عمارگراف

ساعت با استفاده از CSS3 و Jquery

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

وقتتون بخیر

هر چندوقت یه بار یه چیزی درست میکنم میذارم اینجا واسه تفریح.شاید یه روزی به درد کسی بخوره :)

این ساعت با استفاده از css3 و jquery درست کردم :

http://onman.ir/clock/

اینم یه کار ذوقی :

http://onman.ir/heart/

این یکی هم که تو امضام هست.روی لامپ کلیک کنید تا خامشو بشه! برای نجات زمین.(برای رویداد ساعت زمین):

http://onman.ir/earthhour/

نظری داشتید بگید.

موفق باشید

یا علی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کتر خودتون باشه عالیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کتر خودتون باشه عالیه

ممنونم

کار خودمه دیگه :| میتونید سرچ کنید اگه احیاناً شک دارید. نتیجه رو هم اینجا بگید. ناراحت نشدما، دوس دارم مطمئن باشید. کلاً عادت به کپی کردن ندارم. همیشه هرچیزی نیاز دارم خودم کدنویسی میکنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه من قصد جسارت نداشتم اخه شما سطح برنامه نویسیتونو متوسط نوشتید گفتم شاید....

در کل بسیار عالیه! ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

کار خودمه دیگه :| میتونید سرچ کنید اگه احیاناً شک دارید. نتیجه رو هم اینجا بگید. ناراحت نشدما، دوس دارم مطمئن باشید. کلاً عادت به کپی کردن ندارم. همیشه هرچیزی نیاز دارم خودم کدنویسی میکنم

سلام ، به عنوان مثال از ساعت چجوری باید استفاده کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، به عنوان مثال از ساعت چجوری باید استفاده کرد ؟

این ساعت فقط برای نشون دادن ساعت محلی کاربره. مزیتش هم اینه که حجمی نداره و تمامش از کد ساخته شده.

البته اینجور کارها رو فقط برای تفریح انجام میدن معمولاً که البته نوی انجامش و کدی که نوشته شده تو جاهای مختلف پروژه ها با یه کم تغییر استفاده میشه.

بعنوان مثال این یه جورایی تمرین استفاده ترکیبی از CSS و Jquery برای حرکت اشیاء بود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، فکر میکنم قسمتی از یک وب سایت از clip path برای background استفاده کرده باشه که می خوام مشابه به اون رو طراحی کنم. آدرس سایت و تصویر رو می زارم لطفا راهنمایی کنید.
      مشاهده سایت
       

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، علت پرش صفحه زمان hover شدن موس روی یک div در جی کوئری چیه؟
      $(".box #a-x").hover(function() { $('#x-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#x-img').stop().fadeOut('300'); }); $(".box #a-y").hover(function() { $('#y-img').stop().fadeIn('400'); }, function() { $('#y-img').stop().fadeOut('300'); }); البته بیش تر از این تعداده حدود 7 تگ هستش. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر و سپاس
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط amirmt
      سلام سایت من چند وقتیه مورده حمله قرار گرفته و وقتی میخوام وارد سایت بشم به سایت های خارجی لینک میشه. اینترنت و زیر رو کردم یه سایت گیرم اوردم به ادرس sucuri.net سایتم رو دادم چک کنه و یه لیست از فایل هایی که مشکل داره رو گفت گه یه اسکرین ازش پیوند کردم. اکثره فایل ها هم jquery هستش که به مشکل خورده کسی میتونه کمکم کنه تا این کد ها ترمیم بشه یا حداقل راهنماییم کنه؟؟
      ادرس وب سایته خودم: unick.ir

    • توسط shayan
      سلام و درود خدمت اساتید گرام
      من یه چیزی تو ذهنم هست نمیدونم جواب میده یا خیر
      <div class="g-before-after" id="RF"><img src="img/1.jpg" data-aftersrc="img/2.jpg"></div> میخوام یه دستوری نوشته بشه تا بعد از گذشت فرضا 100 ثانیه و با افکت فید به صورت همزمان "img/1.jpg" و "img/2.jpg" تبدیل بشن به "img/3.jpg" و "img/4.jpg"
       
      تقریبا مشابه یک اسلایدر عمل کنن با این تفاوت صرفا و صرفا  src ها تغییر کنه نه محموعه این خط div که نوشتم
      آیا امکانپذیر هست؟