elshan

مشکل با فیدبرنر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من فیدبرنر سایتم فعاله اما وقتی پست جدید ارسال می کنم به اعضای فیدبرنر سایت من هیچ ایمیلی ارسال نمی شه.مشکل چیست؟(آدرس سایت در امضا)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

این مشکل می تونه بخاطر چند عامل باشه .ولی به احتمال زیاد مشکل تون فعال نبودن اشتراک ایمیلی هست.

داخل تنظیمات خود فید برنر سایت ؛ چک کنین که اشتراک ایمیلی فعال باشه (چون در حالت عادی غیر فعاله...)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

این مشکل می تونه بخاطر چند عامل باشه .ولی به احتمال زیاد مشکل تون فعال نبودن اشتراک ایمیلی هست.

داخل تنظیمات خود فید برنر سایت ؛ چک کنین که اشتراک ایمیلی فعال باشه (چون در حالت عادی غیر فعاله...)

سلام تشکر.نه اون فعاله اصلا فعاله که کد نمایش فرم عضویت رو به من داده دیگه.عامل های دیگه چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این موارد رو بررسی کنید :

آدرس rss سایت خودتون رو درست داده باشید

تنظیمات فیدبرنر رو چک کنید ببینید ارسال در هر بار بروزرسانی هستش یا زمان بندی خاصی یا ....

تنظیمات رو یک بار دیگه چک کنید و ذخیره رو بزنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این موارد رو بررسی کنید :

آدرس rss سایت خودتون رو درست داده باشید

تنظیمات فیدبرنر رو چک کنید ببینید ارسال در هر بار بروزرسانی هستش یا زمان بندی خاصی یا ....

تنظیمات رو یک بار دیگه چک کنید و ذخیره رو بزنید

سلام.آدرس فید من درست هست.

Email Subscriptions فعال هست.الان میمونه زمانش که اونم روی 11 صبح اال 1 بعد از ظهر. چیز دیگه ای نباید فعال باشه؟ لطفا انگلیسیش رو بگین تا بهتر بتونم تنظیم کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان لطفا کمک کنید با تشکر ضروریه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب اگر فعاله شما به اون لینک برین و تو اونجا قسمت :

View Subscriber Details رو بزن ببین کاربرایی که ثبت کردن ایمیلشونو در حالت Unverified هستن یا حالت Active

اگر Active باشه که باید ارسال کنه و اگر نباشه یعنی کاربر لینک تاییدی که گوگل فرستادرو کلیک نکرده

راستی چک کن ببین تیک Send me an email whenever people unsubscribe (will be sent to your "from" address). زده شده یا نه

اگر همه اینا درست بود پس حتمن مشکل از rss سایتت هست

یا اگر 100% مطمعنی که درستن همه چی برو فیدبرنر رو حذف کن و دوباره بساز

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب اگر فعاله شما به اون لینک برین و تو اونجا قسمت :

View Subscriber Details رو بزن ببین کاربرایی که ثبت کردن ایمیلشونو در حالت Unverified هستن یا حالت Active

اگر Active باشه که باید ارسال کنه و اگر نباشه یعنی کاربر لینک تاییدی که گوگل فرستادرو کلیک نکرده

راستی چک کن ببین تیک Send me an email whenever people unsubscribe (will be sent to your "from" address). زده شده یا نه

اگر همه اینا درست بود پس حتمن مشکل از rss سایتت هست

یا اگر 100% مطمعنی که درستن همه چی برو فیدبرنر رو حذف کن و دوباره بساز

سلام

خب اگر فعاله شما به اون لینک برین و تو اونجا قسمت :

View Subscriber Details رو بزن ببین کاربرایی که ثبت کردن ایمیلشونو در حالت Unverified هستن یا حالت Active

اگر Active باشه که باید ارسال کنه و اگر نباشه یعنی کاربر لینک تاییدی که گوگل فرستادرو کلیک نکرده

راستی چک کن ببین تیک Send me an email whenever people unsubscribe (will be sent to your "from" address). زده شده یا نه

اگر همه اینا درست بود پس حتمن مشکل از rss سایتت هست

یا اگر 100% مطمعنی که درستن همه چی برو فیدبرنر رو حذف کن و دوباره بساز

ممنون از شما وقتی اون تیکی رو که گفته بودین رو زدم بلافاصله ارسال کرد.راستی چه زمانی مناسب هست روش تنظیم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم

زمانش بستگی به خودتون داره

ولی بهتره زمانش رو 1 ساعت بعد از ارسال هر مطلب بزارید

برای مثال پیش میاد که بعد از ارسال مطلب یه مشکلی داره مثلن لینکش یا همون پیوند یکتاش رو یادتون رفته بزارید و نیاز به ویرایش داره

اما اگر ویرایش کنید صفحه 404 میده به کسی که توی ایمیل کلیک میکنه ( چون شما ویرایش کردین آدرس رو )

پس بهتره بزارید 1 ساعت بعدش که به مشکلی نخورید

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ُلام.اونجا که تنظیم می کنم اصلا 1 ساعت قبل و بعد وجود نداره اونجا فقط ساعت هست... ببینید:

post-681-0-83953200-1351938325_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب بازم بستگی به خودت داره

مثلن ببین مطالبی که میزاری تو کدوم ساعات شبانه روز هست

وقتی مطالبت رو قبل از ظهر میزاری تنظیم کن بعد از ظهر ارسال بشه

یا به نسبت تغییراتی که میدی ساعت رو تنظیم کن

بازم میگم اگر زیاد اشتباه نمیکنی تو پست دادن بهتره همون لحظه بزاری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم میگم اگر زیاد اشتباه نمیکنی تو پست دادن بهتره همون لحظه بزاری

تشکر.منظورت از این جمله چیه؟چطوری همون لحظه بزارم؟بازم میپرسم چطوری روی همون لحظه تنظیم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه بعضی موقه ها توی آدرس و ... اشتباه میشه که باید ویرایش کرد

خود فیدبرنر به طور پیش فرض روی همون لحظه تنظیم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ارس فید بنر سایتم با ادرس http://feeds.feedburner.com/acgih در دسترس هست.

حالا من یک کد را برای استایل دادن به عضویت کاربران در خبرنامه از سایت جی فان گرفتم.و یکسری تغییرات را در ان انجام دادم و در سایت خودم قرار دادم. اما موقعی که ایمیلمو برای اشتراک گذاری میدم ایمیل فعال سازی که به ایمیلم میاد از طرف سایت جی فان هست. میشه کدی که قرار دادمو برام اصلاحش کنید و برای سایتم تنظیمش کنید.ممنون

<!-- .entry /-->

<b:if cond='data:blog.url != data:blog.homepageUrl'><div id="subscribe-box-sbm">

<div class="white-border">

<div class="subscribe-box-sbm-wrap">

<h4>عضویت در خبرنامه</h4>

<p>تازه ترین مطالب سایت را در ایمیلتان داشته باشید</p>

<form id="subscribe" onsubmit="window.open( 'http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=acgih', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true" target="popupwindow" method="post" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify">

<input id="subbox" type="email" name="email" onblur="if ( this.value == '' ) { this.value = 'ادرس ایمیل را وارد کنید...' } " onfocus=" if ( this.value == 'ادرس ایمیل را وارد کنید...') { this.value = '' }" value="ادرس ایمیل را وارد کنید...">

<input type="hidden" value="acgih" name="uri">

<input type="hidden" value="en_US" name="loc">

<input id="subbutton" type="submit" value="ثبت عضویت">

<p>ایمیل تایید عضویت ، برای شما ارسال می شود !</p>

<div class="fb-counter-img"><a href="http://feedburner.google.com/acgih" rel="nofollow"><img src="http://feeds.feedburner.com/~fc/acgih?bg=00CC33&fg=FFFFFF&anim=1" height="26" width="88" style="border:0" alt="" /></a></div>

</form>

</div>

</div>

</div>

<style>

#subscribe-box-sbm {

background-color: #f5f5f5;

border: 10px solid #e4e4e4;

margin-top: 30px;

}

#subscribe-box-sbm .white-border {

border: 1px solid #fff;

}

.subscribe-box-sbm-wrap {

background: url("http://jifun.ir/wp-content/uploads/2013/12/335f6cca73ae8be01.png") no-repeat scroll left top transparent;

margin: -17px -18px;

overflow: hidden;

padding: 45px 30px 40px;

text-align: center;

text-shadow: 1px 1px #fff;

}

.subscribe-box-sbm-wrap h4 {

text-align: center;

font-size: 26px;

}

.subscribe-box-sbm-wrap p {

margin: 0 35px 20px;

text-align: center;

}

.subscribe-box-sbm-wrap input[type=email] {

background: url("http://jifun.ir/wp-content/uploads/2013/12/36204a232d57d90f1.png") no-repeat scroll left center #fff;

box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;

color: #999;

font-family: 'proxima-nova',sans-serif;

font-size: 12px;

margin: 0 5px;

padding: 15px 0 15px 45px;

width: 40%;

}

.subscribe-box-sbm-wrap input[type=submit] {

box-shadow: 0 1px 1px blue;

font-size: 14px;

font-weight: bold;

padding: 10px 15px;

text-transform: uppercase;

}

input[type=submit] {

font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;

font-size: 14px;

height:45px;

color: white;

cursor: pointer;

background-color:#0090ff;

border-radius: 20px;

border: 5px none #ECEAE5;

padding: 11px 20px 9px 20px;

margin: 10px 10px 10px 0px;

}

</style></b:if>

<br>

<!-- .entry /-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن این دوتا کد هم برای ثبت عضویت کاربران یادم رفت بزارم.


<form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=acgih', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true"><p>Enter your email address:</p><p><input type="text" style="width:140px" name="email"/></p><input type="hidden" value="acgih" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" value="en_US"/><input type="submit" value="Subscribe" /><p>Delivered by <a href="http://feedburner.google.com" target="_blank">FeedBurner</a></p></form>


<a href="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=acgih&loc=en_US">Subscribe to فید سایت تخصصی ایمنی و بهداشت حرفه ای by Email</a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد ها که من مشکلی ندیدم که بخواد ادرس دهی بکنه فقط عکسها از سایت دیگه بود تنظیمات فیدی که ساختید رو بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم چیزی ندیدم جز همون ادرس عکسا نمیدونم مشکلش از کجاسو گیجم کرده.

موقع درست کردن فیدبرنر همه تنظماتشو انجام دادم. باید حتما یک مشکل داشته باشه :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش درست شد

باید ادرس اون عکسها که مال سایت جی فان بود برمیداشتم. عکساشو توی هاست خودم اپلود کردم درست شد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟