• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
amirali123

چطوری میتونم فایل js را در داخل body فراخوانی کنم؟

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میتونم فایل js را در داخل body فراخوانی کنم؟

میخام داخل index باشه تا با فایل های دیگه کام\لیت نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فولدر header.php فراخوان کن یا بهینه می خواهی توی footer .php فراخوان کن

تاخیر انداختن جاوا اسکریپ پیشنهاد میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فولدر header.php فراخوان کن یا بهینه می خواهی توی footer .php فراخوان کن

تاخیر انداختن جاوا اسکریپ پیشنهاد میشه

من میخام فقط در صفحه اصلی فراخوانی بشه .در حال حاضر دوتا هدر ساختم یکیش برای تمامی صفحاته یکیشم برای صفحه اصلیه که js ها داخلش فراخوانی شده

این مشکلی برای موتور های جستجو پیش نمیاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جاوا اسکریپت رو درون این کد قرار بدید


<?php if(is_home() && !is_paged()):?>
<script type="text/javascript" src="http://site.ir/js/test.js"></script>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جاوا اسکریپت رو درون این کد قرار بدید


<?php if(is_home() && !is_paged()):?>
<script type="text/javascript" src="http://site.ir/js/test.js"></script>
<?php endif;?>

کد رو داخل فایل هدر قرار بدم یا home?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی header.php یا footer.php یا index.php قالب سایتتون بذارید فرقی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی header.php یا footer.php یا index.php قالب سایتتون بذارید فرقی نداره

عمل نمیکنه
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت رو بدید بررسی کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری