• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
rasivell

سوال CSS (توضيحات تصاوير)

5 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان گرامي سوالي دارم كه نميدونم ايا ميشه با CSS پيادش كرد يا خير

شما يه عكسي قرار دادي تو صفحه ، در نگاه اول ساده است و هيچي نداره ولي وقتي ماوس ميره روش توضيحاتش از پايين مياد بالا و روي عكس با بگراند ترنسپرنسد نمايشد داده ميشه ، مثل اسلايد شوها ، اگر ديده باشيد وقتي ماوس روي عكس ميره توضيحات اون عكس مياد بالا!

حالا با CSS پياده سازي ميشه اين قسمت؟ و يا نياز به جاوا اسكريپت داره (اجرا شدن در IE نسخه 7 به بالا لزومه.)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوست عزیز یه نمونه بده تا بیشتر بتونیم کمک کنیم :)

اما در اون مورد که میگید نیاز به جاوا داره ، تا اونجایی که من دیدم در اکثرشون دیگه یه فایل جاوا احتیاج هست .

ویرایش شده در توسط f.gh1372
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


#ex3 {
width: 730px;
height: 133px;
line-height: 0px;
color: transparent;
font-size: 50px;
font-family: "HelveticaNeue-Light", "Helvetica Neue Light", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif;
font-weight: 300;
text-transform: uppercase;
-webkit-transition: all 0.5s ease;
-moz-transition: all 0.5s ease;
-o-transition: all 0.5s ease;
}

#ex3:hover {
line-height: 133px;
color: #575858;
}

#ex3 img{
float: left;
margin: 0 15px;
}

نمونه آنلاین:

http://designshack.net/tutorialexamples/HoverEffects/Ex3.html

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز یه نمونه بده تا بیشتر بتونیم کمک کنیم :)

اما در اون مورد که میگید نیاز به جاوا داره ، تا اونجایی که من دیدم در اکثرشون دیگه یه فایل جاوا احتیاج هست .

نمونه كه بايد بگم هر جا تو هر سايتي كه شما يه اسلايد شو بتونيد ببينيد ميشه چيزي رو كه من ميخوام رو ديد!

بزايد بگم ميخوام چيكار كنم : من توي يه قسمت از قالب ، امدم مثلا يه قسمت درست كردم به نام اخرين ويدئو ها.. بعد ميخوام براي نمايش اون قسمت ، عكس بندانگشتي اون پست ويدئو رو نشون بدم كه خودش كاور ويدئو هستش (براي مثال) بعد چون توي اون كادر من جا نيست كه توضيحات اون ويدئو رو هم نشون بدم ، ميخوام كاري كنم وقتي ماوس ميره روي تصوير ، يه نوشته از بالا و يا پايين بياد و تايتل اون خبر رو نشون بده! همه اينا رو ميتونم انجام بدم فقط نميدونم براي اينكه وقتي ماوس ميره روي اون عكس چيكار كنم كه توضيحات و يا همون تايتلي كه ميخوام و يا اصلا اون متن مورد نظرم ، نمايش داده بشه

لينك و نمونه اي كه دوستمون دادن خوبه و درسته ولي مساله اينه كه توي IE جواب نداد و توضيحات عكس كنارش باز شد درحالي كه من ميخوام روي عكس بياد

(دوستان عزيز اگر ايده اي براي اين بخش مورد نظر من داريد كه فكر ميكنيد بهتره و قشنگ تره ، بگيد ممنون ميشم!)

من ايده ام اين بوده كه مثلا يه كادر باشه ولي فضاي اين كادرم كوچيكه و كم ، و بجاي اينكه بيام 5 ويدئوي خرو نشون بدم كه جاي زيادي ميگيره، براي همه اون ويدئوهام تصوير بند انگشتي قرار بدم كه توي اون كادر بجاي خود ويدئو ، تصوير بند انگشتيش رو نمايش بدم و زماني كه روش كليك ميشه حالا بره براي نمايشش! و براي اينكه يه توضيحات اوليه نشون بدم هم گفتم از اين ترفند نمايش تايتيل مطلب با رفتن ماوس به روي عكس استفاده كنم!

متشكرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اون نوشته با موس آور:

اول یک باکس مثلا با div ایجاد کنید.

بعد در استایل display:none کنید.

بعد بهش position بدید و بعد با کمک افکت های جی کوئری مثلا toggle یا با کمک animation اون رو نمایش بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری