mehrdad024

پشتیبانی نکردن پوسته از سایت مپ

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشین

من یه پوسته دانلود کردم و تو سایتم بارگذاری کردم و کامل بالا میاد و هیچ مشکلی نداره

فقط نمیتونم براش یه سایت مپ بسازم ( در پوسته های پیشفرض وردپرس سایت مپ به خوبی کار میکنه و تو گوگل ثبت میشه )

ولی تو این پوسته وقتی هم میسازم تو گوگل ثبت نمیشه و این ارور رو میده

unsupprted file format

چجوری میتونم ثبتش کنم؟؟

تروخدا زود جواب بدین خیلی مهمه الان سایتم خوابیده و همه ی بازدیدام از دست رفته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از همین افزونه ای که گفتین استفاده میکنم

وقتی قالب پیشفرض وردپرس رو قرار میدم برا سایتم سایت مپ به صورت کامل بارگذاری میشه و تو گوگل هم ثبت میشه

ولی من قالب جدیدم رو انتخاب میکنم سایت مپ اینجوری میشه

http://www.momtazfun.ir/sitemap.xml

من یکم تحقیق کردم تو سایتای خارجی نوشته بودن با پاک کردن فاصله ها در فایل functions.php این مشکل حل میشه و حل هم شد ولی تو وبمستر گوگل ثبت نمیشه و ارور

Unsupported file format رو میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

مشکل از فایل فانکشن قالب شما می باشد

برای این کار فاصله بین تگ های شروع و پایان پی اچ پی را حذف نمایید مشکل شما حل خواهد شد

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فاصله ها رو پاک کردم سایت مپ به خوبی باز شد

http://www.momtazfun.ir/sitemap.xml

ولی تو وبمستر گوگل تو قسمت ثبت سایت مپ این ارور Unsupported file format رو میده تو عکس هم میتونید مشاهده کنید

fmke_capture2.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش ساخت نقشه سایت در وردپرس با افزونه google sitemap generator

مورد مشکل برای بخش feed هم وجود داره ؟؟

برای موردی که گفته شد خطوط اضافی رو پاک کنید مقاله زیر می تونه براتون مناسب باشه

رفع خطای feed سایت وردپرس خط فاصله ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دادا بخش feed سایتم بالا میاد

http://www.momtazfun.ir/feed

فاصله ها رو پاک کردم سایت مپم بالا میاد ولی تو گوگل ثبت نمیشه عکسش رو هم بالا فرستادم

چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم که سایت مپم ثبت بشه و ارور Unsupportfet file format رو نده ؟؟؟

تروخدا راهنمای کنید خیلی مهمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بچه ها راهنمایی کنید دیگه گیرم بخدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بچه ها راهنمایی کنید دیگه گیرم بخدا

با سلام

این دو لینک رو مطالعه نمایید

http://webmasters.stackexchange.com/questions/16412/unsupported-file-format-of-sitemap-google

https://wordpress.org/support/topic/unsupported-file-format-errors-google-webmaster-tools

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه افزونه دیگه نصب کردم مشکل حل شد ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟