3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان سلام

من یه مشکل دارم بدین صورت اگه وقتی در Custom Field یک متا بفرض مثال a انتخاب کردم و نام نویسنده را جلوش گذاشتم در پوسته نام نویسنده بیاد و اگر متای b را انتخاب و نام مترجم را نوشتم نام مترجم را در پوسته برام نشون بده.


<?php
$a = get_post_meta($post->ID, "a", true);
$post_excerpt = $post->post_content;
?>

برای نشون دادن کد بالا برای نویسنده :


نویسنده : <?php echo $a; ?>

میخوام بصورت شرطی باشه یعنی وقتی a باشه بنویسه : نویسنده فلانی و اگر b باشه در پوسته نشون بده مترجم فلانی.

ممنون میشم کمکم کنید.

ویرایش شده در توسط مجله آنلاین حقوق
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$a1 = get_post_meta($post->ID, "a");
$a2 = get_post_meta($post->ID, "b");
$post_excerpt = $post->post_content;
if(!empty($a1)) {
$a = 'نویسنده: '.get_post_meta($post->ID, "a", true);
}
elseif(!empty($a2)) {
$a = 'مترجم: '.get_post_meta($post->ID, "b", true);
}
else {
$a = '';
}
?>
<?php echo $a;?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخار عزیز با سلام

باور بفرمایید نمیدونم با چه زبانی از شما تشکر کنم..واقعا ممنونم..امیدوارم همیشه لبخند بر لبان و سلامتی تن تحفه ایی از طرف پروردگار باشد.پایید همیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟