elshan

مشکل با فیدبرنر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.من فیدبرنر سایتم فعاله اما وقتی پست جدید ارسال می کنم به اعضای فیدبرنر سایت من هیچ ایمیلی ارسال نمی شه.مشکل چیست؟(آدرس سایت در امضا)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

این مشکل می تونه بخاطر چند عامل باشه .ولی به احتمال زیاد مشکل تون فعال نبودن اشتراک ایمیلی هست.

داخل تنظیمات خود فید برنر سایت ؛ چک کنین که اشتراک ایمیلی فعال باشه (چون در حالت عادی غیر فعاله...)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

این مشکل می تونه بخاطر چند عامل باشه .ولی به احتمال زیاد مشکل تون فعال نبودن اشتراک ایمیلی هست.

داخل تنظیمات خود فید برنر سایت ؛ چک کنین که اشتراک ایمیلی فعال باشه (چون در حالت عادی غیر فعاله...)

سلام تشکر.نه اون فعاله اصلا فعاله که کد نمایش فرم عضویت رو به من داده دیگه.عامل های دیگه چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این موارد رو بررسی کنید :

آدرس rss سایت خودتون رو درست داده باشید

تنظیمات فیدبرنر رو چک کنید ببینید ارسال در هر بار بروزرسانی هستش یا زمان بندی خاصی یا ....

تنظیمات رو یک بار دیگه چک کنید و ذخیره رو بزنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این موارد رو بررسی کنید :

آدرس rss سایت خودتون رو درست داده باشید

تنظیمات فیدبرنر رو چک کنید ببینید ارسال در هر بار بروزرسانی هستش یا زمان بندی خاصی یا ....

تنظیمات رو یک بار دیگه چک کنید و ذخیره رو بزنید

سلام.آدرس فید من درست هست.

Email Subscriptions فعال هست.الان میمونه زمانش که اونم روی 11 صبح اال 1 بعد از ظهر. چیز دیگه ای نباید فعال باشه؟ لطفا انگلیسیش رو بگین تا بهتر بتونم تنظیم کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان لطفا کمک کنید با تشکر ضروریه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب اگر فعاله شما به اون لینک برین و تو اونجا قسمت :

View Subscriber Details رو بزن ببین کاربرایی که ثبت کردن ایمیلشونو در حالت Unverified هستن یا حالت Active

اگر Active باشه که باید ارسال کنه و اگر نباشه یعنی کاربر لینک تاییدی که گوگل فرستادرو کلیک نکرده

راستی چک کن ببین تیک Send me an email whenever people unsubscribe (will be sent to your "from" address). زده شده یا نه

اگر همه اینا درست بود پس حتمن مشکل از rss سایتت هست

یا اگر 100% مطمعنی که درستن همه چی برو فیدبرنر رو حذف کن و دوباره بساز

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب اگر فعاله شما به اون لینک برین و تو اونجا قسمت :

View Subscriber Details رو بزن ببین کاربرایی که ثبت کردن ایمیلشونو در حالت Unverified هستن یا حالت Active

اگر Active باشه که باید ارسال کنه و اگر نباشه یعنی کاربر لینک تاییدی که گوگل فرستادرو کلیک نکرده

راستی چک کن ببین تیک Send me an email whenever people unsubscribe (will be sent to your "from" address). زده شده یا نه

اگر همه اینا درست بود پس حتمن مشکل از rss سایتت هست

یا اگر 100% مطمعنی که درستن همه چی برو فیدبرنر رو حذف کن و دوباره بساز

سلام

خب اگر فعاله شما به اون لینک برین و تو اونجا قسمت :

View Subscriber Details رو بزن ببین کاربرایی که ثبت کردن ایمیلشونو در حالت Unverified هستن یا حالت Active

اگر Active باشه که باید ارسال کنه و اگر نباشه یعنی کاربر لینک تاییدی که گوگل فرستادرو کلیک نکرده

راستی چک کن ببین تیک Send me an email whenever people unsubscribe (will be sent to your "from" address). زده شده یا نه

اگر همه اینا درست بود پس حتمن مشکل از rss سایتت هست

یا اگر 100% مطمعنی که درستن همه چی برو فیدبرنر رو حذف کن و دوباره بساز

ممنون از شما وقتی اون تیکی رو که گفته بودین رو زدم بلافاصله ارسال کرد.راستی چه زمانی مناسب هست روش تنظیم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم

زمانش بستگی به خودتون داره

ولی بهتره زمانش رو 1 ساعت بعد از ارسال هر مطلب بزارید

برای مثال پیش میاد که بعد از ارسال مطلب یه مشکلی داره مثلن لینکش یا همون پیوند یکتاش رو یادتون رفته بزارید و نیاز به ویرایش داره

اما اگر ویرایش کنید صفحه 404 میده به کسی که توی ایمیل کلیک میکنه ( چون شما ویرایش کردین آدرس رو )

پس بهتره بزارید 1 ساعت بعدش که به مشکلی نخورید

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ُلام.اونجا که تنظیم می کنم اصلا 1 ساعت قبل و بعد وجود نداره اونجا فقط ساعت هست... ببینید:

post-681-0-83953200-1351938325_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب بازم بستگی به خودت داره

مثلن ببین مطالبی که میزاری تو کدوم ساعات شبانه روز هست

وقتی مطالبت رو قبل از ظهر میزاری تنظیم کن بعد از ظهر ارسال بشه

یا به نسبت تغییراتی که میدی ساعت رو تنظیم کن

بازم میگم اگر زیاد اشتباه نمیکنی تو پست دادن بهتره همون لحظه بزاری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم میگم اگر زیاد اشتباه نمیکنی تو پست دادن بهتره همون لحظه بزاری

تشکر.منظورت از این جمله چیه؟چطوری همون لحظه بزارم؟بازم میپرسم چطوری روی همون لحظه تنظیم کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه بعضی موقه ها توی آدرس و ... اشتباه میشه که باید ویرایش کرد

خود فیدبرنر به طور پیش فرض روی همون لحظه تنظیم هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ارس فید بنر سایتم با ادرس http://feeds.feedburner.com/acgih در دسترس هست.

حالا من یک کد را برای استایل دادن به عضویت کاربران در خبرنامه از سایت جی فان گرفتم.و یکسری تغییرات را در ان انجام دادم و در سایت خودم قرار دادم. اما موقعی که ایمیلمو برای اشتراک گذاری میدم ایمیل فعال سازی که به ایمیلم میاد از طرف سایت جی فان هست. میشه کدی که قرار دادمو برام اصلاحش کنید و برای سایتم تنظیمش کنید.ممنون

<!-- .entry /-->

<b:if cond='data:blog.url != data:blog.homepageUrl'><div id="subscribe-box-sbm">

<div class="white-border">

<div class="subscribe-box-sbm-wrap">

<h4>عضویت در خبرنامه</h4>

<p>تازه ترین مطالب سایت را در ایمیلتان داشته باشید</p>

<form id="subscribe" onsubmit="window.open( 'http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=acgih', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true" target="popupwindow" method="post" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify">

<input id="subbox" type="email" name="email" onblur="if ( this.value == '' ) { this.value = 'ادرس ایمیل را وارد کنید...' } " onfocus=" if ( this.value == 'ادرس ایمیل را وارد کنید...') { this.value = '' }" value="ادرس ایمیل را وارد کنید...">

<input type="hidden" value="acgih" name="uri">

<input type="hidden" value="en_US" name="loc">

<input id="subbutton" type="submit" value="ثبت عضویت">

<p>ایمیل تایید عضویت ، برای شما ارسال می شود !</p>

<div class="fb-counter-img"><a href="http://feedburner.google.com/acgih" rel="nofollow"><img src="http://feeds.feedburner.com/~fc/acgih?bg=00CC33&fg=FFFFFF&anim=1" height="26" width="88" style="border:0" alt="" /></a></div>

</form>

</div>

</div>

</div>

<style>

#subscribe-box-sbm {

background-color: #f5f5f5;

border: 10px solid #e4e4e4;

margin-top: 30px;

}

#subscribe-box-sbm .white-border {

border: 1px solid #fff;

}

.subscribe-box-sbm-wrap {

background: url("http://jifun.ir/wp-content/uploads/2013/12/335f6cca73ae8be01.png") no-repeat scroll left top transparent;

margin: -17px -18px;

overflow: hidden;

padding: 45px 30px 40px;

text-align: center;

text-shadow: 1px 1px #fff;

}

.subscribe-box-sbm-wrap h4 {

text-align: center;

font-size: 26px;

}

.subscribe-box-sbm-wrap p {

margin: 0 35px 20px;

text-align: center;

}

.subscribe-box-sbm-wrap input[type=email] {

background: url("http://jifun.ir/wp-content/uploads/2013/12/36204a232d57d90f1.png") no-repeat scroll left center #fff;

box-shadow: 0 0 5px #ccc inset;

color: #999;

font-family: 'proxima-nova',sans-serif;

font-size: 12px;

margin: 0 5px;

padding: 15px 0 15px 45px;

width: 40%;

}

.subscribe-box-sbm-wrap input[type=submit] {

box-shadow: 0 1px 1px blue;

font-size: 14px;

font-weight: bold;

padding: 10px 15px;

text-transform: uppercase;

}

input[type=submit] {

font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;

font-size: 14px;

height:45px;

color: white;

cursor: pointer;

background-color:#0090ff;

border-radius: 20px;

border: 5px none #ECEAE5;

padding: 11px 20px 9px 20px;

margin: 10px 10px 10px 0px;

}

</style></b:if>

<br>

<!-- .entry /-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن این دوتا کد هم برای ثبت عضویت کاربران یادم رفت بزارم.


<form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=acgih', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true"><p>Enter your email address:</p><p><input type="text" style="width:140px" name="email"/></p><input type="hidden" value="acgih" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" value="en_US"/><input type="submit" value="Subscribe" /><p>Delivered by <a href="http://feedburner.google.com" target="_blank">FeedBurner</a></p></form>


<a href="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=acgih&loc=en_US">Subscribe to فید سایت تخصصی ایمنی و بهداشت حرفه ای by Email</a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد ها که من مشکلی ندیدم که بخواد ادرس دهی بکنه فقط عکسها از سایت دیگه بود تنظیمات فیدی که ساختید رو بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم چیزی ندیدم جز همون ادرس عکسا نمیدونم مشکلش از کجاسو گیجم کرده.

موقع درست کردن فیدبرنر همه تنظماتشو انجام دادم. باید حتما یک مشکل داشته باشه :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش درست شد

باید ادرس اون عکسها که مال سایت جی فان بود برمیداشتم. عکساشو توی هاست خودم اپلود کردم درست شد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم