amator

سایت h1 ندارد!

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من افزونه

yoast seo

رو نصب کردم اما حالا چک کردم دیدم صفحه اول سایت h1 نداره چطور باید اضافه کنم کجای سایت ؟

اصلا h1 در مدیریت هست؟

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل هر صفحه سایت باید یه h1 وجود داشته باشه. header.php رو باز کنید و عنوان سایت رو داخل h1 بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لزوما در header.php نیست

گاهی افراد در single.php یا page.php قرار میدن که بهتره

شما هم برای استفاده درست از h1 باید کمی کدنویسی و کمی سئو بدونی

یاعلی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشکر صفحات دیگه دارن فقط مشکل صفحه اول هست > من یه مقدار تنظیمات yoast seo رو بر اساس اموزش تغییر دادم مشکل از انجا نیست

این فایل مورد نظر هست باید کجاش بزارم؟


<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?> class="no-js">
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<!--[if IE]>
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1">
<![endif]-->
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
<title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
<?php if (mom_option('mom_og_tags') == 1) { ?>
<?php if (is_singular()) { ?>
<meta property="og:image" content="<?php echo mom_post_image('medium'); ?>"/>
<meta property="og:image:width" content="<?php get_option( 'medium_size_w' ); ?>" />
<meta property="og:image:height" content="<?php get_option( 'medium_size_h' ); ?>" />
<?php
$mom_og_title = get_the_title();
if (function_exists('is_buddypress') && is_buddypress()) {
if ( bp_is_user() && !bp_is_register_page() ) {
$mom_og_title = bp_get_displayed_user_fullname();
} else {
$mom_og_title = wp_title('', false);
}
}
?>
<meta property="og:title" content="<?php echo $mom_og_title; ?>"/>
<meta property="og:type" content="article"/>
<meta property="og:description" content="<?php global $post; $excerpt = $post->post_excerpt; if ($excerpt == '') { $excerpt = $post->post_content;} echo wp_html_excerpt(strip_shortcodes($excerpt), 200); ?>"/>
<meta property="og:url" content="<?php the_permalink(); ?>"/>
<meta property="og:site_name" content="<?php echo get_bloginfo( 'name' ) ?>"/>
<?php } else { ?>
<meta property="og:image" content="<?php echo mom_option('logo_img', 'url'); ?>"/>
<meta property="og:image:width" content="<?php mom_option('logo_img', 'width'); ?>" />
<meta property="og:image:height" content="<?php mom_option('logo_img', 'height'); ?>" />
<?php } ?>
<?php } ?>

<?php if(mom_option('enable_responsive') != true) { ?>
<meta name="viewport" content="user-scalable=yes, minimum-scale=0.25, maximum-scale=3.0" />
<?php } else { ?>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">
<?php } ?>
<?php if(mom_option('sharee_print') != 0) { ?>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo MOM_CSS; ?>/print.css" media="print" />
<?php } ?>
<?php if ( mom_option('custom_favicon', 'url') != '') { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo mom_option('custom_favicon', 'url'); ?>" />
<?php } ?>
<?php if ( mom_option('apple_touch_icon', 'url') != '') { ?>
<link rel="apple-touch-icon" href="<?php echo mom_option('apple_touch_icon', 'url'); ?>" />
<?php } else { ?>
<link rel="apple-touch-icon" href="<?php echo MOM_URI; ?>/apple-touch-icon-precomposed.png" />
<?php } ?>
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?> itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/WebPage">
<?php do_action('mom_first_on_body'); ?>
<!--[if lt IE 7]>
<p class="browsehappy"><?php _e('You are using an <strong>outdated</strong> browser. Please <a href="http://browsehappy.com/">upgrade your browser</a> to improve your experience.', 'theme'); ?></p>
<![endif]-->
<?php if(mom_option('bg_ads') == true) { ?>
<a style="height:<?php echo mom_option('bg_ads_h', 'height'); ?>" class="ad_bg" href="<?php echo mom_option('bg_ads_url'); ?>" target="_blank"> </a>
<?php } ?>
<?php
$mom_layout = '';
$theme_layout = mom_option('theme_layout');
if (is_singular()) {
$theme_layout = get_post_meta($post->ID, 'mom_theme_layout', true);
if ($theme_layout == '') {
$theme_layout = mom_option('theme_layout');
}
}
if($theme_layout == 'boxed') {
$mom_layout = ' class="fixed_wrap fixed clearfix"';
} else if($theme_layout == 'boxed2') {
$mom_layout = ' class="fixed_wrap fixed2 clearfix"';
} else {
$mom_layout = ' class="fixed_wrap"';
}
?>
<div class="wrap_every_thing">
<div<?php echo $mom_layout; ?>><!--fixed layout-->
<div class="wrap clearfix"><!--wrap-->
<header class="header"><!--Header-->

<div id="header-wrapper"><!-- header wrap -->
<?php get_template_part('topbanner'); ?>
<?php if(mom_option('tb_disable')) { get_template_part( 'framework/includes/topbar' ); } ?>

<div class="header-wrap"><!--header content-->
<div class="inner"><!--inner-->
<?php get_template_part( 'framework/includes/header-content' ); ?>
</div><!--inner-->
</div><!--header content-->
</div><!-- header wrap -->

<?php get_template_part( 'framework/includes/navigation' ); ?>

<?php if(mom_option('bn_bar')) { get_template_part( 'framework/includes/breaking' ); } ?>

</header><!--Header-->
<?php get_template_part('unavbanner'); ?>
<?php do_action('mom_before_content'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استانداردی که من خودم رعایت می کنم به این شکله که داخل هر صفحه یک h1 ، تعداد 5 تا 6 h2 و حدود 10 تا 12 تا h3

بر اساس اهمیت مطالب از h1 تا h6 محتوا رو داخل صفحه تنظیم کن و برای اینکار نیازه که استراتژی سئو مشخص باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استانداردی که من خودم رعایت می کنم به این شکله که داخل هر صفحه یک h1 ، تعداد 5 تا 6 h2 و حدود 10 تا 12 تا h3

بر اساس اهمیت مطالب از h1 تا h6 محتوا رو داخل صفحه تنظیم کن و برای اینکار نیازه که استراتژی سئو مشخص باشه.

مشکل من اینه نمیدونم کد H1 چیه و باید کجا بزارمش؟ ایا در برگه کدشو میشه قرار داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای صفحه اصلی میتونید توی index.php پوسته فعال سایتتون بذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای صفحه اصلی میتونید توی index.php پوسته فعال سایتتون بذارید

اخ نمیدونم چی بگم دیگه ;)

کدش چیه / توی این فایل لامصب چی بنویسم >> بنویسم به فارسی اچ یک اینه (موزیک فارسی ) لودش کن خودش میاره؟ نیازی به کد نداره؟ :lol:

یه کد بدید ! :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتواش رو خودتون باید انتخاب کنید عبارت کوتاهی که موضوع صفحه اصلی سایتتون هست رو باید بنویسید

آدرس سایتتون + محتوای فایل index.php رو بدید تا بهتون کد رو بدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتواش رو خودتون باید انتخاب کنید عبارت کوتاهی که موضوع صفحه اصلی سایتتون هست رو باید بنویسید

آدرس سایتتون + محتوای فایل index.php رو بدید تا بهتون کد رو بدم

متشکر

این کد

قالبم مولتی نیوز هست

اسم سایتم بنویسید موزیکال


<?php get_header(); ?>
<div class="main-container clearfix"><!--container-->
<div class="main-left"><!--Main Left-->
<div class="main-content" role="main"><!--Main Content-->
<?php
$display = mom_option('hp-display');
$style = mom_option('hp-blog-style');
$post = mom_option('hp-blog-posts');
$unique_posts = '';
$unique_posts = mom_option('uni_posts');
if($display == 'builder') {
echo apply_filters('the_content', mom_option('home_page_builder'));
} else {
echo do_shortcode('[blog style="'.$style.'" posts_per_page="'.$post.'"]');
}
?>
</div><!--Main Content-->
<?php get_sidebar('left'); ?>
</div><!--Main left-->
<?php get_sidebar(); ?>
</div><!--container-->
</div><!--wrap-->
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت ندادید

پس کد زیر رو یه جایی اضاف کنید


<h1>موزیکال</h1>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ادرس سایت ندادید

پس کد زیر رو یه جایی اضاف کنید


<h1>موزیکال</h1>

این راه حل عمل نکرد دوستان کمک کنند.

اینم فایل

index.php


<?php get_header(); ?>
<div class="main-container clearfix"><!--container-->
<div class="main-left"><!--Main Left-->
<div class="main-content" role="main"><!--Main Content-->
<?php
$display = mom_option('hp-display');
$style = mom_option('hp-blog-style');
$post = mom_option('hp-blog-posts');
$unique_posts = '';
$unique_posts = mom_option('uni_posts');
if($display == 'builder') {
echo apply_filters('the_content', mom_option('home_page_builder'));
} else {
echo do_shortcode('[blog style="'.$style.'" posts_per_page="'.$post.'"]');
}
?>
</div><!--Main Content-->
<?php get_sidebar('left'); ?>
</div><!--Main left-->
<?php get_sidebar(); ?>
</div><!--container-->
</div><!--wrap-->
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط amator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

uo

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
:angry::huh:
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه کسی به این سوال پاسخ می دهد! واقعا چه کسی ! :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
:angry:
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، از شما آدرس سایت خواسته شده بود تا مکان درست کد رو بهتون نمایش بدن ، به همین دلیل که آدرس سایت رو ندادید تاپیک پاسخ داده نشده ، پس از ارسال آپ های مکرر لطفاً خودداری نمایید.

مثل اینکه شما با برنامه نویسی آشنایی ندارید پس بذارید در مورد h1 یا هدینگ ها (heading) توضیح بدم بهتون.

هدینگ ها به کد هایی میگن که به زبان ساده عنوان صفحه رو میخوان نمایش بدن.

(یعنی ما یه چیزی داریم به نام title که توی مرورگر اجرا میشه و باید کاربر پسند باشه و یه چیزی هم داریم به نام عنوان که توی صفحه اصلی اجرا میشه و باید عنوانی باشه که توی موتور های جستجو کاربران دنبالش زیاد میگردن)

____________________________

به عنوان مثال در سایت شما هدینگ h1 باید به شکل زیر باشه:

"دانلود آهنگ و موزیک ویدئو" (هر چه کامل تر بهتر ولی زیادم نباید طولانی بشه)

و title باید به شکل زیر باشه:

"موزیکال - صفحه اصلی" "موزیکال - دانلود آهنگ جدید --- از ---" "موزیکال - لیست آهنگ های محسن یگانه"

____________________________

هدینگ ها از شماره 1 شروع میشن تا شماره 6 که به ترتیب 1 بیشترین اهمیّت رو داره و کمترین اهمیّت رو 6

h1 h2 h3 h4 h5 h6

از h1 فقط یکبار در صفحه باید استفاده بشه ، به ترتیب با زیاد شدن شماره های heading تعداد تکرار کد هم مینتونه بیشتر باشه.

در صفحه باید h1 و h2 باشن امّا اصراری به استفاده از h3 h4 h5 h6 نیست.

______________________________

از هدینگ ها چه شکلی استفاده کنیم؟

<h1>دانلود آهنگ و موزیک ویدئو</h1>
<h2>دانلود آهنگ و موزیک ویدئو</h2>
<h3>دانلود آهنگ و موزیک ویدئو</h3>
<h4>دانلود آهنگ و موزیک ویدئو</h4>
<h5>دانلود آهنگ و موزیک ویدئو</h5>
<h6>دانلود آهنگ و موزیک ویدئو</h6>

<hx>این نوشته هدینگ و عنوان صفحه شماست</hx>

حالا برای اینکه به صفحه شما h1 اضافه بشه باید کد زیر رو بدید (کد زیر طولانی تر میشه چون با PHP تعریف میکنه که فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه):

<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1>عنوان سایت</h1>
<?php } ?>

مثلاً باید اینجوری بذارینش:

<?php get_header(); ?>
<?php if ( is_home() || is_front_page()) { ?>
<h1>عنوان سایت</h1>
<?php } ?>
<div class="main-container clearfix"><!--container-->
<div class="main-left"><!--Main Left-->
<div class="main-content" role="main"><!--Main Content-->
<?php
$display = mom_option('hp-display');
$style = mom_option('hp-blog-style');
$post = mom_option('hp-blog-posts');
$unique_posts = '';
$unique_posts = mom_option('uni_posts');
if($display == 'builder') {
echo apply_filters('the_content', mom_option('home_page_builder'));
} else {
echo do_shortcode('[blog style="'.$style.'" posts_per_page="'.$post.'"]');
}
?>
</div><!--Main Content-->
<?php get_sidebar('left'); ?>
</div><!--Main left-->
<?php get_sidebar(); ?>
</div><!--container-->
</div><!--wrap-->

[center]<?php get_footer(); ?>

فقط یه نوشته بزرگ وسط صفحه اتون ظاهر میشه که باید با CSS خودتون درستش کنید.

موفّق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری