• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yaserjvani

مشکل این کد چیه؟

13 پست در این موضوع قرار دارد


<?php
//شروع یک نشست
if(isset($_POST['submit'])){
session_start();
//دریافت و تنظیم متغیرهای ارسال شده توسط کاربر
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$titel = $_POST['titel'];
$description = $_POST['description'];
$check = $_POST['check'];
//بررسی معتبر بودن اطلاعات ارسالی کاربر
//نام کاربری
if (!isset($username) || $username == ''){
echo "فیلد نام کاربری نباید خالی باشد!";
$check_error = 1;
}
elseif (!isset($password) || $password == ''){
echo "فیلد کلمه عبور نباید خالی باشد!";
$check_error = 1;

mysql_connect("localhost","root","")
or die(mysql_error());
mysql_select_db("testdb")//نام دیتابیس
or die(mysql_error());
$username = mysql_real_escape_string($username);
$password = md5($password);
$result=mysql_query("select * from registertable username='$username' and password='$password' and titel=$titel");
$count = mysql_num_rows($result);
if($count > 0){
// اطلاعات کاربر درست است، تنظیم مجوز های استفاده از بخش اعضاء
$_SESSION['username'] = $_POST['username'];
$_SESSION['password'] = $_POST['password'];
$_SESSION['titel']= $_POST['titel'];
$_SESSION['description']= $_POST['description']; // اطلاعات کاربر صحیح است
echo "شما به سایت وارد شده اید!";
}
else{
// اطلاعات کاربر صحیح نیست
echo "اطلاعات وارد شده صحیح نیست!";
}}
//mysql_close;//پایان ارتباط
}
?>

من این کد رو نوشتم برای اینکه اگر یوزر نیم و پسورد درست بود مثلا وارد پروفایل بشه ولی کار نمی کنه و حتی وقتی که تکسا باکس ها خالی هستند هم به صفحه دیگه میره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این رو برای وردپرس نوشتید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه صفحه لاگین طراحی کردم و از طریق صفحه اطلی به صفحه لاگین میام و حالا با این کد می خوام به بخش پروفایلم برم که البته همه توی وردپرس نوشته شده است

ممنون از جوابی که میدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا من مشکلم رو یه جور دیگه بگم شاید راحت تر باشه.میشه کاری کرد که با استفاده از بخش لاگین وردپرس فرد اگر مدیر بود وارد بخش مدیریت بشه ولی اگر مدیر نبود وارد یه صفحه دیگه بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من این مطلب را جایی دیگه عرض کردم ولی جوابی داده نشد گفتم توی یه تاپیک جداگانه بیارم شاید جواب داده بشه

و اینکه می خوام توی لاگین تغییراتی بدم که اگر ادمین وارد شئ به بخش اصلی بره و اگر مدیر نبود به یه صفحه دیگه راهنمایی بشه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

واسه بررسی مدیر بودن می تونی از کد


if ( is_super_admin()
{
//code shoma
}

اما اینی که میگید از صفحه لوگین بره را نمیدونم

ویرایش شده در توسط farshadvl
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز چون جواب نگرفتید که نباید تاپیک جدید ایجاد کنید کمی صبر و حوصله داشته باشید.خود من هر سوالی که می پرسم فردای اون روز میام واسه جوابش چون میدونم سر همه این روزا شلوغه و نمیرسن که سریع جواب سوالاتو بدن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو از کجا کپی کردی ؟ :P

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید حق با شماست امان از عجله :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با احترام و ضمن عرض تبریک به شما برای عضویت در این فروم

اینجور موقع ها که منتظر میمونید، یه گشتی تو فروم بزنید بد نیست.

اگه حتی جواب سئوالتون رو نگیرید، صددرصد به یه مطلب آموزشی بر خواهید خورد که خوندنش خالی از لطف نیست

لطفا تاپیک های زیر را مطالعه بفرمائید و در صورتی که نتونستن به شما کمک کنن، اعلام بفرمائید:

تاپیک اول

تاپیک دوم

ولی به نظرم تاپیک دوم بتونه مشکل شما رو برطرف کنه

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاپیک ها ادغام شدن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد روی وردپرس کار نمیکنه .

آلگوریتم هش وردپرس یک md5 ساده نیست !!

حدس میزنم اینو از یک قسمت آموزشی برداشتید که آموزش سیستم رجیستر و لاگین ساده و ضعیف هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری