sami85

حذف رنگ بگراند هدر در پوسته ۲۰۱۵

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

امید وارم کسی باشه نکته رو به ما بگه بریم بخوابیم !

دوستان در پوسته ۲۰۱۵ سایت دارم تغییرات جزعی میدیم که اگر راهنمایی بفرمایید سپاس گذارم !

مشکل اینجاست که در تم ۲۰۱۵ هدر همون ساید باره ! یعنی سربرگ در ستون کناری که منو گیج کرده ! در ضمن آیتم حذف رنگ در before قرار داره !

حال من می خوام این رنگ رو transparent کنم ! که از طریق ویرایشگر ورد پرس نمیشه !

background-color: transparent;

این رو کجا بزارم جواب بده !

در ضمن برای این که بتونم از این کد استفاده کنم کجا قرارش بدم !

background: rgba(255,255,255,0.3);

لطفا جوابتون دو بخش باشه !

اگر کد دیگه سراغ دارید هم بفرمایید !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. با مرورگر کروم به سایت مورد نظر برید.

2. روی بخش مورد نظر کلیک راست و گزینه ی Inspect element رو انتخاب کنید.

3. از بخش کدها، تگ مربوط به ناحیه ای که میخواید رنگ پس زمینش عوض بشه رو پیدا کنید، روش کلیک راست کنید و copy css path رو بزنید.(عکس ضمیمهpost-7566-0-53380500-1438030744_thumb.pn)

4. اون رو توی فایل استایل paste کنید و براش css بنویسید.

-------------

مهم نیست از کدوم نوع کد رنگ استفاده کنید و محدودیتی برای محل استفادشون نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان وقتی که کد رو داخل ویرایشگر پوسته وردپرس قرار میدم قالب به هم میریزه ! در صورتی که کد من میگه که بک گراند رو بدون رنگ کن !به عبارتی بک گراند برداشته شد ولی قالب خراب شد

#body:before, .site-header { background-color: transparent; }

فقط نکته مهمی هست که من نمی دونم !

# قبل از body:before وجود نداره ! اما من فکر میکنم باید باشه !

اینم کد سایت !


/* Sidebar Background Color */
body:before,
.site-header {
background-color: #202020;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دلیل به هم ریختگی میتونه این باشه که شما به اشتباه یک { یا ; رو حذف کردید. بررسی کنید خطایی نباشه.

نیازی به علامت # نیست و میتونید مستقیم خود body رو انتخاب کنید.

بهترین راه اینه که فقط مقدار #202020 رو به transparent تغییر بدید و هیچ تغییر دیگه ای ایجاد نکنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Parse error: syntax error, unexpected ',' in /..../wp-content/themes/twentyfifteen/inc/custom-header.php on line 358

بدون شارپ قرار دادم این ارور رو دادن

ارور قابل رفعه اما دلیل این به هم ریختگی رو نمی فهمم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Parse error: syntax error, unexpected ',' in /..../wp-content/themes/twentyfifteen/inc/custom-header.php on line 358

بدون شارپ قرار دادم این ارور رو دادن

ارور قابل رفعه اما دلیل این به هم ریختگی رو نمی فهمم !

ارور مربوط به فایل php میشه نه فایل css. شما همون فایل استایل رو ویرایش کنید فقط. نیاز نیست تو کدهای خود قالب دست ببرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون