dark master

مشکل با ترجمه قالب

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من قبلا قالبم رو ترجمه کردک و همه کارهای مربوط به ترجمه رو درست انجام دادم و مشکلی نداشتم تا اینکه چنتا کلمه جدید به قالبم اضافه کردم ، اما در فایل ترجمه اونارو نشون نمیده که ترجمشون کنم،... مشکل از چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، کد هایی که میخواین اضافه کنین باید با توجّه به قابلیّت پشتیبانی از ترجمه اضافه بشن.

یه نمونه از کد هایی که از قبل بوده و یه نمونه از کد هایی که شما اضافه کردین رو بذارین تا بررسی کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، کد هایی که میخواین اضافه کنین باید با توجّه به قابلیّت پشتیبانی از ترجمه اضافه بشن.

یه نمونه از کد هایی که از قبل بوده و یه نمونه از کد هایی که شما اضافه کردین رو بذارین تا بررسی کنیم.

اینا کدایی هست که از قبل بوده و درتس کار میکنن:


<div class="dl-box">
<?php if( get_field('torrent_dl')):?>
<div class="trnt-head"><h3><?php _e('Torrent Download', 'record'); ?></h3><div class="torrent"><?php echo get_field('torrent_dl');?></div></div>
<div class="dl-head"><h3><?php _e('Download With Mirror link(s)', 'record'); ?></h3><div class="dl-link"><?php echo get_field('download_link');?></div></div>
<?php endif;?>
</div>
<div class="related">
<h6><?php _e('related post', 'record'); ?></h6>

اینم کدای جدید که فراخوانی نمیشن:


<li><?php _e('Imdb Rating : ', 'record'); ?><?php imdbi('imdbRating'); ?>/10 <?php _e(' from ', 'record'); ?><span class="imdbVotes"><?php imdbi('imdbVotes'); ?></span></li><br>
<li><?php _e('Metascore : ', 'record'); ?><?php imdbi('Metascore'); ?>/100</li><br>
<li><?php _e('Released : ', 'record'); ?><?php imdbi('Released'); ?></li><br>
<li><?php _e('Genre : ', 'record'); ?><?php imdbi('Genre'); ?></li><br>
<li><?php _e('Director(s) : ', 'record'); ?><?php imdbi('Director'); ?></li><br>
<li><?php _e('Writer(s) : ', 'record'); ?><?php imdbi('Writer'); ?></li><br>
<li style="line-height: 16px;"><?php _e('Stars : ', 'record'); ?><?php imdbi('Actors'); ?></li><br>
<li><?php _e('Runtime : ', 'record'); ?><?php imdbi('Runtime'); ?></li><br>
<li><?php _e('Country : ', 'record'); ?><?php imdbi('Country'); ?></li><br>
<li><?php if(get_field('encoder') ) { ?><?php _e('Encoder : ', 'record'); ?><?php echo get_field('Encoder');?><br><?php } ?></li>
<li style="line-height: 16px;"><?php _e('Awards : ', 'record'); ?><?php imdbi('Awards'); ?></li><br>

در ضمن کد های دیگه ای هم در فایل های comment.php وامتحان کردم بازم همین مشکل بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بعد از تغییر، فایل .po رو آپدیت کردید تا موارد جدید اضافه بشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بعد از تغییر، فایل .po رو آپدیت کردید تا موارد جدید اضافه بشه؟

بله اما انجام نشد و لغات جدید برای ترجمه اضافه نشدن!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. به احتمال زیاد آدرس توی poedit غلط هست. منظورم آدرسی هست که اسکن میکنه اونجایی که . و .. میگذارید اگر اون درست بود فراخوانی تابع textdomain رو به ابتدای فایل فانکشن انتقال بدید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. به احتمال زیاد آدرس توی poedit غلط هست. منظورم آدرسی هست که اسکن میکنه اونجایی که . و .. میگذارید اگر اون درست بود فراخوانی تابع textdomain رو به ابتدای فایل فانکشن انتقال بدید.

موفق باشید.

درسته مشکل از همون ادرس اشتباه بود و الان اومدم بگم حلش کردم که دیدم شما این پستو گذاشتید ... قبلا از wamp نسخه قدیمی برای لوکال استفاده میکردم الان دارم از xamp استفاده میکنم و همین اختلاف ادرس به وجود اورده بود ، البته یک کد داخل فایل single بود که اونهم مشکل ایجاد میکرد و با برداشتنش حل شد

به هر حال ممنون از همه

ویرایش شده در توسط dark master
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری