایمیلتون رو با متد md5 هش کنید (با php یا سایتهای کمک)

سپس به انتهای آدرس درخواست گراواتار بدهید

آموزش:

http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/how-to-implementing-gravatar-in-your-php-application/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نه پارسا جان آواتار خودمو نمیگم.اواتار ارسال کننده های دیدگاه رو میگم.برای خودم اصلا نیاز به گراواتار ندارم چون کاربران بلاگ دات آی ار خودشون آواتار میتونن داشته باشند...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب نمیشه!

به پشتیبان بلاگ بگید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد چی کار میکنه؟:

import java.util.*;
import java.io.*;
import java.security.*;
public class MD5Util {
public static String hex(byte[] array) {
StringBuffer sb = new StringBuffer();
for (int i = 0; i < array.length; ++i) {
sb.append(Integer.toHexString((array[i]
& 0xFF) | 0x100).substring(1,3));
}
return sb.toString();
}
public static String md5Hex (String message) {
try {
MessageDigest md =
MessageDigest.getInstance("MD5");
return hex (md.digest(message.getBytes("CP1252")));
} catch (NoSuchAlgorithmException e) {
} catch (UnsupportedEncodingException e) {
}
return null;
}
}

اخه تو خود گراواتار بود دقیقا نمیدونم چی کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد جاوا هست.

میشه از php توی کدهای پوسته وبلاگ استفاده کرد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه پی اچ پی نمیشه.فقط جاوا و اچ تی ام ال و سی اس اس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس از دست شما کاری برنمیاد!

باید به پشتیبانی وبلاگ تیکت بزنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مرتضی جان این به چه کاری میاد پس!(فقط میخوام بدونم این چیه!)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خب مرتضی جان این به چه کاری میاد پس!(فقط میخوام بدونم این چیه!)

یه دونه کلاسه با دو تا متد (بیشتر از این رو باید بری توی انجمنهای جاوا بپرسی .)

برای حل مشکلت ، برای گرفتن آواتار از سایت گراواتار باید md5 آدرس ایمیل رو بفرستی .

تابع md5 یک هش هست که توی پی اچ پی موجود هست .

یه جا هم دیدم (یادم نیست) توی جاوااسکریپت هم همین تابعو پیاده سازی کردن ، پیداش کنی بقیه اش حله .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد جاوا هست نه جاوااسکریپت

برای تبدیل به md5 با جاوااسکریپت میشه

http://pajhome.org.uk/crypt/md5/

اما باید ببینید شما میتوانید ایمیل کاربر رو بدست بیارید یا نه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایناهاش پیداش کردم

http://www.webtoolkit.info/javascript-md5.html

این دستورات رو توی یه فایل js بنویس بذار توی قالب .

بعد اینو بزن .

مثلاً آدرس آواتار من


<img src='http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5('yannisoft19@gmail.com'))</script>?s=100' width=100 height=100 />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://fa.gravatar.com/site/implement/

این جا چیز هایی هست اما نمیدونم چی هست...

(*comment_email*)

این ایمیل کاربرارو بالا میاره.یعنی برای عموم نمایش میتونه بده...

یعنی باید اینجوری بنویسم:

<img src='http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5('(*comment_email*)'))</script>?s=100' width=100 height=100 />

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام الان تونستم عوضش کنم ولی فقط عکس گراواتار پیشفرض رو نشون میده

http://mywplog.blog.ir/post/hi-world

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل jsی که آقا رضا گفت رو هم به قالب اضافه کردید؟

مطمئنید با کدمیانبر ایمیل چاپ میشه؟

خروجی کد شما:


<img src="http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5(">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهراً اشکال ایجاد میکنه .

مرتضی خان ، یه کار دیگه کن .

هاست داری؟

روی اون یه فایل بذار تموم کارها رو انجام بده .

از اینور ایمیل رو فقط بعنوان یه پارامتر بفرست براش .

site.ir/show_avatar.php?email=info@rezaonline.net

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل jsی که آقا رضا گفت رو هم به قالب اضافه کردید؟

مطمئنید با کدمیانبر ایمیل چاپ میشه؟

خروجی کد شما:


<img src="http://www.gravatar.com/avatar/<script>document.write(MD5(">

ظاهراً اشکال ایجاد میکنه .

مرتضی خان ، یه کار دیگه کن .

هاست داری؟

روی اون یه فایل بذار تموم کارها رو انجام بده .

از اینور ایمیل رو فقط بعنوان یه پارامتر بفرست براش .

site.ir/show_avatar.php?email=info@rezaonline.net

پارسا جان اره خود بلاگ اون کد رو تغییر میده...

رضا جان دقیقا متوجه نشدم چی گفتین... تو هاست خودم چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
رضا جان دقیقا متوجه نشدم چی گفتین... تو هاست خودم چیکار کنم؟

باید یک فایل php ایجاد و داخلش کدهایی که کار تبدیل رو انجام میده قرار بدی.

بعد تعیین کنی که ورودی های ایمیل رو بکیره و تبدیل و خروجی بده.

بعد خروجی رو از آدرس دهی هاستت بدی بیرون.

کدنویسی php :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونوقت چجوری ادرس ایمیل رو بهش بدم؟

من پی اچ پی بلد نیستم... از اینکه بخوام بگم یک نفر زحمتش رو بکشه خیلی خجالت میکشم... اما راهی جز این ندارم.میشه یک نفر زحمت این کد رو بکشه؟ (البته اگه کدش سخته بیخیال این گراواتار میشم.چون از اینکه یک نفر بخاطر من به زحمت بی افته اصلا حال نمیکنم...)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو توی یه فایل توی هاستت بذار مثلاً بنویس avatar.php


<?php
$email = ( ! empty($_GET['emai'])) ? $_GET['emai'] : '';
$size = ! empty($_GET['size']) ? intval($_GET['size']) : 100 ;
$img = file_get_contents("http://www.gravatar.com/avatar/".md5($email)."?s={$size}");
echo $img ;
header('Content-type: image/jpeg');

حالا توی اون وبلاگ آدرس عکس آواتار رو اینجوری بذار


<img src="http://example.ir/avatar.php?size=100&email=(*comment_email*)" />

خودم تست نکردم ولی باید درست کار کنه . :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان هیچ عکسی نشون داده نمیشه!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس فایل پی اچ پی که توی سایت گذاشتی بده .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی خط اول


$email = ( ! empty($_GET['emai'])) ? $_GET['emai'] : '';

به جای email نوشتم emai . :rolleyes:

درستش کن .


<?php
$email = ( ! empty($_GET['email'])) ? $_GET['email'] : '123٬123.com';
$size = ! empty($_GET['size']) ? intval($_GET['size']) : 100 ;
$img = file_get_contents("http://www.gravatar.com/avatar/".md5($email)."?s={$size}");
echo $img ;
header('Content-type: image/jpeg');

بعدم توی لوکال هاست من درست کار میکنه .

1378414329.png

شاید مشکل از سروره که تابع file_get_contents رو بسته .

یا شایدم نوع عکسهایی که برمیگردونه فرق میکنه آخه من گذاشتم

jpeg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم نمایش داده نمیشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال: از اونجایی که بیان از پایتون استفاده کرده این کد php است مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی نمیتونه بخاطر این بالا نیاورده باشه؟نتیجه گفتگو هم شد این:post-41-0-30561000-1352144235_thumb.png

البته گفتگو با پشتیبانی بیان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری