• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
reza_yki

نمایش مطالب یک دسته

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من بلوک هایی تو قالبم قرار دادم که کاربر موضوعاتش رو از طریق پنل انتخاب می کنه

حالا سوالم اینه که چه کد استفاده کنم وقتی مثلا رو کلمه Fashion کلیک کردم مطالب اون دسته فقط نشون داده بشه این عکس برا قالب صحیفه اس:

Sahifa_Blog_Magazine_Newspaper_Theme.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، برای نمایش مطالب یک دسته نیاز به کوئری دارید : ژنراتور کوئری ساز

برای اینکه مطالب هر بلوک از طریق مدیریت مشخص بشن نیازه که پنل تنظیمات رو به قالبتون اضافه کنید قبلا پارسای عزیز آموزشش رو نوشته بود یه جستجو بکنید آموزش های مفیدی وجود داره. توی کوئری هم به جای گذاشتن آیدی دسته یک متغیر میزارید که برای هر بلوک جداگانه هست و از طریق مدیریت مقدارش پر میشه.

یه کم وقت بزارید میتونید کدش رو بنویسید و اگر مشکلی بود کد رو قرار بدید تا با کمک دوستان حل بشه.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام، برای نمایش مطالب یک دسته نیاز به کوئری دارید : ژنراتور کوئری ساز

برای اینکه مطالب هر بلوک از طریق مدیریت مشخص بشن نیازه که پنل تنظیمات رو به قالبتون اضافه کنید قبلا پارسای عزیز آموزشش رو نوشته بود یه جستجو بکنید آموزش های مفیدی وجود داره. توی کوئری هم به جای گذاشتن آیدی دسته یک متغیر میزارید که برای هر بلوک جداگانه هست و از طریق مدیریت مقدارش پر میشه.

یه کم وقت بزارید میتونید کدش رو بنویسید و اگر مشکلی بود کد رو قرار بدید تا با کمک دوستان حل بشه.

موفق باشید.

فک کنم منظورم رو بد گفتم من مطالب رو درست کردم که از طریق پنل قابل تنظیم هستش می خوام وقتی رو عنوان دسته کلیک کرد بره فقط فقط مطالب دسته Fashion رو نشون بده شما ادرس زیر رو نگاه کنید رو اون کلمه کلیک کنید متوجه میشید:


http://themes.tielabs.com/sahifa/

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه کدی برای اون بخش استفاده میکنید؟ یعنی عنوان اون بخش رو دستی وارد کردید یا عنوان کتگوری خودکار نشون داده میشه؟

چون باید اون متن ساده به لینک تغییر پیدا کنه و لینک دسته ی مورد نظر رو اونجا وارد کنید.

یه کار دیگه هم میتونید بکنید برای لینک از این روش استفاده کنید http://site.com/?cat=1 و به جای عدد یک آیدی دسته رو جایگزین کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد نمونه من هست البته تقییرات زیادی خواهد کرد:


<?php
$mycat = get_option("shortname_feat_cat");
$my_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'DESC',
'posts_per_page' => 3,
'category_name' => $mycat,
'no_found_rows' => 1,
));
?><?php
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;
?>

به وسیله mycat از پنل دریافت میشه

بعضی جاها دیدم که انتهای بلوک می نویسن ارشیو خبر فلان

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو خود قالب صحیفه این شکلی استفاده شده (فقط برای یادگیری ازش اسفاده کرده ام :) )


<div class="cat-box-title">
<h2><a href="<?php echo get_category_link( $Cat_ID ); ?>"><?php echo $cat_title ; ?></a></h2>
<div class="stripe-line"></div>
</div>

قبل کدبالا هم از این کد استفاده شده


<?php
global $count2, $block, $page_builder_id ;

$Cat_ID = $block['id'];
$args = array(
'cat' => $Cat_ID,
'no_found_rows' => true,
'ignore_sticky_posts' => true
);
if( !empty($block['number']) )
$args['posts_per_page'] = $block['number'];

if( !empty($block['order']) && $block['order'] == 'rand' )
$args['orderby'] = 'rand';

if( !empty($block['offset']) )
$args['offset'] = $block['offset'];
$cat_query = new WP_Query( $args );
$cat_title = get_the_category_by_ID($Cat_ID);
$count = 0;
$home_layout = $block['style'];

?>

شاید کمک کنه

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از طریق پنل ، اسم دسته رو دریافت میکنم(نمیشه با ای دی دریافت کنم) حالا میشه نام دسته تبدیل به ای دی کرد این طرف

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اسم دسته دقیقا همونی هست که توی آدرس میاد خب میشه آدرس رو به این صورت قرار داد :

site.com/category/***

به جای ستاره ها $mycat رو قرار میدی.

البته این راه اصولیش نیست ولی امیدوارم کارتون رو راه بندازه.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اسم دسته دقیقا همونی هست که توی آدرس میاد خب میشه آدرس رو به این صورت قرار داد :

site.com/category/***

به جای ستاره ها $mycat رو قرار میدی.

البته این راه اصولیش نیست ولی امیدوارم کارتون رو راه بندازه.

موفق باشید.

یعنی راه دیگه ای نیست؟ چون تو این راه ممکنه بعضی ها از این شکل ادرس استفاده نکنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری