5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.

خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .

سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :

http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx

خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.

در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.

این آدرس www.veranix.com

ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟

و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟

از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )

پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .

پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.

خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .

سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :

http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx

خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.

در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.

این آدرس www.veranix.com

ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟

و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟

از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )

پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .

پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون

درود

تستش کردم سرعت لودش خوبه، احتمالا مشکل از ISP شماست.

ولی برای اینکه بازم بهتر شه، با استفاده از افزونه W3 Total Cache، کش مرورگرتون رو فعال کنید و فایل های css و js رو هم combine کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امتحان شد ، با سرعت عالی بارگذاری میشه.

امّا برای خالی نبودن عریضه اعمال زیر رو انجام بدید تا درصد Page Speedتون بالا تر بره.

کد زیر رو در فایل functions.php اضافه کنید تا مشکل Remove query strings from static resources حل بشه


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

تعداد جاوا اسکریپت ها رو تا حد ممکن کم کنید (یعنی اون ها رو با هم ادغام) و در آخرین مرحله جهت لود شدن قرار بدید (یعنی بعد از اینکه استایل ها به پایان رسید ، فایل های .js نباید زودتر از فایل های .css فراخوانی بشن)

نسخه های پیشنهاد شده در Minify CSS و Minify Javascript رو جایگزین نسخه های اصلی کنید (توجّه داشته باشید که از نسخه های اصلی همواره یه نسخه پشتیبان داشته باشید)

فایل فراخوانی شده توسط Avoid CSS @import رو به وسیله HTML فراخوانی کنید

فایل های Inline small Javascript و Inline small CSS رو با فایل های استایل و جاوا اسکریپت اصلیتون ادغام کنید ، فایل مورد نظر رو پاک کنید! توجّه داشته باشید که جهت جلوگیری از خطای 404 باید کد هایی که این فایل ها رو فراخوانی میکنند هم پاک کنید

__________________

موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

تستش کردم سرعت لودش خوبه، احتمالا مشکل از ISP شماست.

ولی برای اینکه بازم بهتر شه، با استفاده از افزونه W3 Total Cache، کش مرورگرتون رو فعال کنید و فایل های css و js رو هم combine کنید.

ممنون از راهنماییتون

سلام ، امتحان شد ، با سرعت عالی بارگذاری میشه.

امّا برای خالی نبودن عریضه اعمال زیر رو انجام بدید تا درصد Page Speedتون بالا تر بره.

کد زیر رو در فایل functions.php اضافه کنید تا مشکل Remove query strings from static resources حل بشه


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

تعداد جاوا اسکریپت ها رو تا حد ممکن کم کنید (یعنی اون ها رو با هم ادغام) و در آخرین مرحله جهت لود شدن قرار بدید (یعنی بعد از اینکه استایل ها به پایان رسید ، فایل های .js نباید زودتر از فایل های .css فراخوانی بشن)

نسخه های پیشنهاد شده در Minify CSS و Minify Javascript رو جایگزین نسخه های اصلی کنید (توجّه داشته باشید که از نسخه های اصلی همواره یه نسخه پشتیبان داشته باشید)

فایل فراخوانی شده توسط Avoid CSS @import رو به وسیله HTML فراخوانی کنید

فایل های Inline small Javascript و Inline small CSS رو با فایل های استایل و جاوا اسکریپت اصلیتون ادغام کنید ، فایل مورد نظر رو پاک کنید! توجّه داشته باشید که جهت جلوگیری از خطای 404 باید کد هایی که این فایل ها رو فراخوانی میکنند هم پاک کنید

__________________

موفّق باشید.

متشکرم از راهنماییتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/3/2015 at 08:15، Farshad گفته است :

سلام دوستان

من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.

خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .

سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :

http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx

خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.

در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.

این آدرس www.veranix.com

ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟

و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟

از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )

پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .

پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون

سلام من با مبلغ 15000 تومان تضمینی سرعت سایت شما را افزایش می دهم 09030852600

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chaishpish
      سلام دوستان خسته نباشید من سایتم تایم لودش هی داره میره بالا
      هاست کیفیت خوبه
      افزونه ها هم فقط مربوط به قالب و فشرده سازی هست نصبه
       
      ولی بازم هر روز داره زمانش افزایش پیدا میکنه الان شده 5.86
       
      http://sarvdl.ir/
      80.6 فشرده سازی هستش سایت یعنی در حد عالی
       
      فایل فشرده سازی سایت زمیمه شد

    • توسط hellsgate
      با سلام چند روزیه سایتم با مشکل سرعت لود بسیار پایین روبه رو شده و از سرور سوال کردم و جواب رو اینحوری دادن ممنون میشم راهنمایی نمایید
      چون من از این جوابشون چیزی سر در نیاوردم
      با تشکر
       
      وب سایت شما بررسی گردید و چند مساله قابل ذکر است، مهمترین مساله این است که اسکریپت شما در حافظه باقی می ماند و از آنجایی که از سرویس اشتراکی استفاده می کنید محدودیتی برای در حافظه ماندن اسکریپت ها وجود دارد و باید این مشکل برررسی و رفع گردد، دلیل این مساله می تواند مثلا اگر دانلودی از وب سایت انجام می شود و چند دانلود همزمان اجرا می شود و سرعت دانلود آنها نیز متفاوت و بسیار کم می باشد اسکریپت باید در حافظه باقی بماند تا وظیفه دانلود کامل گردد و به پروسه ی بعدی پاسخ داده شود

      دلیل دیگر مثلا می توانید به این خاطر باشد که اسکریپت شما اقدام به اتصال به یک سرور کند را می کند که با توجه به بازدید شما که مثلا در یک دقیقه 107 آی پی یکتا به وب سایت شما مراجعه کرده اند و اگر اسکریپت یا اسکریپت هایی به هر دلیلی به مدت زیادی در حافظه بمانند باعث بروز مشکل خواهد شد و سرور میزبان امکان پیگیری درخواست های جدید را ندارد

      13 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      11 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      13 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      11 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      11 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      13 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      13 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      23 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2506&action=edit&message=1 domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      205 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2101&action=edit domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      200 takfarsh.com/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css?wp-mce-4208-20151113 domains/mysite.com/public_html/index.php
      212 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2101&action=edit domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      230 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2101&action=edit domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      21 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      228 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      26 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php


      لازم به ذکر است ستون اول در لاگهای ارسال مدت زمانی است که اسکریپت ها در حافظه می مانند همانطور که مشاهده می کنید عمده مشکل ادرس زیر می باشد 

      mysite.com/wp-admin/async-upload.php

      که به مدت زیادی در حافظه باقی می ماند پیشنهاد می کنیم حتما این مساله را بررسی و نسبت به رفع مشکل اقدام کنید
    • توسط pouria7777
      سلام دوستان .
      راستش من بعد چند روز خلاصه تونستم یه درصد خوب توی gtmetrix بسازم واسه سایت. البته در کنار این که سایت هم زیبایی خودشو از دست نده. گفتم آخرین قدم رو هم با نصب افزونه SUPER CACHE بردارم که دیگه خیالم از بابت سرعت سایت راحت شه . ولی جواب عکس داد . خودتون مقایسه کنید . اولین عکس وقتیه که افزونه فعال نیست و دومی وقتیه که سوپر کش رو فعال میکنم. برعکسه؟؟!


    • توسط ilbeygi.m
      سلام دوستان خسته نباشید
      چند روزی که سرعت سایتم خیلی پایین اومده(سرعت لود) .
      قبلا سرعت page speed بالای 75 درصد بود ولی الان رسیده به 58 درصد !!!
      بررسی ام که کردم مثل اینکه به خاطر تصاویرمه ولی خب نمیدونم باید چیکارشون کنم.
      میشه بگید باید چیکار کنم تا بهتر بشه؟
      با سپاس
    • توسط mosa5445
      با سلام خدمت شما دوستان
      بنده یک سایت دارم به ادرس www.smallcity.ir
      این سایت تا چند روز پیش 3 ثانیه لود می شود اما الن چیزی حدود 15 ثانیه لطفا راهنماییم کنید مشکل کجاست؟