• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من هرکاری میکنم نمیتونم به سایتم وارد شم؟

آدرس سایت : mashinsaz.com

کسی میدونه مشکل از کجاست!

میشه کمک کنید خیلی واسم مهمه؟

عکس خطا پیوست شد.

ممنون از همگی

post-8088-0-31802000-1435119342_thumb.jp

ویرایش شده در توسط downloadir
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. به پوشه پلاگین هاتون برید و cystat رو rename کنید تا سایت بالا بیاد. این که مشکلش چی هست رو نمیدونم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت بالا میاد ولی وارد مدیریت وردپرس نمیشه!!

مشکل سر اینه که من هرچی یوزر و پسورد وارد میکنم هی خطا میده!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با غیرفعال کردن افزونه حل نشد؟ فایل فانکشن رو پیوست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

همینطور که گفتند به پوشه پلاگین ها برید و پوشه

cystat رو تغیر نام بدید مشکلتون حل میشه . این افزونه مشکل ساز شده

الان سایتتون رونگاه کردم هنوز افزونه فعال بود

ویرایش شده در توسط Milad Rafi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون از راهنمایی خوبتون

دست همگی درد نکنه!

با تغییر نام افزونه مشکل حل شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vahid13600
      با سلام وخدا قوت خدمت دوستان گرامی
      بنده افزونه ای میخوام که کاربر بتونه بعد وارد شدن در سایت،به فایل ها و تصاویرخاصی دسترسی پیدا کنه.
      ونیازی نیست خودش ثبت نام انجام بده فقط نام کاربری ورمز بهش میدیم تا وارد بشه و به فایلهای مدنظر ما دسترسی داشته باشه.
      خیلی ممنون میشم کمکم کنین.
    • توسط science1391ir
      سلام من از طریق یک افزونه ادرس ورود به ودرپرس را تغییر دادم و حالا وقتی اون ادرسو میزنم صفحه سفید میاره میدونم ادرس ورود به
      ادرس: mohsenhaggi.ir/login یا ادرس mohsenhaggi.ir/?login تغییر یافته اما وقتی میزنم نمیاره
      اسم افزونه هم که از خود وردپرس نصب کردم اینه Rename wp-login
      مسیر نصب در سی پنل هم اینه
      public_html/wp-content/plugins/rename-wp-login
      لطفا کمکم کنید
      و ضمنا اخرین باز وقتی خارج شدم این ادرس را کپی کردم که در مرور گرم بود
      http://mohsenhaggi.ir/?login&loggedout=true
      چیگار کنم درست بشه کمکم کنید
    • توسط asemon14
      با سلام خدمت وردپرس کاران
      من اومدم انجمن ویبولتین و سایت وردپرسم رو بهم با افزونه vbsso متصل کردم
      همه چی هم درسته و ورود و ثبنام هر دو سیستم با هم انجام میشه
      ولی این افزونه vbsso یه ابزارک ورود به سایت داره که من میخوام همین ابزارک رو به یه فرم ورود به صورت پاپ آپ تبدیل کنم.
      من کد ابزارک رو اینجا میزارم و کد فرم پاپ آپ
      لطفا کسی میتونه برام ترکیبش کنه که من بتونم یه دکمه تو فایل هیدر بزارم و فرم ورود و بقیه چیزا مثل ابزارک نشون داده بشه
      ممنون
      کد ابزارک فکر کنم کامل گذاشتمش


      public function widget( $args, $instance ) {
      global $user_ID;
      extract( $args );
      $title = apply_filters( 'widget_title', $instance['title'] );
      if (vbsso_get_platform_config_property(SHAREDAPI_PLATFORM_WORDPRESS, VBSSO_CONFIG_PROPERTY_OVERRIDE_LINKS, true) && get_site_option(VBSSO_NAMED_EVENT_FIELD_LOGIN_VBULLETIN_URL, '') != '') {
      echo $before_widget;
      if ( ! empty( $title ) ) echo $before_title . $title . $after_title;
      $metalinks = '';
      if (!is_user_logged_in()) {
      echo '<form action="' . get_site_option(VBSSO_NAMED_EVENT_FIELD_LOGIN_VBULLETIN_URL, '') . '" method="post">
      <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
      <tr>
      <td><label for="username" style="margin-right:10px;">' . __('نام کاربری') . '</label></td>
      <td><input class="input" type="text" name="vb_login_username" id="vb_username" style="width:100%; padding:3px;" accesskey="u" /></td>
      </tr>
      <tr>
      <td><label for="password" style="margin-right:10px;">' . __('پسورد') . '</label></td>
      <td><input class="input" type="password" name="vb_login_password" id="vb_password" style="width:100%; padding:3px;" /></td>
      </tr>
      </table>
      <label for="vb_cookieuser"><input class="input" type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="vb_cookieuser" accesskey="c" />'.__('به خاطر بسپار').'</label>
      <input class="button-primary" type="submit" value="' . __('ورود') . '" accesskey="s" />
      <input type="hidden" name="do" value="login" />
      </form>';
      $metalinks .= wp_register(null, null, false);
      $metalinks .= '<li><a href="' . wp_lostpassword_url() . '" rel="nofollow">' . __('فراموشی رمز عبور؟') . '</a></li>';
      } else {
      echo '<ul><li style="list-style-type: none;">' . sprintf( __('Howdy, %1$s'), wp_get_current_user()->display_name ) . '!</li></ul>';
      echo '<div id="vbsso_avatar" style="float:left; padding: 3px; border: 1px solid #ddd; border-radius:4px; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; margin-right: 22px;
      margin-left: 5px;
      margin-bottom: 5px;
      margin-top: -25px;
      width:80px; height:100px;">'.get_avatar($user_ID, $size = '100').'</div>';
      $metalinks .= '<li><a href="' . admin_url() . '" rel="nofollow">' . __('مدیریت سایت') . '</a></li>';
      $metalinks .= '<li><a href="' . site_url('wp-admin/profile.php') . '" rel="nofollow">' . __('پروفایل') . '</a></li>';
      $metalinks .= '<li><a href=" ' . wp_logout_url() . '" rel="nofollow">' . __('خروج') . '</a></li>';
      }
      echo '<ul>' . $metalinks . '</ul>';
      echo $after_widget;
      }
      }

      اینم کد برای قرار گرفتن کد ورود در پاپ آپ:


      <a href="#login_form" id="logintop"> <input type="button" value="ورود به سایت" class="red"/></a>
      <!-- END OF TOP PANEL -->
      <!---- POPUP #1 ----->
      <a href="#x" class="overlay" id="login_form"></a>
      <div class="box">
      <h2>ورود به سايت</h2>
      کد لاگین اینجا قرار گیرد


      <a class="close" href="#close"></a>
      </div>
      <!----- END OF POPUP #1 ----->

    • توسط SHOKRE
      دوستان سلام
      من چند روز پیش یک دامنه ir خریدم.وپس از تایید اونو تو کنترل پنل هاستم پارک کردم.بعدش تو قسمت ریدایرکت هم وارد کردم.
      الان هر افزونه ورودی که نصب وفعال سازی می کنم یا وارد نمیشه یا اینکه مشکل داره باهاش. در ضمن هرچی ازکنترل پنل ورد پرسم خارج میشم انگار نه انگار بازم لاگینه.
      اینم بگم که با ادرس قبلی سایتم مشکلی نداره.
      به نظر شما مشکل از کجاست لطفا کمک کنید.
    • توسط saber
      سلام
      من یه صفحه ورود طراحی کردم کار هم میکنه طمانی که در هیدر قرار میدم اما یه مشکل دارم می خوام وقتی کاربر وارد می شه جای گزینه های "نام کاربری و رمز" در بالای سایت آواتارش نمایش داده بشه از چند تا تابع فراخوانی مثل get_avatar استفاده کردم عکس کاربر نمی آید
      چکار باید کنم؟
      این کدی است که استفاده می کنم:


      <?php if (!(current_user_can('is_user_logged_in'))){ ?>
      <div class="shadow_top">
      <a href="#" class="btn-slide" title="نمایش پنل کاربری"></a></div>
      <div class="panel"><div class="panel_right"></div>
      <div class="panel_left">
      <?php if(!is_user_logged_in()) { ?>
      <form method="post" action="<?php echo get_option('home'); ?>/wp-login.php">
      <input type="submit" class="send" value="ورود" />
      <input type="password" class="input" name="pwd" id="pwd" value=" رمز ورود" onblur="if(this.value=='') this.value=' رمز ورود ';" onfocus="if(this.value==' رمز ورود ') this.value='';" />
      <input type="text" class="input" name="log" id="log" value=" نام کاربری" onblur="if(this.value=='') this.value=' نام کاربری';" onfocus="if(this.value==' نام کاربری') this.value='';" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes(home_url()), 1) ?>" size="20"/>
      <?php } else { ?><?php }?>
      </form>
      <?php if(is_user_logged_in()) { ?>
      <?php echo get_avatar( get_the_author_email(), '80' ); ?>
      <?php
      };?>
      </div></div>
      <div class="shadow_bottom"></div>
      <?php
      };?>