• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Milad Rafi

اموزش ریپ کردن قالب

23 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت دوستان

چجوری میشه یه قالب رو ریپ کرد؟

خودم میدونم که این کار غیر مجاز هست و مدیران انجمن حتما تاپیک رو قفل میکنن ولی خواهش میکنم که قفل نکنید و بزارید که هم من و هم خیلی از دوستان که خواستار این کار هستند چیزی یاد بگیریم .

ممنون

ویرایش شده در توسط ℳiℒȺD
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودتون جواب رو دادید!

ریپ = دزدی

هزینه ای که صرف ریپ قالب میشه اگر قالب رو از پایه بزنید سریعتر و بهتر میشه

در کل روی خرابکاری دیگران خرابکاری کردن چیزه!

آموزش هم نداریم

16

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اصلا بحث ریپ ممنوع هست = آموزش و تکمیل ریپ ممنوع هست

ریپ یکی از اصلی ترین موارد در جلوی کپی رایت در دنیای وب هست.

ما در انجمن سعی مون بر این هست که مبحث کپی رایت رو با فرهنگ سازی جا بندازیم.

اگر بخواد بحث آموزش و تکمیل از طرف یکی از دوستان انجمن ارائه بشه بدون در نظر گرفتن کاربری شخص از انجمن اخراج میشه :)

15

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ریپ = دزدی

هزینه ای که صرف ریپ قالب میشه اگر قالب رو از پایه بزنید سریعتر و بهتر میشه

در کل روی خرابکاری دیگران خرابکاری کردن چیزه!

قالبی که من مدنظرم هست به صورت رایگان برای دانلود گذاشته شده ولی یه سری مشکل داره .

راستی قالبی که درنظر دارم داخل سایت اصلیش چیزی در مورد حقوق کپی رایت برای اون سایت ننوشته = کپی ازاد :D

ویرایش شده در توسط ℳiℒȺD
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید بحث پوسته رایگان با کپی رات و اینکه کدباز هست خیلی تفاوت داره.

ریپ کلا میشه دزدی از دیگران. زحمتی که طراح برای خلق یک ایده کشیده و کدنویسی کرده و ما یک شبه میایم و اون رو میدزدیم!

پوسته رایگان رو طرف برای دانلود آزاد میزاره. توی ایران پوسته های تجاری هم که لینک دانلود توی نت دارن هم جزء این دسته به حساب میارن که اشتباه هست. هر پوسته ایی که لینکش توی نت هست آزاد و رایگان نیست. کلا پوسته رایگان ممکن هست کپی رایت داشته باشه اما رایگان باشه.

اما پوسته کدباز تحت لیسانسی که منتشر میشه اجازه دخل و تصرف به شما میده. که البته فقط تحت قوانین اون لیسانش شما حق داری کپی رایت رو حذف کنی یا حذف نکنی.

کلا بحث زیادی داره اما توی ایران روی همه اینها قلم قرمز کشیده میشه و هر پوسته ایی = رایگان و کدباز!

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک کلام لزوماً هر چیزی که free هست مجاز نیست !

شما اگه قصد یادگیری داری به جای ریپ کردن اون قالب ، بشین شبیهش رو از بیس خودت بنویس ، باور کن هیچکی با ریپ کردن نتونسته یه طراح خوب بشه .

کسائی رو میشناسم که حداقل 5 سال زودتر از من وارد دنیای نت شدن ، از همون اوایل شروع کردن به ریپ کردن ، وامروز هم نهایت تخصصشون همیشه ! :mellow:

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خدمت دوستان

چجوری میشه یه قالب رو ریپ کرد؟

خودم میدونم که این کار غیر مجاز هست و مدیران انجمن حتما تاپیک رو قفل میکنن ولی خواهش میکنم که قفل نکنید و بزارید که هم من و هم خیلی از دوستان که خواستار این کار هستند چیزی یاد بگیریم .

ممنون

خوب یه چیزی می خوای یاد بگیری وبسایت نویسی یاد بگیر چرا می خوای ریپ یاد بگیری ؟!

تو این انجمن کاربرا و مدیران آنقدر کمک می کنند که ادم بخواد همه چی یاد می گیره خیلی هم به کپی رایت معتقد هست. منم خوشم میاد از این قانون و اخلاق. خود مدیران هم آموزش می دادند من یکی شاکی می شدم .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل تو ایران همه چیز مشکل داره!!!!!

مرسی مرتضی جان .صحبتت باعث شد از فکر ریپ کردن بیام بیرون.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته رضا جان .ولی طراحی قالب سختی های زیادی داره و اگه تموم اموزش های طراحی قالب رو بخونم فکر نکنم بتونم اون قالب رو خودم طراحی کنم

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما برای اینکه نا امید نشید. ببینید اصل کد رو نمیتونید بگیرید.و کلا نیازتون هم نمیشه(میشه ولی برای یاد گیری میگم) سعی نکنید که دقیقا همون چیزی رو که میبینید درست کنید،ولی میتونید امکانات اون قالب رو ببینید چجوری هست.یعنی تنها با استفاده از firebug میتونید فایل استایل و جاوا اسکریپت رو ببینید امکانات یک سایت هم با همین ها ارائه شده..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار واقعا بی انصافی است در حق طراحان...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای شروع طراحی ؛ از نرم افزار های طراحی وب بصری استفاده کنین . مثل Artisteer . با این برنامه ها می تونین خیلی راحت قالب بسازید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من یه قالب با html دارم میخوام الان به وردپرس تبدیل کنم باید چیکار کتم

بابا هی نگید کار شما نیست راه حل بدید به من که چطوری باد بگیرم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز دارید که اول با توابع اصلی وردپرس آشنا بشید و بعد تبدیل به وردپرس رو یاد بگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توابع دیدم

اما حالا کجا باید بگذارم یا تبدیل از کجا یاد بگیرم؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب بلاگفا یا سایر وبلاگ دهی هارو بلد هستید بسازین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تمام سیستم های وبلاگدهی مشکلی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تمام سیستم های وبلاگدهی مشکلی ندارم

خوب وردپرس هم مثل اون هاست باید کدهای مربوطه رو در قسمت های خودشون قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اون سیستم ها چندتا فایل نداره همش یه فایل است :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیز من اونا هم چنتا هستند.

از هیدر شروع میشه

بادی داره(ایندکس)

فوتر

ساید بار

مطلب

برگه

و...

که همه رو توی یک فایل قرار داده.این هم همه اینارو داره که توی چند تا فایل اورده برای راحتی کار

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من یه قالب با html دارم میخوام الان به وردپرس تبدیل کنم باید چیکار کتم

بابا هی نگید کار شما نیست راه حل بدید به من که چطوری باد بگیرم :D

ايني كه ميگم از تجربه خودمه و ممكنه روش غير معمولي هم باشه :)

براي تبديل قالب استاتيك (html ) به دايناميك (وردپرس) :

1- پسوند فايل html رو به php عوض كنيد

2- فايل رو همراه css و غيره توي يه پوشه بزاريد و كپي كنيد تو لوكال و تم رو فعال كنيد

3- فايل php رو با نوت پد++ باز كنيد .

4- از خط اول شروع كنيد ، حالا هرجا لازم شد از توابع استفاده كنيد مثلا به جاي :


عنوان سايت

از


<?php bloginfo('name'); ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و باید فایل تون رو به هدر، قوتر و محتوا (که تبدیل میشه به index,single,page,archive,404 و...) تکه تکه کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از همه ممنون با توجه به تگ هاي لينك زير توانستم پوسته وردپرس را هم بزنم

Tags WordPress

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس