10 پست در این موضوع قرار دارد

این ارور مال چیه موقع نصب ومپ؟

آنتی ویروسمم غیر فعاله

ویندوز و ومپ هر دوشون 64 بیتی هستن

post-478-0-50340700-1352319662_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این ارور مال چیه موقع نصب ومپ؟

آنتی ویروسمم غیر فعاله

ویندوز و ومپ هر دوشون 64 بیتی هستن

سلام

به آدرس زیر برید:


http://www.faqforge.com/windows/fix-the-program-cant-start-because-msvcr100-dll-is-missing-from-your-computer-error-on-windows/

و فایل مربوط به 64bit دانلود و نصب کنید.

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یارو آواتارش رو گذاشته لوگو اوبونتو بعد میاد حرف ویندوز رو میزنه :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یارو آواتارش رو گذاشته لوگو اوبونتو بعد میاد حرف ویندوز رو میزنه :mellow:

با اصطلاح "یارو" موافق نیستم.

شاید امکانات موجود نبوده و یا خواستند روی ویندوز امتحان کنند. :);)

به قول یه دیالوگی صلاح خویش خسرو خان دانند. :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای یکی از دوستامه که میخواد رو ویندزد نصب کنه

این نسخه های جدیدش کلا با ویندزد مشکل داره

هم اکسپی هم سون

2.2b رو نصب میکنم مشکل نداره، با ورژن جدیداش مشکل داره

شده یه فیلمی!

نمیدونید دلیل اون ارور چیه؟

از سایت ومپ، ورژن های 64 بیتی رو برای وین 64 گرفتم، مشکل دارن!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دلیلش نصب کردن برنامه "virtual studio" و یا "++Visual C" هست و بالاتر راه حلشو توضیح دادم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یارو آواتارش رو گذاشته لوگو اوبونتو بعد میاد حرف ویندوز رو میزنه :mellow:

بنده از شما پوزش میطلبم :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه تست کردم xampp

32 بیتی روی ویندوز 7 64 بیتی مشکلی نداره .

اونو تست کن .

نشد easy php بزن ، نشد ویندوز رو پاک کن اوبونتو نصب کن براش :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با اصطلاح "یارو" موافق نیستم.

این یارو که به ما گفته یارو، از دوستان هستند و به ما لطف دارن. ایشون generoo تشریف دارن!

:D:P:wub:

من یه تست کردم xampp

32 بیتی روی ویندوز 7 64 بیتی مشکلی نداره .

اونو تست کن .

نشد easy php بزن ، نشد ویندوز رو پاک کن اوبونتو نصب کن براش :P

راهی هست امکاناتی که اینجور نرم افزارها به ویندوز اضافه میکنن (لوکال هاست و پی اچ پی مای ادمین و...) رو به صورت دستی برای ویندوز نصب کنیم و نخواد از این جور برنامه ها استفاده کنیم؟

ویرایش شده در توسط kavoshgar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ایشون generoo تشریف دارن!

اییی که گفتی اییی یعنی چه ؟؟؟

اگه فوش دادی خصوصی بفرست ببینم چیه منم یاد بگیرم . ^_^

راهی هست امکاناتی که اینجور نرم افزارها به ویندوز اضافه میکنن (لوکال هاست و پی اچ پی مای ادمین و...) رو به صورت دستی برای ویندوز نصب کنیم و نخواد از این جور برنامه ها استفاده کنیم؟

‌xampp رو یه تست میکردی مطمئنم کار میکرد .

برای راه دستی باید اول از سایت آپاچی وب سرور آپاچی رو بگیری و نصب کنی این برای localhost

حالا برای پی اچ پی از سایت php.net نسخه ویندوز 64 بیتیش رو دانلود کنی و نصب کنی .

حالا میمونه ست کردن آپاچی و پی اچ پی که فکر کنم باید apache_mod_php رو نصب کنی براش .

این تموم شد .

میرسیتم به mysql که کلاً سوای این دوتاست اونو از سایت خودش میگیری نصب میکنی ، یه برنامه خوشکل هم باهاش هست ;)

برای phpmyadmin هم کافیه فایلهاشو بگیری و بذاری توی پوشه لوکال هاست .

دیدی چقدر راحت بود :P

بابا همون xampp 32 بیتی رو بگیر نصب کن براش کار میکنه دارم استفاده میکنم .

تو که گوش نمیدی

اینجا رو برو

http://www.ampsoft.net/webdesign-l/how-to-install-apache-php-mysql.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید