shah125

سایتم خود به خود شده https

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

لطفا کمکم کنید از صبح درگیر هستم و نتیجه نگرفتم و واقعا کلافه شدم

سایتم تا دیروز مشکلی نداشت ، امروز دیدم صفحه اصلی لینک ها کار نمیکنه و عکس ها بهم ریخته و لود نمیشه

انگار که با https سایتو باز کردی ولی سرور قابلیتش نداره و همه چیز خراب شده

دیدم تمام لینک ها تبدیل شده به https

همه صفحات پیش فرض اینطوری شدند

تا دیروز مشکلی نبود حتی به بک آپ 3 روز پیش برگردودم حل نشد

phpmy admin و سایر تنظیمات کانفیگ و htaccses و هرچی رو تست کردم

گفتم شاید از افزونه w3 کش باشه اونو از اف تی پی پاک کردم حل نشد

مسئول سرور هم واقعا هیچی بلد نیست

بزرگترین مشکل اینه که نمیتونم به ادمین وارد بشم ت افزونه ها رو غیر فعال کنم

صفحه login لینک میشه رو ssl

صفحه wp-admin هم لینک میشه به https و بهم ریخته لود میشه

لطفا راهنمایی کنید واقعا گیج شدم آخه چطور وقتی به بک آپ برمیگرده هنوز مشکل داره

کسی چنین مشکلی داشته

من شنیدم وردپرس بر عکس نیوک انجمن ، کاربر و مدیرای فعالی داره واسه همین اینجا تاپیک زدم

خواهشن بهم بگید چی کار باید کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با مرورگر دیگه ای تست کردید؟؟

برای من همین چند ساعت پیش این مشکل بوجود اومد ولی تنها مرورگر Chrome این مشکل رو داشت

بقیه مرورگر ها سایت رو بدون مشکل لود میکرد.

اما همون مرورگر Chrome هم بعد نیم ساعت درست شد..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

احتمال زیاد مشکل از سمت سرور هست و با پشتیبانی باید در تماس باشید. ولی سمت وردپرس رو هم بررسی کنید. شاید یکی از افزونه ها مشکل سازه. پوشه افزونه رو تغییر نام بدید ببینید حل میشه یا نه. اگه از پنل نمی تونید لاگین کنید با ftp تست کنید. قالب رو هم بررسی کنید شاید از قالب باشه.

نتیجه رو اعلام کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

واسه من همین الان اوکی شد

فکر کنم یه مشکل سراسری بوده

فقط با کروم اینطوری بود و سرور مدام منو بن میکرد

الان حل شده

البته وقتی دیدم با موزیلا بالا میاد رفتم افزونه ها رو به روز کردم بعد دیم حل شده

جال اینجاست من با وی پی اس هم با کروم اومدم رو سایت مشکل داشت

نمیدونم مشکل از کروم بود یا وردپرس یا احتمال خیلی زیاد از سرور ، ولی فکر کنم خیلی ها این مشکل رو داشتند تو 2/3 ساعت اخیر ، حداقل شما هم میگی اینطوری شده

جالب این بود که سرور میگفت مشکلی نیست ولی من هم رو سیستم خودم هم وی پی اس هم سیستم دوستم تست میکردم مشکل داشت

شما هم رو سرور پارس هستید ؟

ویرایش شده در توسط shah125
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر از جای دیگه سرویس دارم.

احتمالا مشکل کلی بوده چون الان حل شده و سایتم به راحتی لود میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من دقیقا مشکل دوستمون رو که برای سایتشون ذکر کردن ، امروز پیدا کردم و سایتم با پروتکل https داره بارگذاری میشه که طبعا هیچی غیر از محتوی نمایش داده نمیشه.

واقعا این مشکل برای چی بوجود میاد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از دوستان اگر کسی راه حلی برای این موضوع داره ، لطفا راهنمایی کنه ، من شخصا همچنان با این مشکل رو به رو هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان لطفا کمک کنید

آدرس سایت :

http://eshopgames.ir/

نوعی که برای من نمایش داده میشه :

eror21.jpg

ویرایش شده در توسط nowadays
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون بدون مشکل لود شد..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از گوگل کروم نسخه 44 استفاده میکنید این مشکل وجود داره. برای تصحیح میتونید فایل htaccess تو محل نصب وردپرس رو باز کنید و کد زیر رو درش قرار بدید.


<IfModule mod_headers.c>
RequestHeader unset HTTPS
</IfModule>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از گوگل کروم نسخه 44 استفاده میکنید این مشکل وجود داره. برای تصحیح میتونید فایل htaccess تو محل نصب وردپرس رو باز کنید و کد زیر رو درش قرار بدید.


<IfModule mod_headers.c>
RequestHeader unset HTTPS
</IfModule>

خیلی از راهنمایی شما ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری