amirali123

چطوری میتونم فایل js را در داخل body فراخوانی کنم؟

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میتونم فایل js را در داخل body فراخوانی کنم؟

میخام داخل index باشه تا با فایل های دیگه کام\لیت نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فولدر header.php فراخوان کن یا بهینه می خواهی توی footer .php فراخوان کن

تاخیر انداختن جاوا اسکریپ پیشنهاد میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فولدر header.php فراخوان کن یا بهینه می خواهی توی footer .php فراخوان کن

تاخیر انداختن جاوا اسکریپ پیشنهاد میشه

من میخام فقط در صفحه اصلی فراخوانی بشه .در حال حاضر دوتا هدر ساختم یکیش برای تمامی صفحاته یکیشم برای صفحه اصلیه که js ها داخلش فراخوانی شده

این مشکلی برای موتور های جستجو پیش نمیاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جاوا اسکریپت رو درون این کد قرار بدید


<?php if(is_home() && !is_paged()):?>
<script type="text/javascript" src="http://site.ir/js/test.js"></script>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جاوا اسکریپت رو درون این کد قرار بدید


<?php if(is_home() && !is_paged()):?>
<script type="text/javascript" src="http://site.ir/js/test.js"></script>
<?php endif;?>

کد رو داخل فایل هدر قرار بدم یا home?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی header.php یا footer.php یا index.php قالب سایتتون بذارید فرقی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی header.php یا footer.php یا index.php قالب سایتتون بذارید فرقی نداره

عمل نمیکنه
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت رو بدید بررسی کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری