reza_yki

نمایش دسته ای خاص برای کاربران عضو

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگه بخوایم دسته ای خاص رو برا کاربران عضو نشون بدیم باید چی کارکنیم؟یعنی ادامه مطلب رو فقط کاربران عضو مشاهده کنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

موقع نوشتن مطلب از باکس سمت چپ همون باکسی ک دکمه انتشار داره یا همون باکس انتشار میتونید دسترسی رو برای مطلب اون دسته تغییر بدید

قسمت نمایانی رو به خصوصی تغییر بدید که دیفالتش عمومیه

ویرایش شده در توسط amirali.bk
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

موقع نوشتن مطلب از باکس سمت چپ همون باکسی ک دکمه انتشار داره یا همون باکس انتشار میتونید دسترسی رو برای مطلب اون دسته تغییر بدید

قسمت نمایانی رو به خصوصی تغییر بدید که دیفالتش عمومیه

ولی این طوری کل پست برای کاربرای غیر عضو نشون داده نمیشه

من می خوام ادامه مطلب این دسته نشون داده نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردم با کدهای in_category و is_user_logged_in حل کردم مشکلم رو اینم کد برای دوستانی که لازمش بشه:

اول از صفحه single کپی بگیرید و اسمشو تغییر بدید هر چیزی که دوست داشتید من single-logged.php قرار دادم

بعد داخل single قبل از هر چیزی کد زیر رو قرار میدیم


<?php if (in_category('5')){
include (TEMPLATEPATH . '/single-logged.php');
} ?>

5 ای دی دسته مورد نظر هستش

حالا داخل صفحهsingle-logged.php :


<?php if (in_category('5')){
if ( is_user_logged_in() ) { ?>

کد هایی که می خواهید برای کاربران عضو نشون داده بشه رو اینجا قرار بدید

<?php }else echo '<div style="text-align:center;"> برای دیدن محتوا لطفا <a href="wp-login.php?action=register">عضو سایت</a> گردید |  این پست برای اعضاء سایت قابل نمایش است </div>';} ?>

ولی یه سوال برام پیش امده من می خوام وقتی امکان ثبت نام و ورود غیر فعال بود به صورت معمولی نشون داده بشه و برای این این دسته دیگه نیازی به ثبت نام با ورود نباشه اگه اینو جواب بدید دیگه میشه نور علی نور میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دا کردم با کدهای in_category و is_user_logged_in حل کردم

البته قبل تاپیک جستجو میکردید بود :)

به هرحال شخصه ندیدم جایی که بشه اما میشه با توجه به یوزر و دسترسی یوزر دستوری شرطی براش نوشت که اگر با کاربری فلان وارد نشده بود و یا در زمان x نیاز به لاگین وثبت نام نباشد و...

اما تابع و یا ... براش تدیدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته قبل تاپیک جستجو میکردید بود :)

به هرحال شخصه ندیدم جایی که بشه اما میشه با توجه به یوزر و دسترسی یوزر دستوری شرطی براش نوشت که اگر با کاربری فلان وارد نشده بود و یا در زمان x نیاز به لاگین وثبت نام نباشد و...

اما تابع و یا ... براش تدیدم

ممنون با این کد انجامش دادم:


if ( get_option( 'users_can_register' ) ) {
if ( is_user_logged_in() ) {
محتوا
}
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .