PREMIUMIHA

مشکل: زمان طولانی لود پیج بخاطر فایل admin-ajax.php

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان. مدتی است که صفحات سایت وردپرسی ما (Bestchina.ir) خیلی دیر لود میشه، یعنی مدت زیادی رو از زمان کلیک کردن تا زمان لود صفحه بافر میکنه و بعد شروع میکنه به لود کردن صفحه! طبق سایت http://tools.pingdom.com فایل admin-ajax.php زمان لود فوق العاده زیادی رو به خودش اختصاص داده. هم خودم و هم هاستینگ گفته که احتمال زیاد بدلیل همین فایل هست. بازهم از شما دوستان خواهش میکنم اگر می توانید کمکی در این کنید ممنون میشم. درضمن روی سایت افزونه کش نصب هس و سرعت نسبتا خوبه اما بدون کش و بخصوص تو پنل مدیریت که هیچ گونه کشی اعمال نمیشه سرعت لود خیلی پایین هست طوریکه برای لود هر صفحه حدود 10-15 ثانیه بافر میشه و بعد لود میشه. بعضی مواقع اصلا صفحه لود نمیشه و صفحه همون سفید میمونه و باید دوباره رفرش کنی (این اخطار توی تب بالای مرورگر میاد: ERROR: The requested URL could not be retrieved) و بعضی مواقع هم که صفحه لود نمیشه پیغامی از طرف هاستینگ قبلیم میاد! تصویرش رو گذاشتم:

bes.jpg

درضمن میزان مصرف رم هم زیاد شده (از 2 گیگ رم همیشه بین 1.5 تا 2.0 متغیر هست). مصرف پهنای باند سایتمون همیشه بالا بوده (حدود ماهی 300 گیگ).

لیست افزونه های نصب شده:

Add From Server

Ajaxy Live Search

Akismet

BackWPup

CM Tooltip Glossary

Google XML Sitemaps

iThemes Security

Revolution Slider

Ultimate TinyMCE

W3 Total Cache

ووکامرس

Woocommerce Advanced Bulk Edit

WooCommerce Product Add-ons

WordPress SEO

wp-jalali

Z-News

درگاه بانک ملت ووکامرس

ووکامرس پارسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی می تونه کمکی کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من هم مانند دوستمون که مشکلشون رو مطرح کردند ، همیشه در تست سرعت وب سایتم ، wait بسیار بالایی رو برای

فایل admin-ajax.php مشاهده میکنم ، این مورد به چه علت هست و چطور میشه حلش کرد ؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکی از دوستان کمک کنه ...

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟