rezaonline

استفاده از یک آمارگیر نیمه اختصاصی

10 پست در این موضوع قرار دارد

دوستانی که بازدیدهای خیلی زیادی دارن و همچنین از افزونه های آمارگیر استفاده میکنن حتماً میدونن که این افزونه ها به نوعی فشار اضافه ای به سرور میاره !

چه خوب میشد اطلاعات بازدید ما رو یه سرور دیگه پردازش کنه و ما فقط نشون بدیم !

سرتون رو درد نیارم سایت pichak.net یک آمارگیر ساده گذاشته که همه میتونن به راحتی استفاده کنن

به آدرس http://pichak.net/blogcod/statistics برید و روی دریافت کد کلیک کنید .

یه سری کد عجق وجق بهتون میده که میگه یه جای قالبتون کپی کنید که البته حرفش منطقیه اما ما میخوایم خودمون اطلاعات بازدیدها رو هر جور دلمون میخواد بچینیم !

پس نیازی به کپی کردن اون فیلها نیست !

توی اون کدها بگردید مقدار برابر id رو در بیارید

.... ?color=3e3e3e&bgcolor=fff5d8&id=hfjjpyv1en&borderc=3e3e3e ...

مثلاً این کد مقدار id ایش hfjjpyv1en هست .

حالا یه تابع خوشکلی که نوشتم رو توی برنامه تون بذارید


function pichak($id = 'aabbcc')
{
$url = 'http://www.pichak.net/statistics/code/amar.php?color=3e3e3e&bgcolor=fff5d8&id='.$id;

if(function_exists('curl_init'))
{
$handle = curl_init();
curl_setopt($handle,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($handle, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$stat_page = curl_exec($handle);
curl_close($handle);

}else
@$stat_page = file_get_contents($url);

$output = array();
preg_match('@  افراد آنلاين: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['useronline'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد امروز: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['today'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد دیروز: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['yesterday'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد ماهانه: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['monthly'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد سالانه: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['yearly'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد كل: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['all'] = $out[1];

if(!is_array($output) && !is_array($out) && !$out)
return '';

return $output;
}

حالا اون آی دیه یادتون هست اینجوری ازش استفاده کنین


<?php $pichak_stat = pichak("hfjjpyv1en"); ?>
<table>
<tr><td>افراد آنلاین :</td><td><?php echo $pichak_stat['useronline'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید امروز :</td><td><?php echo $pichak_stat['today'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید دیروز :</td><td><?php echo $pichak_stat['yesterday'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید ماهانه :</td><td><?php echo $pichak_stat['monthly'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید سالانه :</td><td><?php echo $pichak_stat['yearly'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید کل :</td><td><?php echo $pichak_stat['all'];?></td></tr>
</table>

لازم به ذکره شمارش آمار در سایت شما هیچ ردپایی از pichak.net رو نمیذاره اما در باطن پردازش اطلاعات روی دوش اون سایته !

کنکوریهاش بزن لایکو

12

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما اگه میشد که پرشین استت رو اینکار کرد خیلی خوب میشد...هیچ راهی وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اما اگه میشد که پرشین استت رو اینکار کرد خیلی خوب میشد...هیچ راهی وجود نداره؟

برای تموم سیستم ها میشه فقط باید یه سری تغییرات داد .

دارم یه کلاسی مینویسم که از webgozar , persianstat , pichak اطلاعات رو بگیره و بذاره .

در ضمن میخوام 3 تا سایت خارجی هم بذارم اما نمیدونم کدوماش مطرحن .

لطفاً دوستان نظر بدن

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رضا جان عالی میشه پس!!!

گوگل هم خوبه ها!!

راستی چرا افزونش نمیکنی؟ خیلی پر طرفدار میتونه باشه ها!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
راستی چرا افزونش نمیکنی؟ خیلی پر طرفدار میتونه باشه ها!!!

خودت افزوه اش کن دیگه

تابع pichak رو بذار توی یه فایل همیو بس .

در مورد گوگل نمیشه !

چون بعضی مواقع برای ایرانی ها دسترسی به اطلاعاتش مشکل میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش رضا منظورم اینه که یک افزونه رسمی کن و توی وردپرس دات ارگ قرار بده تا حد اقل افزونه های ایرانی زیاد بشن توی وردپرس دات ارگ!به نظر من که خیلی میتونه مفید واقع بشه برای همه جهان!! البته اگه خیلی توسعه داده بشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستانی که بازدیدهای خیلی زیادی دارن و همچنین از افزونه های آمارگیر استفاده میکنن حتماً میدونن که این افزونه ها به نوعی فشار اضافه ای به سرور میاره !

چه خوب میشد اطلاعات بازدید ما رو یه سرور دیگه پردازش کنه و ما فقط نشون بدیم !

سرتون رو درد نیارم سایت pichak.net یک آمارگیر ساده گذاشته که همه میتونن به راحتی استفاده کنن

به آدرس http://pichak.net/blogcod/statistics برید و روی دریافت کد کلیک کنید .

یه سری کد عجق وجق بهتون میده که میگه یه جای قالبتون کپی کنید که البته حرفش منطقیه اما ما میخوایم خودمون اطلاعات بازدیدها رو هر جور دلمون میخواد بچینیم !

پس نیازی به کپی کردن اون فیلها نیست !

توی اون کدها بگردید مقدار برابر id رو در بیارید

.... ?color=3e3e3e&bgcolor=fff5d8&id=hfjjpyv1en&borderc=3e3e3e ...

مثلاً این کد مقدار id ایش hfjjpyv1en هست .

حالا یه تابع خوشکلی که نوشتم رو توی برنامه تون بذارید


function pichak($id = 'aabbcc')
{
$url = 'http://www.pichak.net/statistics/code/amar.php?color=3e3e3e&bgcolor=fff5d8&id='.$id;

if(function_exists('curl_init'))
{
$handle = curl_init();
curl_setopt($handle,CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($handle, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$stat_page = curl_exec($handle);
curl_close($handle);

}else
@$stat_page = file_get_contents($url);

$output = array();
preg_match('@  افراد آنلاين: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['useronline'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد امروز: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['today'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد دیروز: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['yesterday'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد ماهانه: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['monthly'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد سالانه: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['yearly'] = $out[1];

preg_match('@  بازديد كل: <b>(.*)</b> نفر@',$stat_page,$out);
@$output['all'] = $out[1];

if(!is_array($output) && !is_array($out) && !$out)
return '';

return $output;
}

حالا اون آی دیه یادتون هست اینجوری ازش استفاده کنین


<?php $pichak_stat = pichak("hfjjpyv1en"); ?>
<table>
<tr><td>افراد آنلاین :</td><td><?php echo $pichak_stat['useronline'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید امروز :</td><td><?php echo $pichak_stat['today'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید دیروز :</td><td><?php echo $pichak_stat['yesterday'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید ماهانه :</td><td><?php echo $pichak_stat['monthly'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید سالانه :</td><td><?php echo $pichak_stat['yearly'];?></td></tr>
<tr><td>بازدید کل :</td><td><?php echo $pichak_stat['all'];?></td></tr>
</table>

لازم به ذکره شمارش آمار در سایت شما هیچ ردپایی از pichak.net رو نمیذاره اما در باطن پردازش اطلاعات روی دوش اون سایته !

کنکوریهاش بزن لایکو

سلام آقارضا

آقا این سایت پیچک خودش داوطلبه این خدمتو بده یا این کاری که بکنیم خودش یه جور پیچوندنه؟

اگر این جور باشه که غیر اخلاقیه

حداقل با سایتهای خودی نباید این کارو کرد.

و اگر اجازه میدن این کدهایی که فرمودید باید به کجا اضافه بشن؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پیچوندن حساب نمیشه.

بیشتر کاستومایز کردن آمارگیر هست.

برای استفاده کد تابع اول رو در فانکشن و بقیه کدها رو درجایی که میخواین آمار نمایش داده بشه قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
آقا این سایت پیچک خودش داوطلبه این خدمتو بده یا این کاری که بکنیم خودش یه جور پیچوندنه؟

نمیدونم ، از خودشون بپرس !

اگه دقت کنی من اسم تابع رو هم pichak گذاشتم که به احترام خودشونه دیگه .

بعد شما زیرش بنویس مثلاً Powered by pichak.net stat

بیشتر کاستومایز کردن آمارگیر هست.

! Exactly

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این خارجی ها رو تست کن ببین به درد میخوره یا نه..

www.statcounter.com

www.gostats.com

www.shinystat.com

www.sitemeter.com

www.onestatfree.com

www.freestats.com

www.amazingcounters.com

www.histats.com

webstats.motigo.com

www.onestat.com

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seyed reza
      سلام خسته نباشید.
      من به تازگی یک قالب html رو به wp تبدیل کردم ولی برای ساخت فایل های page.php و single.php و single-product.php به مشکل خوردم چون php بلد نیستم
      صفحه اصلی و صفحه فروشگاه درسته ولی صفحات دیگر مثل حساب کاربری مشکل داره
      چند بار از قالب های دیگه اون قایل هارو جایگذین کردم ولی اکثرشون رو کلا نشون نمی داد و یکی رو هم بدون css ( یعنی فقط html ) نشون داد که عکسشو میزارم
      ممنون میشم یکی کمکم کنه فایل هارو بسازم.
      درضمن فایل رو واسه قالبی که با ووکامرس ست باشه میخوام
      ممنون

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری در فایل js رو به وسیله php یا توابع وردپرس داینامیک کنیم.
      مثلا یه متغیر در فایل js دارم که میخوام از طریق php یا توابع وردپرس هر بار که خواستم یک مقدار رو اختصاص بدم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط Selno
      سلام دوستان به یه مشکلی برخوردم که هیچ جوره حل نمیشه 
      یه پلاگین به اسم تایتان فریمورک دارم که برای قالب اپشن پنل میسازه ولی تو بخش داینامیک سازی استایل ها گیر کردم برای مثال میخوام کاربر رنگ سایت رو انتخاب کنه اما چجوری میتونم متغیر php  رو داخل استایل قرار بدم که اجرا بشه ؟ اگه میشه با مثال توضیح بدید چون چنتا راه حل دیدم اما مشکلم رو حل نکرد
    • توسط soma
      سلام دوستان و اساتید 
      من خیلی تازه کارم توی php و برای بخش های زیادی نیاز به راهنمایی واضح تر از تمام آموزشهایی که وجود داره دارم  لطفا دریغ نکنید و راهنمایی کنید 
      اول از همه درباره تابع is_array و in_array سوال دارم ، چطور از این توابع برای دریافت و ارسال اطلاعات برای یک چک باکس استفاده کنم 
      به عنوان مثال تفسیر کد زیر به چه صورت هست
      <?php $name_check_box = isset($name_is_mohem) ? $my_code_name_is_mohem : ''; $name_check_box = ' <div class="checkbox-class">' $my_code_opt_array = array( 'std' => $name_check_box, 'cust_id' => 'mycodeId', 'cust_name' => 'my_code_name_is_mohem[]', 'cust_type' => 'checkbox', 'classes' => '', 'return' => true, 'extra_atr' => (is_array($my_code_name_is_mohem) && in_array($name_check_box , $my_code_name_is_mohem) ? ' checked="checked"' : ''), ); $name_check_box .= $my_code_form_fields->my_code_form($my_code_opt_array); $name_check_box .= '<label class="mycodclass">' . my_code_srt('my_code_name_is_mohem') . '</label> </div>'; ?>  
    • توسط oghyanoos98
      سلام
      پلاگین برای وردپرس مانند سایت idigic رو میخواستیم برای فروش فالوور و لایک اینستاگرام
       فقط بخش سفارششو میخوایم سایت رو داریم خودمون، که اطلاعات یوزر رو از اینستا بگیره مثل سایت بالا و  به ای پی ای ما وصل شه و سفارشش رو اتومات ثبت کنه .
      ممنون