سعید شعبانی

حذف لینک های مشکل دار از گوگل!

10 پست در این موضوع قرار دارد

در بخش Crawl Errors گوگل وبمستر سایت من هر روز ارور هایی که بیشتر مربوط به صفحات 404 می شوند پدیدار می شود و حق هم با گوگل است بعد من لینک های خراب را توسط Remove URLs از گوگل حذف می کنم و در خواست Mark as fixed را برای مشکل اجرا می کنم و دیگر آن مشکل حل می شود حال آیا حذف لینک های خراب باعث کم شدن ایندکس می شود و سئو را خراب می کند یا اینکه باعث بهتر شدن سئو می شود؟ مزایا و معایب حذف لینک را بگویید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوسان کسی می تونه برنامه ای بنویسه واسه ورد پرس که به گوگل وصل بشه و این لینکا رو خودش حذف کنه؟

و دیگه نخوایم به صورت دستی این کار رو انجام بدیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف لینک های مشکل دار به نفع سایت شماست.

دوسان کسی می تونه برنامه ای بنویسه واسه ورد پرس که به گوگل وصل بشه و این لینکا رو خودش حذف کنه؟

و دیگه نخوایم به صورت دستی این کار رو انجام بدیم؟

مطمئن باشید زمان صرف کردن برای همچین چیزی ارزشش رو نداره. وقت و انرژی زیادی میبره ولی نتیجه مناسبی نخواهد داشت :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق تجربه و البته نظر افراد دیگه گفته میشه وجود تعداد زیاد لینک های مشکل دار باعث کم شدن رنک میشه و استفاده از ریدایرکت 301 بهتر هست. اما در حال کلی 404 ها مشکلی ایجاد نمیکنن و البته اینها هم جزیی از اینترنت هستن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون

ولی اخوی ما از اردیبهشت ماه با این لینک های شکسته دست به یقه شدیم

قبلا روی جوملا1.5بودیم و ارتقا دادیم به دو و نیم

بعدشم که یک ماه پیش اومدیم روی ورد پرس

و روز به روز هم داریم بیشتر غرق میشیم

الان الکسای سایت رو که چک می کنیم میبینیم از یه وبلاگ هم ارزشش اومده پایین تر

در حالی که قبلا بازدید روزی چند هزار بوده

الان بیشتر از دویست تا نمی شه

فکر کنم اگه این جوری پیش بره کلا قید این دامنه رو بزنیم بهتر باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه

از دیروز تا الان دو هزار تا به ارور های سایتمون اضافه شده

108366 تا خطای چهار صد و چهار

هنوزم میگید مفیدن؟

دیروز صد و شیش هزار تا بودن

هفته پیش حدود هشتاد هزار تا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاتر هم گفتم مفید نیستن و بنظر منهم باعث کم شدن رنک سایت میشن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

دوست عزیز کاش یه راهکار هم می دادین

یعنی هیچ راهی نیست واسه حذف دسته جمعیشون؟

کسی تا حالا با این مشکل دست به گریبان نشده؟

اصلا همچین برنامه ای میشه نوشت؟

اگه میشه چقدر هزینه داره؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط mrsadegh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش راهکاری برای حذف دسته جمعی ندیدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید