• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

10 پست در این موضوع قرار دارد


<?php
if(isset($_post['submit'])){
mysql_connect("localhost","root","")
or die(mysql_error());

mysql_select_db("testdb")//نام دیتابیس
or die(mysql_error());
mysql_query("INSERT INTO registertable (username,password) VALUES('Peykan', 'white221')")
or die(mysql_error());

echo "cccccccccccccccccccccccc!<br />";}
//mysql_close;//پایان ارتباط
?>

با سلام میخوام با کلیک روی دکمه کار ثبت اطلاعات انجام بشهولی این کد کار نمی کنه

لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم دکمه؟

این کد شما نه دکمه داره و نه فرمی که submit بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<form action="" method="post" >
<label for=" username" id=" username" >نام کاربری</label><br />
<input name="username" id="usernamearea" value="نام کاربری" /><br />
<label for=" username" id=" username" >پسورد</label><br />
<input name="username" id="usernamearea" value="پسورد" /><br />



<br />
<input type="submit" value="اضافه کردن کاربر جدید" name="o" />
</form>

بفرمایید این هم کد دکمه

ویرایش شده در توسط yaserjvani
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا این کد تنها مشکلش تابع


if(isset($_post['submit'])

هست وقتی برش میدارم درست کار میکنه ولی وقتی هست کد چیزی توی جدول درج نمی کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم متوجه شده باشین اسم متغییرها به کوچکی و بزرگی حساسه .

به جای


$_post

بزنید


$_POST

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نع درست نشد :angry:

یه نکته ای هست و اون اینکه من نمی خوام مطلبی به صفحه دیگه بفرستم فقط میخوام این اطلاعاتتوی جدول سیو بشه این submit که نوشتم درسته؟

ویرایش شده در توسط yaserjvani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
if(isset($_POST['o'])){
mysql_connect("localhost","root","")
or die(mysql_error());

mysql_select_db("testdb")//نام دیتابیس
or die(mysql_error());
mysql_query("INSERT INTO registertable (username,password) VALUES('Peykan', 'white221')")
or die(mysql_error());

echo "cccccccccccccccccccccccc!<br />";}
//mysql_close;//پایان ارتباط
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به قول یکی از دوستان

یادگیری نسبی چیز خطرناکیه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون نکتش همون خاصیت اسم دکمه بود دیگه؟ :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون نکتش همون خاصیت اسم دکمه بود دیگه؟ :rolleyes:

بله

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری