hanavar

چرا وقتی پست میزاریم ، پست ها بعد ساعاتی حذف میشوند !

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. :)

استادان عزیز، یک مشکلی پیش اومده برام که در سایت وردپرسی که چند اکانت ایجاد شده برای نویسندگان که مطالب خودشون رو در سایت منتشر می کنند.

اصلا همه چی اوکی هسش و هیچ ایرادی نیست ! اما نویسنده بعد از مدتی متوجه میشه مطالبش حذف شدن ! ینی همیشه همینه !

مطالبی که ارسال میشه بعد از ساعاتی مثلا 40 تا پست حذف میشن..

این اتفاق درگیرومون کرده ..

در ضمن کسی هم از قصد حذف نمی کنه ! خوش خود به خود حذف میشه...

افزونه خاصی هم نصب نیست...

به نظرون من چه کاری باید کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم همین مشکلو دارم !!! اما یه جور دیگش

من تو سایتم هر دسته ای جداگونه جدیدترین مطالبش نمایش داده میشه ولی مدتیه که مطالب قدیمی ترو نشون نمیده ! یعنی هر چن وقت یه بار چن تا پستو به میل خودش دیگه نشون نمیده ، البته پستا حذف نمیشن فقط نشون داده نمیشن .

اون پستایی که نشون داده نمیشن هم برای نویسنده شمارش نمیشه ، مثلا یه نفر 11 تا پست گذاشته ولی 7تاش نمایش داده نمیشه و تعداد پست های اون فردو مینویسه چهارتا .

مشکل از چیه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اشتباه نکنم مشکل شما از Cache هست .

کد زیر را در ابتدای فایل .htaccess در مسیر public_html قرار دهید احتمال 90% حل شود :


<filesMatch "\.(html|htm|php)$">
FileETag None
<ifModule mod_headers.c>
Header unset ETag
Header set Cache-Control "max-age=0, no-cache, no-store, must-revalidate"
Header set Pragma "no-cache"
Header set Expires "Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT"
</ifModule>
</filesMatch>

موفق باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اشتباه نکنم مشکل شما از Cache هست .

کد زیر را در ابتدای فایل .htaccess در مسیر public_html قرار دهید احتمال 90% حل شود :


<filesMatch "\.(html|htm|php)$">
FileETag None
<ifModule mod_headers.c>
Header unset ETag
Header set Cache-Control "max-age=0, no-cache, no-store, must-revalidate"
Header set Pragma "no-cache"
Header set Expires "Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT"
</ifModule>
</filesMatch>

موفق باشید .

سلام ، با این کد کش سایت از کار میوفته ، اونوقت سرعت بارگذاری بالا نمیره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، با این کد کش سایت از کار میوفته ، اونوقت سرعت بارگذاری بالا نمیره ؟

این کد (بجز فایل های قالب عکس , css , js , ...) ؛ از ایجاد کش برای فایل های php , html , htm جلوگیری میکنه و تاثییری در بارگذاری سایت شما نداره .

موفق باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد (بجز فایل های قالب عکس , css , js , ...) ؛ از ایجاد کش برای فایل های php , html , htm جلوگیری میکنه و تاثییری در بارگذاری سایت شما نداره .

موفق باشید .

کش های قبلی ایجاد شده رو چطوری پاک کنم ؟ چون این کد همونطور که میگید از ایجاد کش جلوگیری میکنه ولی پستای قبلیم چی میشه پس ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم در این مسیر قرار میگیرند :


wp-content/cache/

البته قبل از حذف ، یک بک آپ تهیه کنید تا به مشکل بر نخورید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم در این مسیر قرار میگیرند :


wp-content/cache/

البته قبل از حذف ، یک بک آپ تهیه کنید تا به مشکل بر نخورید .

من هرچی فایل اونجا بود رو پاک کردم ولی توفیقی حاصل نشد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اشتباه نکنم مشکل شما از Cache هست .

کد زیر را در ابتدای فایل .htaccess در مسیر public_html قرار دهید احتمال 90% حل شود :


<filesMatch "\.(html|htm|php)$">
FileETag None
<ifModule mod_headers.c>
Header unset ETag
Header set Cache-Control "max-age=0, no-cache, no-store, must-revalidate"
Header set Pragma "no-cache"
Header set Expires "Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT"
</ifModule>
</filesMatch>

موفق باشید .

اقا ظاهرا مشکل حل نشده و پست ها هنوز دارن پاک میشن !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم همین مشکلو دارم !!! اما یه جور دیگش

من تو سایتم هر دسته ای جداگونه جدیدترین مطالبش نمایش داده میشه ولی مدتیه که مطالب قدیمی ترو نشون نمیده ! یعنی هر چن وقت یه بار چن تا پستو به میل خودش دیگه نشون نمیده ، البته پستا حذف نمیشن فقط نشون داده نمیشن .

اون پستایی که نشون داده نمیشن هم برای نویسنده شمارش نمیشه ، مثلا یه نفر 11 تا پست گذاشته ولی 7تاش نمایش داده نمیشه و تعداد پست های اون فردو مینویسه چهارتا .

مشکل از چیه ؟

یه کم عجیبه!

اون پست هایی که حذف نمیشن ولی نشون داده نمیشن توی حالت منتشر شده قرار میگیرن؟ پیش نویس یا برای بازبینی؟

شاید فانکشنی تعریف شده یا توسط یک پلاگین بعد از مدتی پست به حالت غیر منتشر شده میره. همچنین ببینید اون پست ها زمانبندی دارند یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کم عجیبه!

اون پست هایی که حذف نمیشن ولی نشون داده نمیشن توی حالت منتشر شده قرار میگیرن؟ پیش نویس یا برای بازبینی؟

شاید فانکشنی تعریف شده یا توسط یک پلاگین بعد از مدتی پست به حالت غیر منتشر شده میره. همچنین ببینید اون پست ها زمانبندی دارند یا نه؟

من حدود 50 تا پلاگین دارم چطور بفهمم از کدومه ؟ تمامی پست ها در حالت منتشر شده و بدون زمانبندی ان .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من حدود 50 تا پلاگین دارم چطور بفهمم از کدومه ؟ تمامی پست ها در حالت منتشر شده و بدون زمانبندی ان .

50 پلاگین روی یک سایت ؟ :mellow:

خب شما مدیر سایت هستید باید بدونید چرا پلاگین ها رو نصب کردید.

بهترین راه برای فهمیدنش غیر فعال کردن یکی یکی پلاگینها به صورت موقتی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

50 پلاگین روی یک سایت ؟ :mellow:

خب شما مدیر سایت هستید باید بدونید چرا پلاگین ها رو نصب کردید.

بهترین راه برای فهمیدنش غیر فعال کردن یکی یکی پلاگینها به صورت موقتی هست.

اره خوب میدونم ، الان من همشونو غیر فعال کردم ولی هنوز پست ها رو نشون نمیده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب سایت من که خاکشیر شد حداقل برا بقیه بگید که گرفتار این مشکل زیبای وردپرس نشن با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب سایت من که خاکشیر شد حداقل برا بقیه بگید که گرفتار این مشکل زیبای وردپرس نشن با تشکر

آقا من تازه فهمیدم مشکل از قالبم بوده !!! قالب سایت رو خودم طراحیش کردم چه استانداردی باید توش رعایت میشده که به این روز نیوفته ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط m3hdigh
      سلام و وقت بخیر ،
      بنده یک قالب آماده خریداری کرده ام برای آموزش آنلاین LMS . یک سرویس ارسال sms هم از کاوه نگار باری احراز هویت خریداری کرده ام . ثبت نام و ورود در دوره ها با استفاده از یک پلاگین انجام میشه . که من در قسمت account اون رو به طور کل پاک کردم و تغییر دادم ( قسمت عضویت در سایت )
      در حال حاضر یکسری مشکلات برای چک کردن اعضای ثبت نام شده دارم و همچنین فراموشی رمز عبور .
      ممنون میشم اگر کمکم کنید .
      صفحه عضویت
       
      <h2 class="registerFormTitle">ثبت نام</h2> <div class="AuthWithMobile"> <form action="#" method="post" id="AuthWithMobileForm"> <label>کد ارسال شده خود را وارد نمایید.</label> <input type="hidden" name="AuthCodeDefault" id="AuthCodeDefault"> <input type="text" class="isNumberic" name="AuthMobileCode" id="AuthMobileCode" placeholder="کد احراز هویت" maxlength="4"> <input type="submit" class="btn btn-default" id="SumbitAuthMobile" value="احراز هویت"> </form> </div> <form action="#" method="post" id="SignUpForm"> <div class="form-group"> <label for="register_first_name">نام</label> <input type="text" name="register_first_name" id="register_first_name" > </div> <div class="form-group"> <label for="register_last_name">نام خانوادگی</label> <input type="text" name="register_last_name" id="register_last_name" > </div> <div class="form-group"> <label for="register_mobile">شماره موبایل</label> <input type="text" name="register_mobile" class="isNumberic" id="register_mobile" maxlength="11"> </div> <div class="form-group"> <label for="register_first_name">کلمه عبور</label> <input type="password" name="register_password" id="register_password" > </div> <input type="submit" class="btn btn-default" id="SubmitRegisterForm" value="ثبت نام"> </form>  
      javascript
      function AuthMobile(){ var ajaxurl = "/wp-admin/admin-ajax.php"; var register_mobile = jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").val(); jQuery.ajax({ type: 'POST', dataType: 'json', url: ajaxurl, data: { 'action' : 'exir_danesh_Auth_With_Mobile', 'mobile' : register_mobile, }, success: function (data) { if (data.status !== 'true' ) { jQuery(".AuthWithMobile").show(); jQuery("#AuthCodeDefault").val(data.auth_code); return true; return true; }else{ alert("کلمه عبور وارد شده اشتباه می باشد."); } }, error: function (errorThrown) { } }); } jQuery(document).ready(function () { jQuery("#AuthWithMobileForm").submit(function (e) { e.preventDefault(); var auth_code = jQuery("#AuthMobileCode").val(); auth_code = + auth_code * 3781; var Current_auth_code = jQuery("#AuthCodeDefault").val(); if(auth_code.length < 4){ jQuery("form#AuthWithMobileForm #AuthWithMobileForm").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#AuthWithMobileForm #AuthWithMobileForm").removeAttr("style"); } if(auth_code == Current_auth_code){ var ajaxurl = "/wp-admin/admin-ajax.php"; var register_first_name = jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").val(); var register_last_name = jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").val(); var register_mobile = jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").val(); var register_password = jQuery("form#SignUpForm #register_password").val(); jQuery.ajax({ type: 'POST', dataType: 'json', url: ajaxurl, data: { 'action' : 'exir_danesh_SignUpWith_mobile', 'user_name' : register_mobile, 'user_password' : register_password , 'user_first_name' : register_first_name , 'user_last_name' : register_last_name , }, success: function (data) { if (data.status) { // $(".SignUpMobile#AlertAjax").hide(); // $("form#SignUpForm #SignUpBtn").val(data.message); window.location.reload(); }else{ window.location.reload(); } }, error: function (errorThrown) { window.location.reload(); } }); } else{ jQuery("form#AuthWithMobileForm #AuthWithMobileForm").css("border","1px solid #ff0035"); alert("error"); } }) jQuery("body .isNumberic").on("keypress keyup blur",function () { jQuery(this).val(jQuery(this).val().replace(/[^\d].+/, "")); if ((event.which < 48 || event.which > 57)) { event.preventDefault(); } if(jQuery(this).val() == ""){jQuery(this).val()} }); jQuery("form#SignUpForm").submit(function (e) { e.preventDefault(); var register_first_name = jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").val(); var register_last_name = jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").val(); var register_mobile = jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").val(); var register_password = jQuery("form#SignUpForm #register_password").val(); if(register_first_name.length < 3){ jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_first_name").removeAttr("style"); } if(register_last_name.length < 3){ jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_last_name").removeAttr("style"); } if(register_mobile.length < 11){ jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_mobile").removeAttr("style"); } if(register_password.length < 8){ jQuery("form#SignUpForm #register_password").css("border","1px solid #ff0035"); return false; } else{ jQuery("form#SignUpForm #register_password").removeAttr("style"); } if(AuthMobile()){ return true; } else{ return false; } }); });  
      sms.php
       
      <?php function CurlSend($request,$params,$result = false){ // Generate curl request $session = curl_init($request); // Tell curl to use HTTP POST curl_setopt ($session, CURLOPT_POST, true); // Tell curl that this is the body of the POST curl_setopt ($session, CURLOPT_POSTFIELDS, $params); // Tell curl not to return headers, but do return the response curl_setopt($session, CURLOPT_HEADER, false); curl_setopt($session, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); // obtain response $response = curl_exec($session); curl_close($session); // print everything out if($result){ return true; } } add_action( 'wp_ajax_exir_danesh_Auth_With_Mobile', 'exir_danesh_Auth_With_Mobile' ); add_action( 'wp_ajax_nopriv_exir_danesh_Auth_With_Mobile', 'exir_danesh_Auth_With_Mobile' ); if( !function_exists('exir_danesh_Auth_With_Mobile') ): function exir_danesh_Auth_With_Mobile(){ $mobile = sanitize_text_field($_POST['mobile']); $message = rand(1000,9999); $apiCode = "*************************************************"; $request = 'https://api.kavenegar.com/v1/'.$apiCode.'/verify/lookup.json'; $params = array(); $params['receptor'] = $mobile; $params['token'] = $message; $params['template'] = "VerifyCode"; $send_auth = CurlSend($request,$params); $code = $message * 3781; print json_encode(array("status" => true, "auth_code" => $code)); exit(); } endif; ?>  
      Function.php
      require_once get_template_directory().'/inc/ajaxcall.php'; require_once get_template_directory().'/inc/sms.php';  
      ajaxcall.php
      <?php //SignUp Mobile add_action( 'wp_ajax_exir_danesh_SignUpWith_mobile', 'exir_danesh_SignUpWith_mobile' ); add_action( 'wp_ajax_nopriv_exir_danesh_SignUpWith_mobile', 'exir_danesh_SignUpWith_mobile' ); if( !function_exists('exir_danesh_SignUpWith_mobile') ): function exir_danesh_SignUpWith_mobile(){ $user_name = sanitize_text_field($_POST['user_name']); $user_password = sanitize_text_field($_POST['user_password']); $user_first_name = sanitize_text_field($_POST['user_first_name']); $user_last_name = sanitize_text_field($_POST['user_last_name']); $user = wp_create_user($user_name,$user_password,""); update_user_meta($user,"first_name",$user_first_name); update_user_meta($user,"last_name",$user_last_name); $login = wp_signon(array("user_login" => $user_name,"user_password" => $user_password, "remember" => "true"),true); print json_encode(array('status'=>true,'message'=>"شما با موفقیت ثبت نام شدید لطفا منتظر بمانید...")); exit(); } endif; ?>  
       
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان چطوری میشه برای عضویت اعضا محدودیت در نظر گرفت و مثلا بعد از یک ماه عضویتشون تعلیق بشه و مجبور بشن مجدد نام نویسی کنن؟
      اگه با کد بشه این کار رو کرد که خیلی بهتره
      اگه با کد نمیشه، چه افزونه ای خوبه؟ افزونه پروفایل بیلدر این امکانات رو داره؟
    • توسط amirarshia
      وقت بخیر
      برای قالب فریلنس انجین فارسی نیاز به یک پلاگین دارم
      قالب فریلنس انجین قالب برگزاری مناقصه هست شبیه پونیشا
      کار پیچیده ای نیست اما متاسفانه خودم وقت ندارم و پروژه ی دیگه ای دست دارم
       
       
      لطفا قیمت رو منطقی بفرمایید
      تا هفته دگه باید تحویل داده بشه
       
    • توسط soshiant
      سلام
      سرچ باکس رو میشه خیلی راحت در ابزارک گذاشت و استفاده کرد
      حالا اگه من بخوام این سرچ باکس رو در یک جای مشخص (مثلا در وسیکی از پست هام) بذارم، چطور میتونم این کار رو بکنم؟ کد html شومنید بهم بدید؟ 
      ممنون میشم
    • توسط soshiant
      دوستان سلام
      راهی هست که بشه از طریق css برای تگهای h1 , h2 و... دستوری رو وارد کنیم که هیچ تغییری در متن نکنن؟ یعنی وقتی من کلیدواژه رو در متن داخل تگ h  میذارم، نه بزرگ بشه، نه کوچیک بشه، نه تغییری بکنه؟ از لحاظ ظاهری انگار که اصلا اون تگ روش لحاظ نشده