• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mahdi.a

مشکل در تگهای h1,h2,h3, ...

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، من خودم یه قالب طراحی کردم ، همه جاش اوکیه ، فقط تنها مشکلی داره تو همین تگهای h1,h2,h3,h4 ، یعنی اون قسمتهای که این تگها به کار رفته کلا فونتش بزگ و بهم ریخته هست ، به نظر شما مشکل کجاست ، اگرم نیاز به انلاین بودن سایته بگید تا بیارم بالا تا اوکی کنید .؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به صورت پیش فرض مرورگر استایل خودش رو اعمال میکنه ( اگر شما استایل ننوشته باشید

اگر میخوای خودت استایل بدی در css باید اینکارو کنی مثلن :


h1,h2,h3,h4{
font:normal 11px tahoma;
}

یا هر خاصیتی که میخوای بده

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من الان روی یک وردپرس دیگه قالب رو نصب کردم درست بود ولی وقتی روی وردپرس خودم نصب میکنم خراب میشه ، با این اوصاف مشکل کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه شدم از افزونه بود حل شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ، عزیزان روی قالب جدید بنده همه چی اوکی شده ، فقط تنها مشکلی که داره اینه که ، مثلا من وقتی پست فیلم میدم میام اون متنهاشو اعم از نویسنده ، کارگردان ... رو میزارم تو یک جدول که منظم باشه ولی حالا رو قالب جدیدی تمام فونتهای که داخل این جدولها نوشته شده همه بزرگن ، خیلی بزگ شدن الان باید چه کار کنم ، راهی چیزی هست که بشه اینا رو درست کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببینید شما اگر به چیزی استایل ندید ، خود مرورگر یه سری استایل پیش فرض داره که اعمال میکنه

حالا شما باید ببینید به اون جدولی که میگید چی داده شده مثلن li داده شده یا h داده شده یا ....

بعد داخل css به راحتی میتونید هر کاری باهاش کنید

مثل همون کاری که روی h1,h2 و ... کردی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان بحث اینه که من اصلا این کدها رو همین جوری زدم ، یعنی نیومدم خودم کد گذاری کنم ، اومدم تو فرونت پیچ تو قسمت دیزاین فقط اونچیزی رو میخواستم در اوردم و اصلا به کدها دقت نکردم ، الان هم که نگاه میکنم نه li داره نه h ، فقط اومده بین تیبل ساخته ، یک نمونه از کد :


<table border="0" width="500" bgcolor="#000000" height="17" align="center">
<tr>
<td>
<p align="center"><font color="#FFFFFF"><strong style="font-weight: 400">دانلود
آهنگ جدید</strong> و فوق العاده زیبای </font><font color="#FFFF99">مسیا</font><font color="#FFFFFF">
به نام دلتنگی</font></td>
</tr>
</table>

در ضمن این جدولها روی قالب قبلی درست بود و هیچ مشکلی نداشت ... الان چی ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببن یه کم دقت کن من مثال زدم که مثلن li اضافه کرده

الآن توی کدهاتو ببین تو با همه نوع میتونی استایل بدی

مثلن استایل بدی که :


td{
font:normal 11px tahoma;
color:#ff6600;
}
p{
font:normal 11px tahoma;
color:#ff6600;
}

و خیلی راه های دیگه

توی html هر تگی که به کار ببری میتونی توی css بهش استایل دلخواهتو بدی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز دستت درد نکنه ، درست شد ، فقط یه سوال : الان این کدی که ما تو استایل اضافه کردیم ، [ . ] نمی بایست بهش بدیم ، چون [ . ] فقط مربوط به class ؟ درسته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم

نه نیازی نیست چون شما توی کدهاتون کلاس خاصی ندادید بهش

اگر توی کدهاتون مثلن به این شکل کلاس بدین :


<p class="matn">.........</p>

اونوقته که توی css باید نقطه ( . ) قرار بدی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست درست ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری