saman123

فراخوانی کتابخانه جی کوئری در قالب

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من از پلاگین مگامنو استفاده کردم که درست کار نکرد , پس از بررسی دوستان به من گفتن قالبتون از کتابخانه جی کوئری استفاده نمیکنه و شما چندین راه برای این کار دارید که یکسری کار بمن گفتن که انجام بدم

یکیش این بود که در فایل هدر قبل از تگ بسته هد از


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

استفاده کن , یعد ی کد بمن داد گفت میتونی با این کد از گوگل استفاده کنی , بعد گفت ولی راه اول بهتر و میتونی با استفاده از پلاگین gzip و ی پلاگین دیگه فشرده کنی و سرعت لود رو ببری بالا.

منو حسابی گیج کرد , من دیدم این انجمن ی فضای اختصاصی برای جی کوئری داره گفتم از اساتید بپرسم

ممنون میشم راهنماییم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام راه ساده این است که کد زیر را در head قالبت اضافه کنی:

البته یک پوشه تو قالبت اضافه کنی به نام js و کتابخانه جی کوئری را داخل آن میگذاری.

<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo("template_url"); ?>/js/yourScript.js"></script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آخرن نسخه رو از اینجا دانلود کنید و در پوشه ای به نام js بریزید و با کد بالا در هد فراخوانی کنید.


https://jquery.com/download/

ویرایش شده در توسط Rohani
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری